hits

Dette vet du ikke om Paradise Hotel #5

 • Publisert: 24.04.2018, 10:59
 • Kategori: Paradise Hotel
 • 💎 Vi blir "låst" inn på rommene våre flere ganger i løpet av dagen. De låser ikke rommene fysisk, men det er strengt forbudt å gå ut av rommet man bor på når vi får beskjed om å være der. Før frokost må vi alltid vente til maten er klar, før vi kan gå opp. Vi må også vente før seremonier, ofte opptil flere timer, og før fest eller andre tilstelninger. Grunnen til dette er fordi at de rigger hotellet klart til ting som skal foregå og da kan ikke vi deltakerne vandre rundt omkring.

  💎 Det verste med å bo på solo var all ventingen. Jeg husker uken jeg sjekket inn og alt jeg ville var å få meg en partner fordi det var så kjedelig å bo på solo. Det er mye venting på PH, og vi blir som sagt ofte "låst" inne på rommene våre. Bor du på Solo er det enda verre. Da må du vente helt alene, og det var utrolig kjedelig. Jeg gjorde absolutt alt jeg kunne da jeg var der for å få tiden til å gå. Jeg sminket meg, lakkerte negler, barberte meg, nappet nesehår, krøllet håret osv. Fordelen er jo at du ser bra ut på TV, men det var soleklart ikke verdt det. Følelsen av kjedsomhet sitter enda godt i meg, liksom.

  💎 Vi får ikke lov til å ha med oss nattbordsbildene hjem. Jeg vet faktisk ikke hvorfor det er slik, og jeg synes det er utrolig trist.. Jeg skulle veldig gjerne hatt med mitt hjem og hengt det stolt opp på veggen på soverommet mitt.

  💎 Tilgang på mat hele tiden - vi får servert frokost, lunsj og middag. Ellers har vi alltid sandwicher tilgjengelig. De ligger i et kjøleskap som finnes i loungen. Vi går med andre ord aldri sulten, mer stappmett i to måneder. Det endte i alle fall slik for meg som klarte å spise på meg 11 kilo under oppholdet.

  💎 Vekking - hver morgen blir vi ringt på disse "hustelefonene" og vekt. Da må vi stå opp for å gjøre oss klar til frokost. Det var ALLTID laaang tid å vente på frokost så jeg brukte å sove lengre for å unngå å sitte til pynt på venting. Man kan selvfølgelig snakke med partneren sin, men igjen så er jeg ikke så snakkete av meg før jeg får i meg kaffen min.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 24.04.2018, 10:59
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">11 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel #4

 • Publisert: 29.03.2018, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • 💎 Vi har mange regler å forholde oss til. Bare i forhold til mikrofonene er det mye å huske på, som blant annet at vi aldri kan få vann på de, som egentlig sier seg selv. Men det er ikke alltid like lett, siden de blir på en måte en del av deg, så du glemmer ofte at du har de på. Vi kan heller ikke snakke mens musikken er på, fordi det er viktig at de får med seg hva vi sier. 

  💎 Vi har med oss alt av kosmetikk og klær selv. Det er flere som stusser på dette, fordi vi alltid har nye kjoler til parseremonier. Jeg shoppet som en gal før PH, og det tror jeg alle andre ville ha gjort også. Man vil jo ta seg godt ut på TV. Kostymer og slikt fikser selvfølgelig produksjonen, fordi vi aner jo ikke hvilke uker de har planlagt.

  💎 Vi får alt "sponset". Fra du setter deg på flyet fra Norge til du kommer tilbake bruker du ikke én eneste krone, sett bort i fra snus og taxfreevarer. Går du tom for sminkefjerner, deodorant, tannkrem eller hva det enn måtte være, fikser produksjonen det til deg. Det er ikke lett å pakke til dette oppholdet, for hvem vet hvor mange barberhøvler du behøver i to måneder. Når sant skal sies er det kjipt å gå tom for produkter, fordi utvalget i Mexico er relativt mye dårligere enn i Norge, men du overlever.  💎 Vi ødela to kameraer i 2017 sesongen. Det første kameraet er jeg litt usikker på hvorfor ble ødelagt, men om jeg ikke husker feil tror jeg det kom mye vann på det. Det andre kameraet ble ødelagt i påskeuka, da Aleksander ble drept. Vi var fulle og skulle løpe ned i Bugalowsene for å se hvilket bilde det var tegnet en X på, og da tok Martine tak i det ene kameraet i fart og det endte med at det smalt i bakken. Hun tenkte ikke over at det sto et kamera på stolpen hun holdt i, så det var selvfølgelig ikke med vilje. Det ble dyrt for produksjonen, men uhell skjer.

  💎 Det er ikke lov til å ha kjæreste når du er med. Jeg er ikke hundre prosent sikker på hvorfor, men jeg tror det er for at du automatisk "holder" igjen litt når du har kjæreste. I tillegg er det ofte sånn at man blir kjedeligere når man har kjæreste. Hjemlengsel har man nok av fra før, så man trenger virkelig ikke en ekstra en å savne.

  💎 Når vi er offcam kan vi ikke snakke spill. Dette er for at dere seere ikke skal gå glipp av noe. Det er ikke bare, bare å spille inn et TV-program, og det er viktig at seerne henger med på det som foregår på hotellet. Se for dere om vi hadde planlagt noe offcam, også hadde vi fullført planen oncam, da hadde dere hjemme ikke skjønt noe.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 29.03.2018, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">5 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel #3

 • Publisert: 20.02.2018, 13:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • 💎 De stenger baren om én blir for full. Dette var det flere som irriterte seg over, spesielt meg, hehe;) Vi fikk aldri noe forvarsel på det og da det skjedde fikk vi bare en telefon om at det var siste runde i baren. De sa aldri hvem sin skyld det var, men selvfølgelig ble det spekulasjoner og alle prøvde å finne syndebukken.

  💎 Vi får bare lov til å hente oss én drink om gangen. Tro det eller ei, men dette er noe jeg var glad for. Tenk om vi hadde fått lov til å hente oss så mye alkohol som vi bare ville... Det hadde ikke gått bra. Det er ingen som ønsker å være kanon på TV.

  💎 Vi var de verste deltakerne på drikking gjennom tidene. Uken jeg sjekket inn fikk vi en pep-talk av en i crewet at vi var helt ekstreme på drikkingen. Flere av oss hadde bonsket glass etter glass og endte opp helt kake. Dette var selvfølgelig ikke greit fordi de ønsket å lage TV, og vi må nesten være til stede om de skal ta med ting vi gjør. På grunn av dette fikk vi en ny regel, og det var at vi skulle få én drink hvert kvarter. Dette ble ikke så godt mottatt, men det visste seg at det gikk over all forventning.

  💎 Det er ikke lov til å hviske. Dette var vanskelig til tider, fordi dere vet jo selv hvor mye baksnakking det er inne på hotellet. Man vil jo selvfølgelig ikke bli "tatt" i å snakke negativt om andre deltakere, eller tatt i en plan man legger. Det er faktisk vanskelig til tider og det skjedde ofte at vi ble fersket i det, og det er så jævlig kleint.. Før jeg deltok selv skjønte jeg ikke hvordan de klarte å bli tatt i å baksnakke. Men hotellet er så åpent, og du kan snike deg innpå noen når du vil. I tillegg er vi så sykt paranoide, så om noen lukker døren til et rom tenker vi automatisk at de planlegger noe. 

  💎 Det er spesifikke ting vi ikke får lov til å snakke om, som blant annet produksjonen og de hjemme. Dette er det ikke alltid like lett å forholde seg til så vi fikk daglig telefon om at nå måtte vi skifte samtaleemne. Grunnen til dette er fordi de ikke kan ta med dette på TV, og snakker vi om det kan det bli for lite materiale til å bruke i programmet.

  💎 Vi får ikke lov til å kose eller klemme når vi er offcam. Dette synes jeg var tøft fordi vi alltid er offcam etter seremonier. Jeg trenger i alle fall trøst når jeg er lei meg, men vi måtte fint vente til vi var oncam igjen.

  💎 Ja, vi spiser annet enn frokost. Dette er noe av det dere lurer mest på, fordi det aldri vises på TV at vi spiser noe annet enn frokost. Dette er ikke tilfellet, vi spiser både lunsj og middag. Vi er alltid offcam når vi spiser disse måltidene, så derfor blir de aldri tatt med på TV. Grunnen til at vi er offcam er fordi produksjonen alltid rigger til diverse ting som skal foregå etter lunsj/middag. Når vi spiser disse måltidene får vi ikke snakke spill eller kose med hverandre, og det er alltid en deltakeransvarlig som spiser med oss for å passe på at vi ikke bryter reglene.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 20.02.2018, 13:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel #2

 • Publisert: 05.02.2018, 17:31
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Denne gangen prøvde jeg å komme på litt mer juicy til dere. Det er bare å stille meg spørsmål om det er noe du lurer på ved punktene, eller generelt om Paradise Hotel :-)  💎 En parseremoni tar mange timer. Før seremonien blir vi låst inn på rommene våre, slik at de får rigget til seremonien. Før den starter, må vi ha lydsjekk på alle deltakerne. Vi blir også stilt mange spørsmål av Triana, men fåtallet blir tatt med på TV'en. Deretter skal utsjekken spilles inn, og da må vi vente. Til slutt må de rigge ned alt igjen, og etter det er vi endelig oncam igjen. Med andre ord; vi er mye on og offcam når en parseremoni spilles inn. Hver gang vi er offcam kan vi aldri snakke om noe som har med oss deltakerne og spillet å gjøre. Vi kan for eksempel diskutere de hjemme eller snakke om en kamp. 

  💎 Vi må skrive på lapp hvem vi skal stå bak på parseremonien. Vi må skrive ned første- og andre valget vårt. Vi har ikke lov til å stille oss bak noen andre enn dem vi har skrevet opp. Vi vet heller ikke rekkefølgen på hvem som går først og hvem som går sist før det faktisk skjer, sett bort fra om noen har fredning.

  💎 Før du deltar må du signere en kontrakt som sier fra deg alle rettighetene dine i ett år. Det er ganske lenge, men det har aldri hindret meg i å gjøre noe så jeg tenker ikke så mye over det.

  💎 Nei, vi må ikke blogge. Jeg forstår at dere stusser på dette siden alle åpner seg blogg etter programmet, spesielt i år. Dette gjør vi av fri vilje, og jeg tror de fleste gjorde det hovedsakelig for å ha en plattform å "forsvare" seg på. Man blir jo plukket på for alt mulig man gjør på skjermen, så det er godt å ha en plass å fortelle sin side av saken også.

  💎 Vi har et filmteam rundt oss på alle seremonier. Første året jeg var med, ble jeg helt satt ut da jeg "sjekket inn". Jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt, og fikk sjokk da jeg så alle menneskene som sto rundt. Det er sikkert rundt 30 stykk som står og følger med. Du blir vandt til det etterhvert, men det skal sies at det var litt kleint i starten.

  💎 Vi kjenner ikke Triana. Grunnen til det er at vi kun møter henne når dere får se henne på TV'en. Den eneste dialogen vi har med Triana er når hun stiller oss spørsmål, så derfor er det vanskelig å knytte et bånd med henne. 

  💎 Du må ta farvel på seremonien. Når du ryker ut, møter du ikke de andre deltakerne etter du har sagt hadet, derfor er det ofte ekstra trist fordi det kommer så brått på, og du sitter igjen med en følelse av at du aldri kommer til å møte de andre igjen.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 05.02.2018, 17:31
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel

 • Publisert: 25.01.2018, 18:25
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg vet flere andre bloggere allerede har ramset opp ting vi ikke vet om Paradise Hotel, men jeg har alltid syntes at det har vært gøy å lese om! Jeg hadde så mange spørsmål om serien før jeg var med, og uansett hvor mye som ble skrevet om det så satt jeg fortsatt med spørsmål. Jeg har prøvd å tenke tilbake for å finne ut hva jeg lurte på, men det var litt vanskelig siden jeg vet alt. Men jeg har uansett satt sammen noen punkter til dere, og prøvd og skrevet ting som kanskje flere lurer på. Jeg håper at jeg klarte å være kreativ nok til å skrive om ting som ikke har blitt skrevet om tidligere.

