hits

Min nye favoritt

 • Publisert: 04.01.2018, 22:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  For litt siden forelsket jeg meg i varme toner (henger bare liiiitt etter). Jeg har nå testet ut et nytt øyenskyggepalett som jeg fikk for en stund siden. Jeg har ikke testet ut alle fargene enda, men de jeg har prøvd elsker jeg! Mange har blitt en favoritt hos meg og jeg har faktisk kun brukt dette palettet etter at jeg fikk det. Fargene er også veldig pigmenterte så her trenger du ikke mye produkt. Så mitt kjære Nakedpalettet er lagt på hylla for en god stund i alle fall! :-)

  Første look:


  Usj, jeg hater egentlig slike closeup bilder av meg og da spesielt med blitz. Alle porer og urenheter som man egentlig ikke visste at man hadde dukker plutselig opp. Men samma, fokuset er uansett øyenskyggen. Denne looken har jeg kjørt en del i det siste og jeg elsker måten den får frem øynene mine på. Den er kanskje litt mye til hverdags, men den er veldig fin på fest eller på date ♥


  Processed with VSCO with s3 preset
  Jeg blandet "Teddy Bear" og "Wine N Dine" sammen og la de i ytre V-partiet, i globalen og opp mot brynsbenet. Jeg duste fargen litt ut opp mot brynsbenet. Deretter la jeg "Cranberry Splash" på øyelokket. I øyenkroken og rett under øyenbrynet mitt brukte jeg "Cool Beans" som highlight. 

  Så over til den andre looken:


  Gull og brun har jeg alltid elsket og komboen mellom de to er såå fin! Gullfargen er mer gull en oransje i virkeligheten. Det er alltid vanskelig å få frem den riktige fargen på bilder, men jeg kan love dere at fargene er SÅ mye finere i virkeligheten, og det sier litt.
   

  Processed with VSCO with s3 preset
  Jeg begynte med å legge "Bronie Points" i globalen og duste den oppover. Planen var egentlig å gjøre en "cut crease". Det endte ikke helt opp slik som jeg så for meg, men til å være første gangen så ble det ikke så verst! Deretter brukte jeg "Toffee" på øyelokket. Jeg avsluttet med "Cool Beans" til highlight under øyenbrynet og i øyekroken.

  Jeg har alltid gjort ting veldig enkelt hver gang jeg har sminket meg og jeg har aldri orket å bruke så mye tid på det. Når jeg ser på tutorials på youtube blir jeg sliten av alle produktene de bruker og alt virker så vanskelig. Det er fascinerende at vi er så forskjellig! Andre bruker mer produkter på et øye enn hva jeg bruker i hele ansiktet. Jeg har verken tid eller tålmodighet til å holde på så lenge, så don't jugde me. Jeg måtte også ty til google for å finne ut hva hver enkelt ting på øyet het, men jeg håper uansett at dere forsto hva jeg mente. Ønsker du å kjøpe palettet så finner du det HER. Ønsker du mer "jordfarger" så har de et annet palett HER som jeg også elsker. Det har jeg ikke fått testet ut da, men fargene er nydelig!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 04.01.2018, 22:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • Sminken jeg bruker

 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • Er det noe som har blitt etterlyst leenge så er det hvilken sminke jeg bruker. Jeg skulle ha delt det for lenge siden, men jeg har ikke fått meg selv til å ta bilder av alt før nå. Bedre sent enn aldri, eller hva :D


  Jeg starter alltid med en primer fra Estee Lauder. Jeg har brukt denne i flere år og jeg synes den matter ned huden bra og den gjør også slik at sminken setter seg fint. 


  Denne foundationen fikk jeg anbefalt fra en leser faktisk og den er også mattende. Jeg ELSKER den og føler at jeg får så fin hud av den når jeg tar den på. Den er relativt tynn i konsistensen, men jeg synes at den dekker bra. Den dekker både kviser og mørke ringer under øynene. Eneste jeg ikke liker med den er at det ikke er noe pumpe, så jeg må alltid helle brunkremen rett på huden. Det kommer alltid for mye ut, men det er noe jeg kan leve med siden den er så bra :-)


  Til baking bruker jeg bare babypulver haha, det funker fett!


  Deretter bruker jeg Bare Minerals sin pudderfoundation. Denne har jeg også brukt i mange år. Har jeg kun foundation på så føler jeg at jeg ser så "klissete" ut, men med en gang jeg tar på denne får jeg litt farge også blir jeg helt matt. 


  Jeg bruker sjokoladepudderet fra Too Faced til contour og jeg kommer vel neppe til å bytte ut denne. Jeg brukte tidligere pudderet fra bahama mama, men det synes jeg er veldig grått og man blir fort flekkete av det. Dette pudderet er fortsatt kaldt, men man ser aldri grå ut. Man får foresten ikke kjøpt det på norske nettsider lengre, så jeg bestilte min fra Ebay (ekte ofc)


  Nok et mattende produkt haha! MEN dette er latterlig bra og jeg har det alltid med meg om jeg skal være borte en hel dag. I løpet av dagen så begynner jeg alltid å skinne, men med denne herligheten i veska er det borte på null komma niks. Jeg påfører det kun i pannen og litt rundt nesen.


  Jeg avslutter så med settingspray og denne er fra