  💎 Fredning og låsning - på en parseremoni går alltid de med fredning og låsning først. Faktisk så synes jeg det er litt dumt at de med fredning går først, fordi da er det ikke så mye spenning. Jeg mener å huske at fredningen gikk sist tidligere? Om man har fredning så er det jo best å gå sist for da er du jo 100 prosent sikker på at partneren til personen du stiller deg bak ryker, men nå som du må gå først kan jo denne personen redde seg inn en annen plass.

  💎 Mobil - det er flere av dere som har observert at vi hadde en mobil inne på hotellet. Det stemmer, og vi hadde faktisk en hver. Det eneste som gikk an med den telefonen var å ta bilder og videoer, så vi hadde absolutt ikke fri tilgang på wifi som noen mener.

  💎 "Hustelefon" - overalt på hotellet ligger det "hustelefoner". Disse ringer flere ganger i løpet av dagen og når vi tar telefonen hører vi for eksempel "henote på tur" som betyr at jeg skal bli intervjuet. Da må jeg droppe det jeg holder på med og gå for å bli intervjuet av de som sitter på sync.

  💎 Sync - denne skjønner jeg at flere har masse spørsmål rundt. Hver gang vi snakker alene på skjermen er det fra intervjuer som har foregått i kjelleren på hotellet. Det er altså disse intervjuene vi går til etter at vi har blitt ringt med "hustelefonene". Gjennom hele oppholdet må vi alltid bli intervjuet for å snakke om hva som har hendt. Det er vel for at hele serien skal bli komplett og at man virkelig skal skjønne hvordan det er å være der. I tillegg tørr fåtallet å si akkurat hva de mener på en parseremoni. Det kommer mest frem hva vi egentlig synes når vi kun snakker med den vi bli intervjuet av.

  💎 Følelser - Det er ikke slik at vi stopper en parseremoni rett etter at det har hendt noe, for at noen skal bli intervjuet. Det ser kun slik ut på TVen, men det er spilt inn enten rett før eller etter seremonien. Når man er med på Paradise Hotel blir følelsene forsterket til de grader, så det er aldri noe problem å få de frem når man skal fortelle om hva som nettopp skjedde. Det er vanskeligere å holde seg haha! Første året da jeg røyk måtte jeg virkelig kjempe for å holde tilbake tårene. Jeg ville ikke at de hjemme skulle sitte i sofaen og le av at jeg knakk sammen av å ha vært med på Paradise Hotel i to minutter, for hva er det å grine for liksom? Alltid mer til historien vet dere 😁

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  20 kommentarer
 • Publisert: 25.01.2018, 18:25
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">20 kommentarer
 • Alt dere lurer på om Paradise Hotel

 • Publisert: 26.08.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Hva sa foreldrene dine om at du skulle være med?
  De ble selvfølgelig ikke glad. Ingen foreldre forventer vel at barna skal være med på et slikt program. Men etter en stund forsto de at jeg kom til å være med uansett hva de sa, og da gikk det faktisk fint. Mamma sa blant annet at hun trodde det kom til å gå bra med meg, fordi jeg er så snill. De så på det da det rullet på TV'n og synes det var gøy å følge med. I tillegg fikk de sett at det er helt annerledes enn hva media skal ha det til. Det er faktisk veldig lite av fyll og sex, som media konstant skriver om. Mamma og pappa hadde aldri sett programmet før, så de fikk et helt annet inntrykk av det. Ikke bare levde de seg inn, men de fikk også vondt av de som ble sviktet, spesielt mamma. Kanskje det er der jeg har arvet det fra, heh:) Jeg er helt sikker på at de som skriver masse negativt om PH, aldri har sett programmet :-)

  Hadde du følelser for Grunde da dere var partnere?
  Nei. Jeg så alltid på Grunde som en god kompis, og han var alltid god å ha inne på hotellet.  Hvis jeg kunne valgt hvilken uke du skulle sjekket inn, hvilken uke (ikke allianse-uken)?
  Soleklart uke to! Jeg er fortsatt lei meg for at jeg gikk glipp av Toga partyet.

  Hvor mange hadde du sex med?
  Ingen. Hadde jeg hatt sex med noen inne på hotellet, hadde det selvfølgelig kommet på TV!

  Hvor var dere da dere forsvant i demonuka?
  Vi ble tatt ut av hotellet, og kjørt til et annet hotell (det dere fikk se på TV). Jeg var heldigvis bare noen timer utenfor hotellet, noe jeg var sjeleglad for. Det var helt fantastisk å ha muligheten til å sjekke inn igjen. Jeg ble nesten på gråten da jeg fikk se den fine gjengen igjen ♥

  Brukte dere manus på PH?
  Nei, alt er ekte.


  Var det noe mellom deg og Andre?
  Nei, vi var bare utrolig gode venner. Eller ikke da vi var partnere, men da han sjekket inn igjen, fikk vi snakket ut. Etter det var vi som knoll og tott, og jeg er utrolig glad i den gutten.

  Hvorfor ville du være med på PH igjen i år?
  Når du først er med på et realityprogram som PH, så vil det alltid være noen som dømmer deg. I tillegg kan det være at du stenger noen dører innenfor jobb, derfor ville jeg oppleve det når jeg allerede hadde "pærra-stempelet" over meg. Googler du "Henriette Otervik" er det første som kommer opp Paradise Hotel. Førsteinntrykket flere kan få av meg da, er kanskje at jeg er en useriøs person. Derfor ville jeg veldig gjerne oppleve det, og ikke ha stempelet over meg for ingen grunn.

  Hva var førsteinntrykket ditt av Grunde?
  Jeg synes han var kjekk, og virket veldig grei. Han var faktisk den jeg snakket mest med den uken jeg sjekket inn. Jeg husker at jeg så på det som smisking, og han ble ikke så happy da jeg sa det da jeg skulle velge allianse, heh.

  Er det noen du ikke har kontakt med fra PH?
  Ja, veldig mange faktisk. 

  Var du forelsket inne på hotellet?
  Nei, og det var heller ingen jeg fikk et godt øye til, dessverre. I wish though. Det hadde vel gjort oppholdet mitt hakket bedre om jeg hadde funnet meg en flørt jeg også. Kanskje neste år ;)


  Hvem hadde du best kontakt med inne på hotellet?
  Jeg hadde god kontakt med alle egentlig. De jeg hadde best kontakt med endret seg hele veien, ut i fra hvem jeg spilte med osv. Jeg var veldig close med for eksempel Kevin, Grunde, Andrea og Martine. Det var de jeg så på som mine nærmeste da jeg var der. 

  Hva er dine beste minner fra PH?
  DAGSFYLLA ♥ Ooog hele vikinguka! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsket den uken! De festene var legendariske, men det ble selvfølgelig ikke tatt med så mye av det på TV.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 26.08.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Jeg skjemmes over enkelte ting jeg gjorde på Paradise Hotel

 • Publisert: 07.08.2017, 17:51
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg vet dere elsker disse innleggene om Paradise, og det skjønner jeg! Man aner ikke hvordan ting fungerer, før man faktisk er der. I dag så tenkte jeg å fortelle dere om ting jeg skjemmes over at jeg gjorde, og jeg grøsser ved tanken av å tenke på det. Noe som skjer med alle deltakerne er at vi glemmer kameraene, og vi tenker alltid at vi er alene. Jeg vet ikke med dere, men jeg gjør alltid rare ting når jeg er innenfor husets fire vegger, og dette ble ingen unntak da jeg var i Mexico. Man glemmer ikke bare kameraene, men også menneskene som sitter bak kameraene og følger med på alt vi gjør. Noen ganger kom jeg på at "oi, faen, jeg blir faktisk filmet nå" men da tenkte jeg ikke lengre enn at det ble tatt et opptak. Derfor fikk jeg alltid hakeslepp på sync da de spurte meg om enkelte ting jeg hadde gjort, jeg reagerte alltid med "WTF, fikk dere med dere det?!". Selvfølgelig fikk de det med seg, men jeg lærte aldri. Det gikk rett i glemmeboka, hver eneste gang. 

  Når jeg tenker tilbake på det nå, skjemmes jeg litt, og jeg vil egentlig ikke tenke så mye på det. Jeg er hvert fall veldig glad for at jeg ikke vet hvordan noen i crewet bak kameraene ser ut, fordi jeg hadde gravd meg selv ned om jeg hadde møtt noen av de på gata. Jeg tenkte det ville vært gøy for dere å lese om noen av de rare og kleine tingene jeg gjorde! Let's begin;  1. Jeg maset om røyk 24/7. Dette er kanskje det jeg skjemmes mest over, fordi dette er ikke typisk meg, og jeg skjønner veldig godt om de ble lei av meg. Som dere vet gikk jeg tom for snus, som jeg er sykelig avhengig av. Derfor måtte jeg ha røyk 24/7 for å prøve å dempe suget. Var det tomt for dette på hotellet fikk jeg panikk, og jeg maset etter røyk hvert minutt. Jeg tenkte kun på meg selv, og at JEG MÅ HA RØYK NÅ, OM IKKE DØR JEG. Jeg tenkte ikke over at det tok litt tid å få fikset mer røyk. Tydeligvis så trodde jeg at det bare var å knipse med fingrene, og vips så hadde jeg tre røykpakker i hånda. Så lett er det ikke, og det vet jeg egentlig jævlig godt. En gang fikk jeg en ganske sint telefon, der de sa at jeg måte slutte å mase om røyk fordi det ødela filminga og at de var på saken. Jeg tok det heldigvis til meg, og holdt kjeft. Hadde jeg vært de, hadde jeg hentet meg ut av produksjonen og satt meg i en boks i varmen, uten vann. Neida, men i alle fall nektet meg røyk i noen timer, slik at jeg hadde lært :))))))))))) Shitkids må ofte lære på den harde måten.  2. Jeg ble så full at jeg kræsjet i bassengbunnen. Dette synes jeg var så flaut da det skjedde, at jeg ville ikke fortelle noen av de andre deltakerne om det. I alle fall ikke on cam, fordi jeg ville ikke at det skulle bli tatt med på TV'n. Vi hadde dagsfylla, og jeg klarte å bli ekstremt full. Det var dagen jeg fortalte planen til "fienden", om dere husker det. Uansett, jeg hadde lært meg å stupe og jeg var veldig stolt. Grunde hadde nettopp sjekket inn igjen, og fulle meg ville vise svømmemesteren hvor flink jeg var. Jeg stilte meg opp og stupte, og før jeg viste ordet av det, kræsjet ansiktet mitt i bassengbunnen. Jeg hadde helt glemt å ha hendene foran hodet, og stupte rett ned mot bunnen. Selv om jeg var veldig påvirket, husker jeg fortsatt smerten. Nesen min hovnet også opp :-))) Jeg husker at Andrea spurte meg hva som skjedde, fordi jeg var så rar da jeg kom opp igjen av vannet. Jeg svarte: "hehe, ingenting", samtidig som jeg gråt innvendig. Det føltes som jeg skulle besvime, fordi smerten var uutholdelig.

  3. Jeg snakket til meg selv på badet. Samme dag som den jeg nevnte over her, hadde jeg en prat med meg selv på badet i sikkert én time. Jeg snakket fram og tilbake hva jeg skulle gjøre angående spillet. Jeg dro meg selv i håret, og sa flere ganger "skal jeg virkelig gjennomføre dette og gå i mot min egen allianse". Jeg satt å så for meg ting som kom til å skje, og dette snakket jeg også høyt om. Må tro de som satt og fulgte med fikk litt av et show, da jeg vekslet mellom å gråte og å være "tøffen". Det er så komisk, fordi noen ganger når jeg er full blir jeg veldig følsom av meg, og inne på hotellet ble dette forsterket. Bare prøv å se for dere ei jente som gråter, før hun i neste sekund slår seg selv i ansiktet og ber seg selv om å ta seg sammen, LOL. Jeg er evig takknemlig for at denne scenen ikke kom på TV'n, fordi de glimtene jeg har av samtalen er mer enn nok. Jeg har ikke behøv for å se den igjen, og ikke 400.000 andre mennesker heller! Så takk til TV3!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 07.08.2017, 17:51
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">3 kommentarer
 • Hvordan fordufte i to måneder uten at noen merker det

 • Publisert: 04.07.2017, 15:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Hei! Nå sitter jeg i bilen og det er like før jeg koker bort. Jeg fikk nettopp tidenes drittmelding, og jeg er både forbanna og lei meg. Jeg prøver desperat å få tankene over på noe annet, derfor tenkte jeg å dele et etterspurt blogginnlegg!

  Det er utrolig mange som har lurt på hvordan jeg klarte å skjule for folk at jeg var i Mexico i to måneder og spilte inn Paradise Hotel. Det er egentlig en veldig morsom historie bak det, skjønner dere.


  Jeg ble nesten litt rørt av å finne igjen denne samtalen igjen. Dette var den første dialogen jeg hadde med jentene på to måneder!! Det var helt uvirkelig å snakke med dem igjen og jeg husker at det føltes så fjernt.

  Så ja, hvordan klarte jeg å forsvinne uten at noen merket det? Jeg ga alle mine sosiale medier til jentegjengen min og ba de oppdatere det jevnlig og dette er resultatet:

  Alle disse bildene er delt mens jeg var i Mexico og festet, spilte spillet eller kranglet med Grunde. Sykt å tenke på egentlig. Det var flere ganger jeg bekymret meg over dette, og jeg var så spent på om jentene hadde klart å holde det skjult eller om noen hadde bustet dem i det.


  Dette er noen av bildene som ble delt på min Snapchat. Ikke bare dro de hjem til meg for å ta bilder, de laget også flere filmer der de spilte gamle opptak av meg i bakgrunnen for å få med stemmen min. Ikke nok med det, men de latet som jeg hadde fått lungebetennelse også. Dette var fordi den ene bestevenninnen min, Maiken skulle feire bursdagen sin og da var det mange som lurte på hvor jeg var. Da var jeg altså hjemme med lungebetennelse, hehe;)

  Jentene gjorde en fantastisk jobb og det var ingen som hadde en eneste mistanke, helt fram til denne teaserfilmen ble delt av TV3:
  Absolutt alle så at dette var meg, så det var nesten umulig og nekte for det. Men jeg måtte, selv om fåtallet trodde på meg. Det hadde vært så utrolig gøy om det ikke hadde kommet ut og at alle hadde fått sjokk, men slik ble det ikke! Verken i år, eller i fjor. Kanskje vi får det til neste år? Alle gode ting er jo tross alt tre.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 04.07.2017, 15:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">5 kommentarer
 • Jeg startet bloggkrig

 • Publisert: 14.06.2017, 15:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg er vel ikke den eneste som har fått med meg dramaet inne på Paradise-bloggene de siste dagene. Da jeg delte innlegget om at forholdet vårt ikke var så bra som alle skal ha det til har jeg fått mye respons og dere er alle veldig søte. Jeg trodde jeg kom til å få hat, men det ser ut som dere liker at jeg er ærlig med dere og det vil jeg gjerne fortsette med. Jeg har aldri vært den som pynter på sannheten så da jeg så at alle de andre deltakerne gjorde det, gikk jeg og irriterte meg over det. Hvorfor skal det være så vanskelig å være ærlig og si ting rett ut som de er? Jeg har ikke kommet med konkrete eksempler på ting som har hendt fordi jeg har ikke noe spesielt jeg vil ta opp, ikke foreløpig i hvert fall. Men jeg ser det er andre som har tatt opp enkeltepisoder noe jeg synes er greit. Når det har hendt diverse inne på hotellet kan det ha bli framstilt på feil måte opptil flere ganger og da synes jeg man skal få lov til å fortelle sin side av saken. Det er også naturlig at dette fortsetter på utsiden av hotellet da det fortsatt er en stor elefant i rommet. I tillegg deler man tanker og meninger på bloggen sin, jeg gjør iallefall det. Dette er mitt fristed og jeg elsker virkelig å få skrevet ned det jeg har på hjertet, som til tider kan være mye.


  Jeg synes det er fint at ting kommer fram i lyset og at dere skjønner at ting ikke alltid er som de ser ut. Fasade, fasade, det er noe jeg generelt har irritert meg over i flere år. Du vet de som deler det perfekte livet sitt på sosiale medier når du faktisk vet at denne personen er langt fra så lykkelig som han/hun framstiller det på nett. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er vitsen ved å pynte så sykt på ting. Det er ingen som har et perfekt liv og det må virkelig alle skjønne snart. Til og med kardashian-familien sliter og er ikke så perfekte som det kanskje virker. Bare prøv å ha det i bakhodet neste gang du misunner noen på Instagram. Nå falt jeg litt utenfor her.. Poenget mitt er at du skal få lov til å bryte ut av fasaden som de andre deltakerne har bygd opp for å forsvare din sak. Om du oppriktig føler at følgerskaren din har fått feil inntrykk av deg skal man selvfølgelig få lov til å dele sine tanker og meninger rundt dette. Det er vel ingen som har lyst til å ha ufortjent hat hengende over seg. Jeg synes det er tøft av enkelte deltakere å stå fram med hvordan det har vært for dem og det er noe alle burde respektere. Det er ikke bare bare å blotte seg slik på nett med så mange lesere, så prøv å ha det i bakhodet før du eventuelt legger igjen en slem kommentar. Foreløpig har jeg ikke sett noe jeg har reagert på, så lenge ingen driver med uthenging av enkeltpersoner eller oppfordrer leserne sine til å hate på de andre deltakerne er dette helt innafor. Dette er min mening da.


  Jeg vil avslutte dette innlegget med å si at intensjonen min med blogginnlegget jeg delte HER var aldri å starte en bloggkrig. Det er ikke min feil at de andre deltakerne ikke turte å si noe før jeg valgte og fortelle dere sannheten. Jeg har fått flere tilbakemeldinger om at det var bra jeg sto fram med sannheten men for min del var dette en selvfølge fordi jeg er ikke typen til å leve etter en fasade. Da har jeg aldri orket å hatt denne bloggen, fordi jeg ønsker en blogg som viser meg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  28 kommentarer
 • Publisert: 14.06.2017, 15:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">28 kommentarer
 • Hva er alt dramaet mellom oss deltakerne?

 • Publisert: 12.06.2017, 13:17
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens innlegg har jeg fått en del tilbakemeldinger fra dere. Det virker som alle er veldig nysgjerrige på hva alt dramaet mellom oss deltakerne er, og det forstår jeg veldig godt. Det er ingenting som er mer spennende enn å lese om andre sitt drama, og jeg skulle gjerne delt dramaet med dere. Problemet er bare at det er ikke mitt drama, så det blir litt dumt om jeg skal sitte her å uttale meg om det på bloggen. Det er i slike tilfeller jeg merker at jeg er noen år eldre enn de andre deltakere. I tillegg har jeg vokst fra dramaqueen-fasen så jeg prøver å unngå det selvom enkelte prøver å dra meg med inn i det. Hadde dette skjedd for seks år siden hadde jeg nok vært midtpunktet i alt, men jeg er rett og slett for gammel for dette. Nå legger vi denne ballen død fordi det er ikke mer å snakke om. Jeg kan heller dele mitt drama på bloggen framover. Jeg er blant annet sur på Mk fordi hun nektet å kjøpe kebab til meg i natt, så vi prater ikke sammen i dag. Det er bra vi er ferdig med samboerskapet snart.


  Petter er sur fordi han ikke fikk mer enn en sutt på puppen min... NEIDA

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 12.06.2017, 13:17
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">14 kommentarer
 • Nei, det er ikke så bra stemning mellom oss deltakerne

 • Publisert: 11.06.2017, 20:03
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg forstår ikke helt hvorfor, men av en eller annen grunn er dere veldig nysgjerrige på hvorfor jeg ikke henger så mye med de andre deltakerne. Er det dårlig stemning? Det er egentlig ingen spesiell grunn til det annet enn at jeg hadde venner før PH som jeg elsker å henge med. I tillegg er det ikke alle jeg er så fan av i årets sesong, man kan ikke komme overens med alle. Når jeg først skal henge med noen av PH-deltakerne er det ofte at flere skal være med og det er ikke alle jeg klaffer like godt med. Da er det ofte jeg ser på det som tiltak fordi jeg må ta på meg en maske. Jeg er veldig sosial av meg og liker å være med andre, men de jeg elsker mest å henge med er de jeg bare kan slappe av med. Du vet de vennene du bare kan sette deg ned å drite foran og chille i sofaen med hver deres telefon uten at det blir klein stemning.

  Jeg har trykt meg inn på noen av paradise-bloggene og lest at det er såå god stemning osv. Dette vil jeg ikke si meg enig i da det har vært en del drama i gjengen. I tillegg er ikke alle så gode venner som de skal ha det til og det irriterer meg at alle skal late som hele tiden. Jeg skjønner ikke problemet med å bare være ærlig og si at vi ikke er like gode venner alle sammen og det er helt greit. Det sier seg nesten selv at det er sånn fordi vi er en stor gruppe med forskjellige personligheter så alle kan selvfølgelig ikke være bestevenner. Hele gjengen er og veldig delt opp og folk henger mye i gjenger. Ikke misforstå meg, jeg synes det er koselig å se alle igjen men det er mer chill å henge med de jeg ble mest close med.

  Nå er det sikkert noen fra PH som blir sure på meg fordi jeg velger å dele dette på bloggen, men det får bare være. Jeg er lei av å late som.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  23 kommentarer
 • Publisert: 11.06.2017, 20:03
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">23 kommentarer
 • Hva skjedde egentlig i fjor?

 • Publisert: 07.06.2017, 17:26
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg får daglig spørsmål fra dere om det som skjedde i fjor da jeg var med på Paradise Hotel 2016. Til dere som ikke har fått det med dere var jeg èn av de seks starter-jentene i 2016. Vi hadde hverken sett hotellet eller guttene før vi fikk beskjed om at det skulle bli gjort et valg. Èn av oss fikk ikke lov til å sjekke inn på luksushotellet og selvfølgelig ble det meg. Jeg skjønte med en gang at jeg ikke kom til å bli valgt fordi jeg hadde seriøst hatt et drittår, der ingenting gikk min vei. Jeg overdriver ikke når jeg sier at hele 2015 var som en stor nedtur for meg. Jeg hadde ingen tro på at dette kom til å gå bra da alt annet hadde gått rett vest. Det viste seg dessverre at jeg hadde rett og jeg måtte bare dra hjem, hvor tragikomisk er ikke det?
  Da jeg røk ut begynte jeg å gråte. Jeg var så lei meg for at jeg ikke fikk oppleve eventyret med den fine gjengen vi var. I tillegg var jeg ikke forberedt på at noe så sykt kunne skje, ikke på Paradise Hotel en gang. Ingen kan vel bli flydd ned til Mexico å spille inn så mye for kun to minutter på TV-skjermen? Rett etter valget fikk jeg beskjed om at jeg skulle på synk for et intervju. Jeg måtte virkelig ta meg sammen for og ikke gråte fordi jeg visste hvordan det ville ta seg ut på TV. Jeg har selv ledd av de som gråter etter å ha vært der i to dager, så hvordan ville det ta seg ut om jeg strigråt etter kun to minutter? Det var så lite jeg visste bak kulissene som jeg lærte ved å være med på dette. Blant annet at det tar tid å lage TV. Tro det eller ei men de to minuttene på TV-skjermen tok egentlig flere timer å spille inn.

  Etter intervjuet mitt ble jeg møtt av verdens søteste deltakeransvarlig som kjørte meg til et motell i nærheten. Dette er seriøst den verste plassen jeg har bodd på i hele mitt liv, det var så grusomt kjedelig. Motellet hadde hverken mat eller mennesker. Jeg fikk selvfølgelig penger til å kjøpe meg mat, men det å dra på restaurant alene gjør at du føler deg mer ensom enn du allerede er. Det var helt grusomt fordi jeg gikk så brått fra å være med masse mennesker til å plutselig være helt alene. Jeg husker at disse dagene var utrolig tunge for meg fordi jeg visste ikke hva som skulle skje. Nei, jeg fikk ikke tilbake telefonen min, så jeg hadde heller ikke mulighet til å snakke med de hjemme.

  Da jeg sjekket ut fikk jeg beskjed om at de ikke visste om jeg skulle få en ny sjanse eller ikke. De måtte vente å se på flere utfall i løpet av spillet og om det "passet" at jeg kom tilbake. Dere kan faktisk ikke se for dere hvor grusomt det var å være på utsiden og ikke vite noe som venter deg. Slik som jeg har forstått det er dette noe de aldri kommer til å gjøre igjen. Jeg gikk rundt med et håp om at jeg skulle få lov til å komme inn igjen, samtidig som jeg forventet at jeg kom til å få beskjed om at jeg måtte hjem. Dagene gikk utrolig tregt da det ikke var en sjel som bodde i landsbyen og det var ingenting å finne på. Jeg prøvde å sove bort dagene men det var umulig da det ofte satt arbeidere utenfor vinduet mitt og gaulet noe på meksikansk hvert tiende minutt. Etter åtte langdryge dager fikk jeg beskjeden om at jeg ikke fikk komme tilbake. Jeg var selvfølgelig helt knust og måtte bare le av hele situasjonen. Jeg som liksom skulle være med på Paradise Hotel 2016, så ender det opp med at jeg må snu i døra og sette snuta mi hjemover.


  Her ble jeg bedt om å pose som "I'm the boss". Ser dere ironien i det eller?

  Etter åtte dager alene fikk jeg besøk av en annen deltaker og vi skulle reise hjem sammen. Dette var jeg veldig glad for, fordi jeg er ikke den beste å sette på flyet alene hjem fra Mexico. Vi var der i to-tre dager før vi ble kjørt til flyplassen. Alt i alt fikk jeg nesten en måned i Mexico men jeg vil absolutt ikke se på det som en ferie da jeg kjedet meg til døde mesteparten av tiden. Da jeg kom hjem følte jeg meg veldig alene oppi det hele fordi ingen forsto hva jeg nettopp hadde gått gjennom. Jeg visste ikke om noen av de andre jentene hadde røket ut, og jeg hadde ikke sjans til å ta kontakt med de da jeg ikke visste hele navnet deres. Før vi sjekker inn har vi en del regler å forholde oss til som og ikke fortelle etternavnet vårt. Sykt å være så knyttet til hverandre uten å vite hele navnet deres, ikke sant? 

  Jeg fikk også beskjed om at jeg kanskje skulle bli flydd nedover til Mexico igjen for å sjekke inn senere i sesongen. Dette hadde jeg ikke noe tro på at kom til å skje. I midten av februar fikk jeg telefon om at det ikke gikk likevel, som jeg fryktet. Etter et par dager ringte de meg igjen og sa at de veldig gjerne ville ha meg med neste år. Dette var noe jeg absolutt ikke hadde lyst til. Jeg gruet meg til at årets sesong kom på TV, der jeg rett og slett dreit meg loddrett ut. Det var hvertfall det jeg så for meg kom til å skje, men det endte jo opp med kraftige reaksjoner fra seerne, alle syntes dette var utrolig dårlig gjort og ikke bra TV i det hele tatt. Jeg fikk også mange søte meldinger fra folk som satt og ventet på at jeg skulle komme inn igjen.


  Det seerne også ikke vet er at vi jentene reiste nedover til Mexico sammen og var der i ti dager før vi sjekket inn. Med en gang vi ankom Mexico måtte vi levere fra oss telefonen vår og isolere oss fra verden og alle der hjemme. Vi visste ikke hva som ventet oss, så naturligvis var hver dag utrolig spennende. Vi var tvunget til å lene oss på hverandre. Dersom jeg fikk hjemlengsel eller om det var noe som plaget meg var det kun de jeg kunne snakke med. I tillegg delte vi rom sammen hvor vi åpnet oss for hverandre. Det var en veldig rar men samtidig fin opplevelse. Ingen av oss kjente hverandre fra før, selv om det føltes som vi hadde kjent hverandre hele livet da vi klikket så godt som en gjeng.

  Jeg hadde det utrolig gøy med jentene på utsiden og det var mye vi gjorde sammen før vi sjekket inn. Vi var mest off cam og bare slappet av ved bassenget, spiste ute og dro på sightseeing. Vi hadde også dager hvor vi spilte inn diverse innslag til programmet. Den ene dagen spilte vi inn litt av introen til selve sesongen der vi kjørte en kul jeep med yolo-flagget. Det var ingen av oss som ville stå og holde i det fordi vi syntes det var så fjortis, Synøve stakkar måtte gi etter, haha! En annen fin dag var da vi spilte inn introene våre, der vi blant annet skulle vise fram talentet vårt. Jeg som absolutt ikke har et talent endte opp med å leke med badedyr i bassenget :):) Jeg husker hvor spente hele gjengen var på hva som ventet oss og vi hadde så mange forventninger til årets sesong. Alt dette resulterte i at vi ble utrolig knyttet til hverandre, og på de ti dagene ble jeg utrolig glad i dem alle mann 💗


  Da jeg hadde fått Paradise litt på avstand bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å være med igjen. Jeg hadde rett og slett ikke hadde fått den opplevelsen jeg ville. Jeg visste ikke hvordan ting foregikk på hotellet, hva vi gjorde offcam, hvordan festene var eller hvordan spillet fungerte. I tillegg hadde jeg "Paradise Hotel-stempelet" over meg allerede, ikke at det er negativt da. Men når jeg først er stemplet som PH-deltaker burde jeg få oppleve eventyret.


  Funfact; Da vi tok disse bildene hadde jeg allerede sjekket ut. Vi sjekket inn på en mandag og da jeg røk fikk jeg beskjed om at jeg skulle tilbake til hotellet på onsdag for å være med på pressedagen. Hele denne dagen var vi off cam så ingenting ble tatt med på TV, den ble kun brukt til å snakke med presse og ta bilder til sesongen. Vi fikk selvfølgelig ikke lov til å snakke noe om spillet så jeg visste ikke hva som hadde foregått de to siste dagene.


  Dette bildet er fra premierefesten, som jeg faktisk vurderte å ikke møte opp på. Jeg følte rett og slett at jeg ikke hadde noe med denne sesongen å gjøre, så jeg så ikke helt vitsen i å komme. Men etter overtalelse fra både Synøve og Mayoo dro jeg, og det er jeg glad for. Det var veldig hyggelig å møte alle sammen igjen, spesielt jentene som jeg hadde knyttet så sterke bånd med.

  Noe positivt jeg fikk ut av denne sesongen var ei venninne for livet, nemlig Synøve. Hun er en av mine nærmeste i dag og jeg er så glad jeg møtte henne i Mexico. Hadde jeg ikke vært med i fjor hadde jeg aldri møtt henne og det er sykt å tenke på! Vi bodde faktisk sammen før jeg dro til Mexico i år. Jeg synes også hun burde fått muligheten til å være med et år til sammen med meg. Det hadde vært bra TV det!

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 07.06.2017, 17:26
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">11 kommentarer
 • Dolket i ryggen

 • Publisert: 25.05.2017, 23:22
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så gårsdagens episode, det var som om noen av følelsene fra den uka kom rett tilbake til meg. Jeg husker det så utrolig godt, og hvor sliten jeg var. For ja, det er slitsomt å være på Paradise Hotel, spesielt de siste ukene når spillet nærmer seg slutten. Dere kan si hva dere vil, men dere kan ikke forestille dere hvordan det er uten å faktisk ha vært der. Spillet går deg til hodet, og du dolker folk i ryggen i hytt og pine. Dette er absolutt ikke noe jeg er vant til, jeg er ikke vant til å bli skuffet av venner rundt meg. Jeg ante faktisk ikke at jeg var så følsom før jeg ble med på Paradise Hotel, så noe lærte jeg mens jeg var der. Jeg har hele veien visst at jeg er en følelsesladet person, men ikke sååå følsom.

  Jeg irriterer meg faktisk litt over klippingen til TV3, fordi det kommer ikke fram at Martine og Andrea var mine nærmeste inne på hotellet. Det er vel derfor flere av dere mener jeg knuste kula til Isabelle for å hevne meg på Martine slik at Andrea fikk beskyttelse, som Martine fryktet. Men det er absolutt ikke saken. Andrea var min BFF inne på hotellet, og jeg unnet henne beskyttelse. Samme som at jeg unnet Martine beskyttelse, det er derfor jeg ikke forsto noe da hun faktisk knuste kula mi.

  Grunde var egentlig kjempesmart da han knuste kula til Martine, for i teorien skulle Martine ha knust kula til Andrea siden de var "fiender". Deretter hadde Andrea knust kula til Isabelle, mens jeg hadde endt opp med beskyttelse. Hadde Grunde knust kula til Isabelle, som flere av dere mente var det lureste, hadde det vært 50/50 om hun hadde knust min eller Andrea sin. Og vi var jo egentlig 100% sikker på at Martine skulle knuse kula til Andrea. Lite visste vi at hun faktisk var demonen, haha..


  Jeg var kjempelei meg etter pandoras siden Martine nettopp hadde dolket meg i ryggen, og det er menneskelig å vise følelser. Jeg skjønner meg virkelig ikke på dere som mener jeg er for svak til å være med på Paradise, for det er jeg absolutt ikke. Hadde jeg vært det, hadde jeg aldri kommet meg til Mexico, for det er en laang prosess du må gjennom for å komme med. Det er en reaksjon jeg hadde, og alle reagerer forskjellig. Dere har jo sett reaksjonene til de andre deltakerne når de har blitt skuffet over valg inne på hotellet, noen blir sinte, andre ler mens noen blir lei seg. Vi er alle mennesker, og vi reagerer på forskjellige måter. Nå føler jeg at jeg sitter her å forklarer meg på hvorfor jeg gråt, og det synes jeg absolutt ikke at jeg trenger å gjøre. Jeg er fullt klar over at det er et spill, men det må være lov å ha reaksjoner. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 25.05.2017, 23:22
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">9 kommentarer
 • Hvordan ble jeg tatt av demonen?

 • Publisert: 25.05.2017, 13:41
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Da er endelig demonen avslørt og jeg kom meg heldigvis tilbake på hotellet. Etter gårsdagens episode har jeg mottatt mange spørsmål om hvordan jeg ble tatt av demonen. Hvorfor sto jeg egentlig og dusjet alene etter at jeg hadde vært mest på det ang alle forhåndsreglene vi burde ta. Dette er klipt og limt, og det at jeg dusjer alene er et gammelt klipp. Tror dere pingla her turte å dusje alene denne uken eller? :-))) Det som skurrer litt er at jeg egentlig tror jeg skulle bli tatt om natta slik som Teele, men så hadde Grundepusen bygd en felle foran døra slik at jeg ikke ble tatt hihi 💗 Som dere så i episoden våknet vi av den grusomme alarmen, men alle var der fortsatt. Dette spekulerte vi mye på. Det pga at hver gang vi hadde hørt alarmen tidligere så hadde alltid noen forsvunnet. Så jeg er egentlig overbevist på at fella funket, også tror jeg det har en innvirkning at jeg var litt for full, hehe. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å beskytte meg mot demonen senere på dagen da, som dere så.


  Hahaha, jeg lo så sykt da jeg fikk lese min egen plakat. "Hun har kanskje på seg truse"

  Husker vi funderte på hvordan vi ble tatt av demonen. Var det fordi vi gikk alene, var uforsiktige eller var på feil sted til feil tid? Det mest ironiske var jo at jeg snakket masse med Martine om dette. Jeg begynte å tenke på at vi kunne bli tatt på sync. Sync er der vi deltakerne blir intervjuet for å snakke om ting som har hendt i løpet av dagen osv. Vi tenkte at det kunne jo ikke være slik, for vi kunne jo ikke være redde for å gå ned på sync. Likevel planla jeg og Martine at om vi fikk beskjed på sync at vi var nestemann ut, skulle vi prikke hverandre på låret tre ganger. Ironien i det hele var jo at Martine var demonen og hun visste jeg var neste offer. Damn for et spill.


  Så ja, hvordan tok demonen meg? Forsvant jeg av en magisk kraft eller ble jeg bortført av en alien? Jo, nå skal fortelle dere det søte små. Jeg ble tatt på sync, og selvom jeg hadde kjent på meg hele uken at jeg kom til å bli bortført var jeg ikke forberedt på dette i det hele tatt. Jeg satt bare i et helt vanlig intervju, så plutselig sier han som intervjuer meg: "Men henote, jeg har et brev til deg jeg". Da skjønte jeg det, nå er jeg tatt og Paradise er over for meg. Etter brevet ble lest opp, fikk jeg beskjed om at jeg måtte gå ut av hotellet med engang uten å møte de andre deltakerne. Jeg fikk så vondt på vegne av Grunde, siden han hadde virkelig gjort en innsats for at jeg ikke skulle bli tatt, slik som dere så i episoden. I tillegg følte jeg at jeg aldri fikk se de andre deltakerne igjen. Jeg ante virkelig ikke hva som ventet meg da jeg kom fram til det ekle Parallell univers. Heldigvis gikk det bra for min del og jeg fikk komme tilbake til hotellet 💗 Nå gjenstår det å se, klarer jeg å overleve årets siste parseremonien? 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 25.05.2017, 13:41
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">6 kommentarer
 • Hvorfor avslørte jeg planen vår til "fienden"?

 • Publisert: 12.05.2017, 17:59
 • Kategori: Paradise Hotel


 • Som dere har fått med dere har jeg spilt ganske mye denne uken, og jeg har fått mye ros for hvordan jeg har spilt. Men etter onsdagens episode har jeg fått endel spørsmål om hvorfor jeg halvveis avslørte planen til "fienden". Noen har reagert i sinne og mente at jeg ødela hele planen, mens andre synes synd på meg pga måten Sofie og Andrea behandlet meg på. Jeg vil derfor komme med min side av saken. For det første så hadde vi hatt dagsfylla og jeg var veldig full. Det er så vidt at jeg husker denne samtalen med Sofie og Andrea. Jeg skal ikke legge skyld på fylla, men det gjorde det ikke lettere å lyge til de da jeg var veldig påvirket. Hele denne uken hadde jeg hatt dårlig samvittighet fordi jeg "sviktet" min egen allianse, så det at de spilte på samvittigheten min gjorde det hele veldig vanskelig. Jeg er fullstendig klar over at det var idiotisk å fortelle dem om planen, og jeg hadde utrolig dårlig samvittighet etterpå. Hele denne uken var veldig tøff for meg fordi jeg sviktet alliansen min samtidig som jeg også sviktet den andre alliansen ved å fortelle litt av planen. Jeg husker jeg hatet at de gikk rundt og grillet alle for å finne ut hvem som hadde stemt på Teele som president, det er en grunn til at det var anonymt valg. Det kom til å bli kaos inne på hotellet om det kom fram hvem som hadde stemt hvem. Men som dere så i torsdagens episode kom det fram, så spørsmålet er; kommer det til å bli fullstendig kaos inne på hotellet? Tiden vil vise.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 12.05.2017, 17:59
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">1 kommentarer
 • Hvorfor gikk jeg imot min egen allianse?

 • Publisert: 10.05.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Først og fremst må jeg bare takke alle fine tilbakemeldinger jeg har fått fra dere. Jeg digger at dere er så engasjert i spillet! Det er tydeligvis flere enn meg som er lei av at Sofie styrer hotellet, så det passet midt i blinken å begynne å spille denne uken.

  Planen til min allianse var å sende ut Martine, mens den andre alliansen ville ha ut Sofie. Som dere ser på TV var det ikke vanskelig å overtale meg til å stemme på Teele som president for å få ut Sofie. Selvom jeg var i samme allianse som Sofie følte jeg ikke at de inkluderte meg noe særlig i taktikkprat. Jeg hadde lenge følt på at jeg ble holdt litt i bakgrunnen og jeg var lei av at andre skulle fortelle meg hva jeg skulle gjøre.

  Grunnen til at jeg valgte å gå imot min egen allianse var at Martine var en av mine nærmeste inne på hotellet. Da jeg fikk høre at de ville sende henne ut, måtte jeg tenke meg om. Hvorfor skulle jeg gjøre de den tjenesten å sende ut noen som aldri kom til å røre meg? Jeg satte óg Martine og Sofie opp mot hverandre, og spurte meg selv hvem jeg helst ville ha på hotellet. Da var svaret enkelt. Jeg forsikret meg flere ganger om at Andrea ikke sto i fare, da hun også var en av mine nærmeste. ​I tillegg kom både Andrea og Martine før meg hos Sofie, så å kjøre ut Sofie ble rett og slett det beste valget for meg denne uken. Spørsmålet er bare om jeg har guts nok til å stemme på Teele om det kommer ut for resten av gjengen.... Tiden vil vise i kveld.


  Teele for President, say yeah

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 10.05.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">16 kommentarer
 • Vi vant!!

 • Publisert: 03.05.2017, 15:54
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har lenge lovt dere å skrive om Mr & Miss Paradise-uken, så det tenkte jeg å gjøre nå. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen gruet jeg meg kjempemasse til denne uken. Jeg er virkelig ikke en sceneperson, jeg har alltid slitt med prestasjonsangst. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det var JEG som skulle gå av med seieren som Miss Paradise, jeg turte ikke håpe engang. Men fyyyfaen, jeg endte opp med å vinne hele shiten, og jeg er så STOLT av meg selv. La oss ta dag for dag:

  Mandag:

  Ved frokosten så det ut som jeg virkelig ikke brydde meg om hvilken uke det var, men tro meg, jeg gråt innvendig. Jeg husker jeg tenkte "stakkars de som sjekker inn denne uken, de må enten være sykt uheldig eller ha et sykt talent".


  Klar for innsjekk. Jeg håpet selvfølgelig på gutt, noe som kom også. Men da vi fikk høre at vi skulle konkurrere parvis (noe jeg ble sjeleglad for) skjønte jeg det ville komme inn en partner til Morten S. Isabelle kom rundt hjørnet og Martine knakk sammen av glede. Jeg ble så glad på Martine sine vegne, hun hadde snakket så mye om Isabelle til oss jentene så jeg følte jeg allerede kjente henne. De var utrolig søte sammen, og jeg kjente jeg ble sjalu. Jeg skulle gjerne hatt bestevenninna mi inne på hotellet 💗


  Søte smilehullet mitt på den ene rumpeballen 💗 Vi ble låst inn på hvert vår rom i ca. en time for å sette sammen et nummer. Her var det veldig viktig at vi begge gjorde det bra, om ikke dro vi med oss partneren i fallet og mistet sjansen til å vinne.


  Søta setter i gang. Det første jeg tenkte da vi fikk oppgaven var "hva faen skal jeg si om Trondheim?". Husker at jeg ble sur for at jeg ikke fikk Heimdal, HEHE... Men etter 15 minutter kom ordene til meg, og jeg skrev ned alt på et ark. Talen min var ferdig og jeg la inn noen moves. Som dere så på skjermen bestemte jeg meg for å spille på dirtyhumor.

  Det var duket for FEST:

  Alle var så fine på denne festen!! Fikk til og med André til å pynte seg, og det var ikke en lett kamp. På festen stresset flere av de andre deltakerne med at de ikke var ferdige med talen sin, og at de skulle bruke festen på den. I fylla er man mer kreativ vet dere, så dette var jo egentlig et bra forslag. Jeg som var ferdig med talen min ble stresset av dette, jeg trodde alle skulle lage de sykeste showene og at mitt kom til å suge. Jeg husker jeg tok Andrea til side og framførte min for å få en tilbakemelding, og hun sa faktisk "Herregud Henote, du kommer til å vinne!!!". Jeg bare "NEI ANDREA, ikke jingse det.."

  SELVE DAGEN:

  Da jeg så de tre dommerstolene var jeg bombesikker på at Lord Audun var den siste dommeren som skulle dukke opp. Carl og Celester hadde vi møtt tidligere på dagen så de visste vi skulle være dommere. Jeg fikk sjokk da jeg så at den siste dommeren var Kathrine Sørland. Det var tross alt en missekonkurranse og nummeret mitt passet ikke inn. Da jeg lagde talen min tenkte jeg ikke så mye over det, jeg tenkte bare at jaja det er en missekonkurranse, men det er tross alt Paradise Hotel, og tidligere har de spilt på SEX. Da jeg sto der fikk jeg helt panikk, og begynte å lage en ny tale om Trondheim i hodet mitt.


  Men etter noen minutter sa Kathrine at alt var lov i denne konkurransen, jeg smilte og sa "Takk Gud" og bestemte meg for å beholde talen min og bare kjøre på.


  Vi kom oss videre til runde nummer to, noe jeg var sjeleglad for. Husker jeg sa til André at jeg gjorde masse feil og at jeg kom til å ødelegge for oss.. Han var såå søt og sa "Henote, det går bra, vi kom oss videre til runde nummer to, vær stolt over det!". Over all forventning kom vi videre til SISTE runde og det sto mellom meg og André, og Morten og Sofie.


  Det viste seg at Andrea hadde rett, og vi VANT!! Vi bestemte oss forresten for å gi pengene vi vant til Kreftforeningen og hjemløse.


  💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗


  "Æ ska legg mæ som den prinsessa æ e"

  UTFLUKT:
  Jeg har skrevet et eget innlegg om stygge tilbakemeldinger jeg har fått etter episoden som du kan lese om HER.


  Her sto vi og diskuterte i sikkert en time. Vi ble aldri enige i om det var jente- eller guttegruppa vi skulle sette i fare. Vi endte opp med guttene, og André var fast bestemt på å sende ut Morten eller Aleksander.


  Jeg var helt knust.. Følsom pie da vet dere. Det er tøft å velge det som er best spillemessig framfor trivsel. Jeg visste at det sto mellom Morten og Aleksander, og jeg ville heller ha Aleksander på hotellet enn Morten. Men siden planen var å stå med Kevin var jeg nødt til å kjempe for Morten. Om Morten røk måtte Sofie stå med Kevin, og da ble jeg stående med André, noe jeg ikke ville. Etter at vi vant konkurransen fant jeg ut at vi ikke passet som partnere, og det må være lov. Han ville spille beintøft, noe jeg mente ikke var lurt i og med at vi var relativt nye begge to. Jeg tenkte at om vi gjorde det, ville vi bli de første som kom til å ryke neste gang noen hadde makt.

  Rett før Pandoras hadde André plutselig endret mening og fortalte meg at han ville sende ut Morten S framfor Morten eller Aleksander. Jeg forsto ikke hvor dette kom fra, da vi aldri hadde vært inne på denne tanken engang. Det viste seg at Morten hadde snakket med André og overbevist han. Jeg ble lettet, men da vi fikk høre at guttene skulle på Pandoras alene ble jeg usikker igjen. Man endrer mening så sykt fort inne på hotellet. 

  Her sitter vi jentene å venter på at guttene skal komme opp fra Pandoras og fortelle hvilken gutt som må sjekke ut umiddelbart. 


  André valgte å sende ut Morten S, noe jeg var glad for. Jeg fikk veldig vondt av han, jeg er vel den som kan uttale meg om at jeg VET hvordan det føles med tanke på fjorårets sesong. Han hadde bare vært her i tre dager, og vi hadde bare hatt én fest. I tillegg var vi innlåst på hvert vår rom store deler av tiden, fordi vi måtte øve til konkurransen. I en vanlig Paradiseuke bruker vi mye mer tid på å bli kjent med deltakerne, men når det sto såpass mye på spill brukte alle tiden sin på å øve. Veldig trist, men slik er spillet.

  PARSEREMONI:

  Alt i alt synes jeg denne uken var morsom men også veldig tøff. Jeg ble dratt i alle retninger og presset hit og dit for hva som var best for gruppen å bruke makten på. Som dere så på TV´n ville veldig mange ha ut Teele. Jeg ville ikke bruke en så stor makt på noen som kom til å ryke først uansett. Dessuten hadde jeg et bestevenn-problem inne på hotellet. Hadde Teele røket ut ville jeg løpt som en kylling mellom to bestevenn-par, og det var UAKTUELT for min del. Jeg var aldri inne på tanken på å sende ut Sofie eller Andrea, fordi jeg hadde en plan om å spille med de. Det sto mellom Isabelle og Martine, og jeg personlig ville ikke sende ut Martine. Det kommer ikke så godt fram på skjermen, men Martine var en av mine bestevenner inne på hotellet. Jeg gikk rundt med klump i magen hele denne dagen fordi jeg visste jeg skulle sende ut bestevenninna hennes. Isabelle var en trussel fordi hun blant annet sa til meg at "alle vil ha meg her, sender du meg ut vil du ryke neste uke", hun var bestevenninna til Martine fra utsiden OG hun og André hadde lagt en plan om å stå sammen. Det var derfor jeg sendte henne ut.

  Og til dere som har sendt meg meldinger om at det var slemt av meg å sende ut Isabelle siden hun ikke fikk en sjanse engang; JO hun fikk det. Hun hadde mulighet til å VINNE Mr & Miss Paradise. Men som hun selv sa på TV´n, så ga hun faen og gadd ikke å øve engang.

  Dette ble et laaangt innlegg, men hadde så mye å si om denne uken. Hadde tross alt vunnet og en stor makt, og da går det naturligvis mye tanker gjennom hodet mitt. Håper dere likte det!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 03.05.2017, 15:54
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">13 kommentarer
 • Ph reunion

 • Publisert: 01.05.2017, 11:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har helt glemt å blogge om fredagskvelden jeg! Jeg hadde besøk av Synøve (fra fjorårets sesong), Andrea og Teele. Vi spiste taco og catchet opp. Vi hadde og Livestream på Andrea og Teele sin Instagram. Jeg mååå bare gi dere en tilbakemelding på hvor søte dere er! Jeg setter virkelig stor pris på at dere tar dere tid til å følge med på livet vårt, og alle de søte kommentarer dere kommer med rører hjertet mitt. Minner meg nok en gang på hvor fantastisk vi mennesker kan være mot hverandre 💗
  Ja, jeg kan faktisk smile på bilder som dere hele tiden kommenterer;-)


  Søta sjæl


  Nussemunn bare for å provosere dere som ikke liker det ;-)


  Neste gang vi møtes tenker vi å kjøre livestream på min Instagram, da jeg aldri har hatt det før. Vet det var flere som var lei seg siden de ikke fikk det med seg, så neste gang skal vi gi dere beskjed i god tid før, slik at de fleste får det med seg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 01.05.2017, 11:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • SKAM-uken

 • Publisert: 29.04.2017, 19:30
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Vet dere liker disse innleggene hvor jeg skriver om ukene på Paradise fra min side. SKAM-uken er etterspurt, ikke at jeg skjønner hvorfor men...

  Ny uke, nye muligheter: Denne uken var det Teele som sjekket inn! Heldiggrisen selv sjekket inn som Noora. Hun fikk i oppgave å velge kostyme til resten av gjestene og hun valgte MEG som Sana. Jeg sa det faktisk før vi fikk vite hvem vi var at "æ bli så jæævlig Sana". Jepp, jeg hadde rett, og jeg var ikke så veldig fornøyd med kostymet mitt for å si det sånn.


  Grunnen til at jeg ikke var så fornøyd med kostymet mitt er at jeg har et "bollete" ansikt, og hijaben var så stram at jeg følte den gjorde det verre. Den presset alt fram og jeg følte at jeg så ut som en bowlingkule. I tillegg fryktet jeg at jeg ikke fikk lov til å drikke eller hooke noen, haha..


  Her har alle jentene limt seg fast til Teele, unntatt meg og Soph. Vi sitter oppe i loungen og snakker om hvor mye de andre jentene SMISKER. Denne dagen utvekslet jeg en setning med Teele, fordi det var helt umulig å komme til. De andre jentene var over henne som klegger, så nei, det er ikke bare Teele som har vært en klegg. Jeg hadde jo vært i Teele sine sko, så jeg visste selv hvor my disse tingene hadde å si. "Hvilke jenter liker jeg best på hotellet, hvem kan jeg spille med?" Selvfølgelig fylte jeg ikke noen av disse kriteriene fordi vi ikke hadde snakket sammen. Jeg synes dette var veldig dumt, og det endte med at jeg følte meg veldig utsatt. Det ligger bare ikke i min natur å smiske, dessuten er jeg ikke så utadvendt som de andre, jeg er faktisk litt sjenert i starten så det tar litt tid før jeg slår meg løs.


  Det tok meg to uker inne på hotellet før jeg slapp meg helt løs. Og dette var første dagen jeg slo meg løs. Husker Andrea spurte meg: "Henote, er du full?". Haha, nei jeg var ikke full Andrea, trøndertøsa kom bare frem. Husker Teele lo av meg og sa "ser jeg har valgt feil person til å være Sana, haha". Dette nevner jeg og i episoden, at jeg er strake motsetning av Sana, så det er jo litt komisk synes dere ikke :D:D


  Jeg fikk beskjed av produksjonen at jeg måtte ha på kostyme hele tiden. Men dette dreit jeg litt i etter noen timer, hehe.


  Første fest! Husker jeg stresset så sykt med om jeg fikk drikke eller hooke. Det er så typisk meg om vi hadde fått inn et brev der det sto: "Kjære gjester, i kveld er det fest! PS: Sana får ikke drikke eller hooke." Det er lenge siden jeg har sett Skam, og slik jeg husket det drakk eller hooket ikke Sana, så jeg fryktet jo at vi skulle leve etter karakteren i serien og oppføre oss slik som de gjorde.
  Som dere ser fikk jeg altså lov til å drikke, og dette var jeg overlykkelig over!!


  Oooog hooke!! Damn, jeg tror egentlig ikke denne uken var så ille som jeg skulle ha den til.

  Ellers på festen knakk jeg sammen, rart de ikke tok det med på TV egentlig, siden jeg var syykt fjortis. Jeg begynte å gråte fordi det skulle være par-splitt dagen etter og som jeg nevnte hadde jeg nesten ikke snakket med Teele. Jeg var bombesikker på at hun kom til å splitte meg og Andrè, og på dette tidspunktet hadde jeg ingen andre jeg kunne stå med.


  Jeg var så irritert da vi spiste frokost for hijaben var så TRANG at jeg klarte ikke å svelge. Som dere ser måtte jeg holde den nede for å klare å spise. Den moste og fram dobbelthaka mi:-) Om jeg elsket kostymet mitt da :-):-)


  HAHAHA, jeg elsket denne scenen!!! Jentene snakket hele tiden om at guttene torturerte insektene ved å mose de i vasken osv. Jeg husker jeg tenkte WTF, det er insekter det er snakk om??? Tortur??! "Æ drept et dyr i går asss".


  💗💗💗 Andrè 💗💗💗   

  Som dere så på TV, hadde Soph og Morten et skuespill. Dette fikk jeg og høre om på hotellet, så jeg ante virkelig ikke hva de planla. Jeg fikk blant annet høre at Soph hadde lagt en plan med min partner om å stille seg bak han. Da jeg tok opp dette med Andrè sa han at han kun gjorde det for å "lure" henne for å sende henne rett ut. Jeg trodde ikke på det han sa, for han var en ærlig spiller, egentlig en litt for ærlig en spør du meg. Så det at han ville lure Soph trodde jeg ikke på fordi han var ikke den type spilleren. Ville han ha noen ut sa han det direkte til dem, og sa at de vertfall ikke sto trygt bak han.


  Her sitter vi å venter på et eller annet, det er myyye ventetid på PH. Jeg fant et kul effekt på kameraet på telefonen, så vi satt å lekte oss med det. Bildene ble litt kule da??


  På parseremonien følte jeg meg utrygg. Jeg var drittlei av at det var vi jentene som sto i fare, da vi hadde stått i fare TRE uker på rad. Ingen ante hvor Soph kom til å stille seg. Og siden hun hadde lagt en plan med Andrè å stå bak han var jeg redd for at hun ville komme bak han. Som dere vet så sendte hun seg selv hjem, noe jeg pustet lettet ut for. Jeg ville jo selvfølgelig helst være der selv.

  Til tross for at jeg var misfornøyd med kostymet mitt, fikk jeg motivasjon av det! Jeg skulle IKKE ryke og ha min siste uke i paradis som Sana. Det skal og sies at jeg ikke så så jævlig ut som jeg trodde da jeg fikk se det på TV. Faktisk så synes jeg selv at jeg var litt søt.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 29.04.2017, 19:30
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">2 kommentarer
 • Svar på spørsmål

 • Publisert: 28.04.2017, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Hei! Tidligere i dag hadde jeg spørsmålsrunde på Snapchat, henote94 heter jeg der, bare å legge meg til! Jeg fikk inn flere spørsmål enn forventet, så jeg deler opp spørsmålsrunden i kategorier slik at dere får litt bedre oversikt! Første kategori er: Paradise Hotel


  Er du og André sammen?
  Nei, vi er bare veldig gode venner. Han er som en storebror for meg, ironisk nok er jeg to år eldre.

  Henger du mye med André?
  Jeg har bodd i Trondheim helt fram til nå nylig, så jeg har ikke hengt så mye med de andre deltakerne som jeg skulle ønske. Men nå som jeg bor i Oslo vil det være mye mer henging framover 💗

  Hvordan er det å vær den deiligste jenta på PH?
  Først og fremst må jeg bare si tusen takk! Jeg synes ikke jeg er det, så merket ikke noe til det. 

  Ville du ha sex på hotellet?
  Alle hadde vel lyst, siden det er alkohol innblandet, vi sover sammen og vi blir tiltrukket av hverandre. Men jeg hadde bestemt meg på forhånd at uansett hva som skjedde skulle jeg ikke ha det, så vi får bare vente å se om jeg holder løftet mitt.

  Kjente du Carl fra før, fra sesong 8?
  Ja.


  Hvordan var det å se Carl Aksel igjen denne uken på Paradise?
  Det var hyggelig det, men ble litt irritert da han skulle snakke taktikk med alle dagen vi hadde dagsfylla. Som dere vet lever jeg for dagsfylla, så det at han skulle dra en etter en inn på et rom for å snakke taktikk likte jeg ikke, hehe.

  Fikk dere lov til å sove hvor lenge dere ville?
  Nei, hver morgen ble vi ringt og vekket. Husker en morsom hendelse der jeg ikke sto opp, så fikk jeg telefon da de sa: "Må vi virkelig slutte å servere deg alkohol i baren, eller klarer du å stå opp henote?" Haha, jeg spratt opp med engang og hørte etter. Synes de i produksjonen er morsomme, de finner dine "svake" punkt og "truer" deg med det, haha!

  Vet dere hvem som vant Paradise Hotel?
  Ikke alle, men de som var igjen til slutt vet det ja. 

  Hvordan meldte du deg på Paradise?
  Bestevenninnen min meldte meg på.


  Hvem av jentegjengene følte du at du passet best inn med av jentegjengen fra sesong 8 og 9?
  Her må jeg nesten si sesong 8. Dette er ikke noe vondt ment mot jentene i sesong 9, da jeg liker de og veldig godt! Men i fjor var jeg starter, og man blir automatisk mer knyttet av å dele alle forventningene og det som skjer på utsiden av hotellet. Vi hadde en hel reise foran oss, og ingen viste noe om spillet. Ikke at jeg fikk oppleve eventyret med de i fjor, men jeg var såpass lenge med de at vi knyttet sterke bånd. Jeg synes og jeg var mer lik jentene i fjor enn jentene i år.

  Hvem er din beste venninne av de på Paradise Hotel?
  Usikker på hvilken sesong du mener, men Synøve fra i fjor vertfall. Hun er en av mine bestevenninner i dag. Ellers er jeg veldig god venn med med flere av årets deltakere.

  Hvor drar man etter man har røket ut? Man kan jo ikke dra helt til Norge, da kan folk se du har røket ut? Og må du fly tilbake om du skal inn igjen?
  Ryker man ut fra Paradise Hotel får man som regel beskjed med engang om man får en ny sjanse eller skal rett hjem til Norge. I noen tilfeller blir du holdt igjen i noen dager, da de må "se" etter om det er noen muligheter for at du skal få komme inn igjen. Er du så heldig at du får komme inn igjen blir du holdt igjen i Mexico i et hotell i nærheten. Får du beskjed at du ikke får komme inn igjen blir du sendt på første fly hjem til Norge. Ingen kan se at du har røket ut, fordi ingen vet at du har vært i Mexico. Og over det til siste spørsmålet; i svært sjeldne situasjoner blir du flydd hjem til Norge og flydd tilbake til Mexico. Dette kan f.eks skje om du ryker i uke 2 og kommer tilbake i uke 10. Litt vel lenge å vente på utsiden i så mange dager alene, det er derfor bedre å fly fram og tilbake. 

  Hvordan er det å være på paradise hotel?
  Helt fantastisk! Du lever et liv i luksus med en fantastisk gjeng. De på hotellet gjør ALT for deg, det eneste du trenger å gjøre er å stå opp og stelle deg egentlig.

  Beste minne fra Paradise Hotel?
  Vikinguken! Denne kommer neste uke, og herregud hvor jeg elsket denne uken. Skikkelig rølpeuke med masse galskap.


  Var det tøft å sende Teele inn igjen på hotellet, siden alle ville ha hun ut siden hun var kjedelig?
  Absolutt ikke! Jeg brydde meg ikke om at alle de andre ville ha henne ut, siden jeg ville ikke det. Men det å sende noen ut var vanskelig.

  Hvorfor sendte du ut Isabell istedet for Teele?
  Teele var en som "alle" ville ha ut, og jeg ville ikke bruke en så stor makt på å sende ut noen som kom til å ryke uansett. Dessuten var Isabell bestevenn med Martine, så hadde jeg sendt Teele ut ville jeg løpt mellom to bestevennpar, noe alle burde skjønne ikke var det beste for meg.

  Hvordan kom du fram til at du skulle send ut Isabell?
  1. Hun var bestevenn med Martine
  2. Hun hadde lagt en plan om å spille med min partner.
  3. Hun var en trussel for meg.

  Hvorfor smacka du ikke ut hu der Tønsberg egentlig?
  Haha! Fordi jeg var god venn med Sofie, og vi hadde en plan om å stå sammen framover.


  Hvordan er det å se seg selv på TV, kjenner du deg selv igjen?
  Jeg synes det både er morsomt og kleint å se seg selv på TV. Jeg kjenner meg igjen, men jeg ser annerledes ut i ulike settinger enn hva jeg trodde. Vi får jo se oss fra alle slags mulige vinkler, så det er litt uvant, men også gøy.

  Når ble Paradise spilt inn?
  Januar-mars.

  Hvordan er det å komme hjem fra Paradise, får du mye oppmerksomhet?
  Det er rart å være hjemme. Det går ikke en dag uten at jeg tenker tilbake og savner Mexico. Selvfølgelig får jeg mye oppmerksomhet, men jeg synes det bare er gøy!

  Hvor gammel må du være for å være med på PH?
  20 år.

  Ble du venn med alle på hotellet?
  Ja, men det var selvfølgelig enkelte jeg irriterte meg over. 

  Var det vanskelig å holde det hemmelig ovenfor vennene dine at du skulle være med på Paradise?
  Nei. Jeg er verdens verste løgner, så jeg bestemte meg for å droppe å komme med en løgn om "Balistudier" or whatsoever. Jeg latet bare som jeg var hjemme jeg! Det var noen som hadde kontroll på mine sosiale medier og delte bilder/svarte folk osv.

  Meldte du deg på Paradise i år, eller ble du spurt om å være med?
  Jeg ble spurt. Har mottatt masse spørsmål om dette med at jeg var med i fjor osv, så tenkte å skrive et eget innlegg om det senere. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 28.04.2017, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Like før jeg sendte ut kleggen

 • Publisert: 28.04.2017, 13:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens episode vil jeg komme med noen ord. Jeg hadde makt, og det var kun opp til meg hvem som skulle ut av hotellet. Dette er nok den største makten du kan ha. Alle frykter deg og du blir dratt i alle retninger. Husker jeg var så sliten denne uken, ville bare at den skulle gå over og jeg synes det var trist at jeg måtte sende ut noen. Uansett hvem jeg valgte ville noen bli lei seg.


  Teele stakkar måtte gjennomgå med noen kommentarer fra min side, haha! Jeg forsto ikke hvorfor hun ikke lot meg være i fred, men nå i dag forstår jeg det veldig godt. Det å være utsatt gjør noe med deg, og det er ikke en god følelse å kjenne på. Jeg hadde lovt henne at hun sto trygt, men likevel stolte hun ikke helt på meg. Som jeg har nevnt tidligere kjenner ingen hverandre fra før (med unntak av Martine som fikk bestevenninna sendt inn) men uansett, vi kan ikke vite hvordan de andre deltakerne er. Teele visste ikke om jeg var en luring som ikke holdt ord, så det at hun ønsket flere bekreftelser fra meg forstår jeg! Jeg synes det er rart jeg ikke forsto det den dagen, for jeg hadde selv vært utsatt tidligere og da følte jeg det akkurat slik som hun gjorde den dagen.

  Hele veien så var planen at Petter skulle velge Isabell over Teele, så skulle jeg bytte inn Teele. Hennes skjebne lå i mine hender, og da MÅ man hun være 100% sikker på at jeg holder ord. Hadde jeg vært der i dag hadde jeg gitt henne bekreftelsen tusen ganger til, og ikke kalt henne en klegg. Teele er ei kjempefin jente som jeg nevnte på parseremonien, og jeg er veldig glad i henne! Jeg er glad vi fikk dele dette eventyret sammen og jeg tror vi vil få mange fine minner framover. Vi synes dette er komisk i dag, og tar oss ikke nær av ting som blir sagt på skjermen, slik som enkelte andre gjør. Hun bærer ingen NAG i dag.  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 28.04.2017, 13:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">5 kommentarer
 • Who are you to judge?

 • Publisert: 27.04.2017, 21:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens episode har jeg mottatt endel meldinger og lest litt av hvert på internett. Uttalelser som at jeg ikke burde ha stemmerett fordi jeg er dårlig i engelsk, at jeg er dum som et brød eller klassikeren lam fra halsen og opp. Jeg kjenner jeg blir irritert. Det er ikke sånn at jeg tar meg nær av slike kommentarer, tvert imot. Jeg er nysgjerrig på hva som går gjennom hodet til de som kommer med disse kommentarene. Jeg har ikke gjort noe dumt på Paradise Hotel enda, men likevel skal folk "ta" meg på helt ubetydelig ting. 

  Engelsk har alltid vært mitt svakeste punkt. Uansett hvor mye tid jeg la i dette faget endte jeg alltid opp med å få en 3'er, ikke at jeg fortjente noe bedre heller. Jeg var så dårlig at jeg turte ikke snakke engelsk foran klassen. Jeg endte opp med å ha alle engelskframføringene mine i en mindre gruppe med andre som hadde det samme problemet. Dette gjorde at vi automatisk fikk en karakter dårligere fordi vi hadde en "fordel".


  Som dere vet har jeg prestasjonsangst, og hadde nettopp vært gjennom den verste konkurransen og faktisk VUNNET den. Jeg trodde vi skulle få belønning for strevet ved å dra på en luksuriøs date, men glemte i et sekund at det er meg vi snakker om. Jeg har alltid uflaks. Så det at vi skulle framføre engelsk foran en skoleklasse måtte jeg bare le av, da det hele var komisk. Denne utflukten var for meg verre enn missekonkurransen og det sier litt.

  Jeg er nok ikke den første nordmannen med under middels engelskuttale. Det at noen mener det kvalifiserer til å ikke ha retten til å delta i valg skjønner jeg ikke. Det sier jo ingenting om hvor dum eller smart jeg er. Det er ikke alle som har et godt språkøre dessverre, jeg har alltid slitt med å lære meg språk. Jeg har hørt at man enten er god i språk og samfunnsrettede fag eller så er man mer god på matematikk og naturfag. Tro det eller ei, men sistnevnte er faktisk min sterkeste side.


  Igjen vil jeg minne om at det klippes mye i programmet. Jeg snakker også ofte før jeg tenker, så før jeg visste ordet av det kom "licking some ass" bare ut av munnen min. Jeg ba selvfølgelig tolken om å ikke oversette dette til meksikansk, så ungene ble skjermet for det stygge ordbruket mitt. Jeg synes selv det hele er litt komisk, og lo godt av dette da det kom på tv. Selv om det var pyton å stå foran skoleklassen, synes jeg egentlig det er gøy at folk håner engelsken min. Men jeg mener i alle fall at jeg skal ha like mye rett til å stemme i kommende stortingsvalg som alle andre :-) Det jeg egentlig vil fram til med dette innlegget er at man kan ikke være god i alt, og det er helt greit.

  Noen kan strikke
  Noen kan hekle
  Og noen vil alltid sitte på Facebook og være ekle.

  (Håper noen av dere likte, at Henote også kan dikte.)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 27.04.2017, 21:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">6 kommentarer
 • Mr & Miss Paradise

 • Publisert: 25.04.2017, 20:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • I kveld er det endelig klart for Mr & Miss Paradise-uke. Jeg vet det er flere av dere som har ventet lenge på denne uken. Jeg har ALLTID blitt superklein av dette selv som seer, og enda verre er det i år når jeg deltar selv. Jeg gruet meg like mye til denne uken i fjor som jeg gjorde i år. Siden jeg var "heldig" og slapp denne uken i fjor, måtte jeg selvfølgelig være med i år. Egentlig så ønsket jeg selv å ryke uken før, for så å komme inn uken etter, men man kan ikke alltid få det slik man vil her i verden, hehe. En ting dere ikke vet om meg er at jeg har tidenes prestasjonsangst. Dere aner virkelig ikke hvor ille den er, jeg har alltid slitt med å presentere skoleoppgaver, stå foran samlinger osv. Og det at JEG skulle framføre noe foran ALLE på hotellet inkludert tre dommere gjorde ikke saken noe bedre. Jeg prøvde å legge dette til side denne kvelden, og dere får bare følge med i kveld hvordan det går. Jeg har selv sett episoden og jeg må si det er noe av det KLEINESTE jeg har sett i hele mitt liv, men forhåpentlig kjempemorsomt for dere seere. Hva er vel mer morsomt enn å kose seg på andres bekostning?


  I år så utføres konkurransen parvis, noe jeg var utrolig glad for. Da kunne jeg støtte meg til partneren min, og det var ikke like ille å framføre. Selv om det ikke kommer så godt fram på TV, så hadde jeg og Andrè et kjempebra forhold inne på hotellet.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 25.04.2017, 20:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">8 kommentarer
 • Jeg måtte ut av produksjonen

 • Publisert: 24.04.2017, 17:52
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Det virker som om innlegget jeg skrev om min første uke på Paradise falt i smak. Så jeg tenker å oppsummere paradiseukene mot slutten av hver uke. Jeg mangler fortsatt å skrive om påskeuken og skamuken, så jeg tar for meg disse ukene først.

  PÅSKEUKEN: Jeg ELSKET virkelig alle kostymene vi fikk utdelt. Jeg synes alle var så fine, og så kreative som vi er, fant vi på nye navn slik at vi kunne leve oss inn i karakterene. Jeg bestemte meg for å være stuepike Katja. Jeg synes også at produksjonen hadde gått all in denne uken, Bare se på bildet under hvor fint de hadde pyntet til innsjekk.


  Her satt vi pyntet og klar for innsjekk. Jeg håpet virkelig det skulle sjekke inn en gutt. Vi jentene hadde snakket om at det MÅTTE komme inn en gutt slik at jeg kunne bygge opp et nytt partnerskap med han. Jeg trivdes med Aleksander, men han var ikke en gutt jeg ville stå med. Jeg tenkte selv at jeg var et tredjevalg og at han kom til å velge Martine J og Martine L over meg om han kom i den situasjonen. Jeg sto kanskje trygt med han der og da, men jeg prøvde hele tiden å tenke framover da jeg var inne på hotellet. Jeg ble kjempeglad da André sjekket inn, han virket som en lættis type. Husker at han pekte ut meg som jenta som så mest bitch ut, haha!


  Ukens første fest! Jeg var så fornøyd med kostymet mitt. Helt siden jeg var typ 15-16 år har jeg alltid hatt en drøm om å kle meg ut som en fransk stuepike på Halloween, ikke spør hvorfor. Men plutselig ble jeg gammel og det var ikke akseptert å kle seg "dirty" på Halloween lengre. Men på PÆRRA så er alt lov, ikke sant? Synes selv jeg kledde kostymet mitt, hehe.
  Vi hadde det så morsomt på denne festen! Helt til den stygge klokken gikk av. Alle trodde seriøst det var varsel om at det var siste drink i baren. Det sier litt om hvor lite kontroll vi deltakerne har. Vi hadde jo fått beskjed om at ingen skulle hjem før dagen etter?? Som dere vet ble Aleksander drept og det ødela hele festen. Alle ble lei seg, jeg selv synes det var grusomt. Plutselig sto jeg der uten partner og jeg fikk så vondt av Aleksander som måtte sjekke ut på den måten. Vi måtte avslutte festen og gå å legge oss. Jeg knakk sammen på rommet da bildet til Aleks lå der med en X på. Jeg ville ikke sove alene og spurte produksjonen om å få sove hos Morten og Sofie, men dette fikk jeg ikke lov til. En deltakeransvarlig kom ned på rommet mitt fordi jeg ikke klarte å slutte å gråte, hun måtte ta meg med ut av hotellet slik at vi fikk snakket sammen. Produksjonen er der alltid for deg om det er noe, og grunnen til at de må ta oss ut av hotellet om vi trenger å snakke, er fordi dette må skje uten kamera til stede. (fordi de ikke er deltakere selv). Det er helt sykt hvor knyttet vi blir der inne og hvor dramatisk ting blir når man har litt alkohol innenbords. Hun jeg snakket med var verdens søteste og etter samtalen ble det mye lettere for meg å sove. De hentet og bilde til Aleks, slik at jeg slapp å ligge å se på det.  Dagen etter skulle Andrè peke ut morderen på hotellet. Grunde ble dessverre uskyldig dømt. Grunde og Aleks holdte hver sin forsvarstale (som ikke ble tatt med på TV) og utifra talene valgte André at Aleks skulle få en ny sjanse. Jeg ble sjeleglad for dette, det var så godt å se han igjen. Jeg fikk også veldig vondt av at Grunde måtte sjekke ut.. Det var ikke lenge siden han hadde kommet inn igjen, det var ikke fortjent i det hele tatt. Men dessverre så måtte en av de ryke..


  Vi hadde påskefest i påskekyllingkostyme, noe jeg personlig digget. Dette var den første festen jeg virkelig slo meg løs. Her var det jo ingen som så hvem som var hvem da vi hadde på oss maskene. Vi fikk faktisk beskjed av produksjonen at hver gang de spilte musikk skulle vi ha på oss fullt kostyme, dekke håret og ha på maske siden det ville se kult ut på TV med fullt av påskekyllinger dansende rundt. Det viste seg at de "lurte" oss, siden Rebecca kom inn med påskekyllingkostyme på for å lete etter gullegget til Kevin. Vi lurte så mye på hvem denne påskekyllingen var, og forsto ingenting. Jeg trodde ikke det var Rebecca siden hun allerede hadde tapt i duellen med Soph, så jeg tenkte at hun umulig kunne få en sjanse til.


  Dagen derpå, med litt kosing nede ved poolen. Her er jeg tredje hjulet på vognen igjen </3


  My face when my littlesister use the same bikini as me.


  Soph og Morten var på utflukt, og gjengen kjedet seg litt. Så jeg kom med ideen om å sminke guttene. HERREGUD så bra det ble! Så mye bedre enn forventet.
  Jeg synes guttene tok seg veldig bra ut, så ut som en gjeng med dragqueens.

  Senere denne dagen fikk vi beskjed om at det ikke var onsdag lengre, men torsdag. Og vi skulle ha parsermoni denne kvelden. Husker alle andre syntes det var utrolig digg å bare bli ferdig med uka, mens jeg selv ble lei meg av det. Jeg trodde dette kom til å være min siste kveld inne på Paradise, så jeg ville veldig gjerne ha en ekstra dag. Ville ikke bare ha sju dager i paradis... Dette var første og siste gangen det ble slått sammen dager. Ellers har vi alltid fire dager i ukene.


  Som dere vet så fikk Martine L fredning av Kevin og stilte seg bak Aleksander. Så jeg og Martine J ble tvunget til å stå bak André sammen, noe jeg absolutt ikke ville. Jeg kom utrolig godt overens med Martine J, og hun var ikke en jente jeg ville ha ut av hotellet. André hadde selv sagt at han var i min allianse og ville stå med meg siden han sto mye tryggere med meg. Vi pratet mye denne dagen, selv om det ikke ble tatt med på TV. Likevel stresset jeg som en gal og gråt mye. Jeg var så paranoid og stolte ikke på det han sa, for magefølelsen min sa han var en luring som gjorde akkurat hva han selv ville. I tillegg hadde han vært partner med Martine hele uken, og jeg vet hvor fort knyttet man blir til hverandre. Han og Martine hadde naturligvis bedre kjemi enn vi hadde på det tidspunktet. Dessuten unngikk han blikkontakt med meg under hele parseremonien, og jeg følte at dette var slutten. Men mot alle odds valgte han meg, og jeg var sjeleglad.


  Her er vi offcam etter Parsemonien. Jeg overlevde uka og jeg kunne endelig slappe av!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 24.04.2017, 17:52
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">2 kommentarer
 • Torsdagens episode, mobbing?

 • Publisert: 22.04.2017, 14:28
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Selv om jeg og André kun var på skjermen da vi klappet godnatt med beina i episoden på torsdag, vil jeg uttale meg om episoden. Etter episoden har det kommet mange reaksjoner fra seere. Jeg har vært inne på bloggen til alle involverte i "dramaet" og lest kommentarer der og på Instagram, og SERIØST folk må slappe av?! For det første har jeg sett flere uttalelser om at folk synes årets Paradise-sesong har lite drama og intriger. Men når vi "endelig" får drama klikker folk helt i vinkel? Flere er så ufine at jeg får vondt i sjela av å lese kommentarene de andre deltakerne får. Folk kan ikke kalle de mobbere når de SELV sitter å mobber deltakerne på blogger/Jodel/Instagram. Det at vi er offentlige personer gir det deg null rett til å spy ut de styggeste kommentarene.


  Jeg fikk selv vondt av Soph da jeg så episoden på lørdag, men det hadde jeg hatt hele uken. Dere så tidligere i uken at jeg snakket med Soph om dette, at hun kanskje ikke følte seg utenfor generelt, men spillmessig. Noe jeg forsto veldig godt, hun hadde tross alt mistet alle jentene sine der inne. Når vår allianse snakket taktikk kunne selvfølgelig ikke den andre alliansen sitte i samme rom, og da kan man fort føle seg utenfor. Det har jeg selv følt på mens jeg var der, men that's the GAME. Det er et sjukt spill, og det er mye tøffere enn hva du kan se for deg. Det handler aldri om at vi vil ha ut en person fordi vi misliker den, men fordi han/hun er en skummel spiller som vi ikke har kontroll på. Likevel er dette en hard påkjenning, følelsen av at alle vil ha deg ut av hotellet kan ikke være god å kjenne på. Det å bli dolket i ryggen av personer du stolte mest på er en grusom følelse, så jeg forstår godt at hun var lei seg i torsdagens episode. Personlig synes jeg flere av deltakerne gjorde noen dumme valg i løpet av uken, men det har vi alle gjort. Vi er alle bare mennesker, og det er menneskelig å gjøre feil. Det er ingen fasit på hvordan man skal tenke/spille inne på hotellet. Det viktigste er at man er seg selv og nyter tiden mens man er der, for man vet ALDRI når man ryker.  Jeg tar ingen parti her, jeg vil bare at folk skal ha i bakhodet at det er et spill. Det er så utrolig lite som skal til for at hele gruppen vil ha ut en person. Uttaler man seg feil eller reagerer "rart" på noe, blir folk paranoide og begynner å snakke. Om vi ser tilbake til påskeuken gikk det dessverre utover Grunde, siden folk hang seg opp i reaksjonen han hadde da Aleksander ble drept. Folk mente den var "fake" og derfor trodde alle han var morderen. Det viste seg at Grunde bare er en veldig følsom gutt, jeg fikk utrolig vondt av han da han knakk sammen på mordseremonien. Husk at vi ikke kjenner hverandre fra før, så det er veldig vanskelig å vite om folk er nærtagne, følsomme eller generelt hvordan man reagerer på ting. 


  Ser faen ikke ut på dette bildet, men Soph var så søt.

  Det jeg vil fram til med dette innlegget er ikke at det ikke er greit å reagere på ting som skjer på skjermen. Man har jo alltid en mening om serier man følger med på og det er bare naturlig med litt innlevelse. Jeg synes det er gøy at dere engasjerer dere, men det er IKKE greit at folk kommer med usaklige kommentarer som går på utseende osv. Alt jeg ber om er at folk begynner å tenke seg om før de publiserer. Tenk om DIN kommentar ødelegger selvtilliten til en person, vil du virkelig ha det på din kappe? Man vet aldri hva en annen person har gått gjennom i livet sitt. Så mitt tips til de som skriver dritt: VENT til du har hisset deg ned. Vi lærte alle en gang da vi var små å puste ut, telle til ti og deretter handle. Dette kan også være nyttig selv som voksen ;)

  Jeg avslutter her, så får jeg håpe folk kan begynne å være snille mot hverandre. Det er så lite som skal til.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 22.04.2017, 14:28
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Første uken min på Paradise Hotel

 • Publisert: 20.04.2017, 15:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har endel bilder som ble tatt da vi var på Paradise Hotel. Tenkte kanskje dette var interessant for dere å se? Jeg vil også skrive litt om hvordan det var for meg og hva jeg tenkte da spillet foregikk, slik at dere får et større innblikk enn hva som blir tatt med på TV'n. Synes selv jeg har fått lite TV-tid, derfor føler jeg at dere kanskje ikke har fått et inntrykk av hvordan jeg er som person. Kanskje det kan hjelpe om jeg skriver litt om ukene. Det virker som om folk glemmer at 24 timer blir klippet ned til 42 minutter.


  Til dere som ikke har fått det med dere så var jeg med på Paradise Hotel i fjor i to minutter, så etter et år med venting var jeg veldig klar for å sjekke inn på hotellet. Introen min ble spilt inn i en sump, noe jeg synes var komisk, haha. 


  Noen selfies jeg knipset rett etter innsjekk. Her satt jeg å ventet alene i pool loungen med en deltakeransvarlig. Vi er alltid offcam etter innsjekk. De som sjekker inn må vente alene mens resten av gjengen får sitte sammen. Ganske kjedelig, men sånn er reglene.


  Noen bilder fra min første fest på Paradise Hotel. Jeg er utrolig glad for at jeg har de lagret! For å være ærlig husker jeg ikke at disse bildene ble tatt.. Jeg gikk på en liten smell den første festen og ble litt for full. Det er derfor jeg var så sykt giret på at alle skulle sleike hverandres nipler ​💗 Sannheten er at jeg egentlig er biseksuell skjønner dere. NEIDA, men jeg synes tydeligvis det var LÆTTIS :)
  Etter mye fram og tilbake valgte jeg selvfølgelig "Det hvite hus". Jeg hadde ikke vært inne på tanken om å velge "La familia" før Martine nevnte i appellen sin at de hadde en gutt til overs, og jeg selv manglet en partner. Men etter noen "fine" ord fra Morten ble valget lett, og jeg hadde hatt rett hele veien. Det lønte seg å følge magefølelsen.


  Her hadde Rebecca blitt ofret for at "La familia" skulle få meg inn i alliansen sin. Personlig så ville ikke jeg dette, husker jeg fikk veldig vondt av Rebecca. Jeg og Aleksander ble låst, og jeg var sjeleglad for at jeg var trygg ut uken.

  Det tok sin tid før jeg åpnet bloggen min igjen, så vet ikke om det er så interessant å lese om det som allerede har skjedd for et par uker siden. Har dere lyst til å se bilder og lese om påskeuken og Skam-uken som ruller på Tv'n? Setter pris på om dere kan gi meg tilbakemelding på det!

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 20.04.2017, 15:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">8 kommentarer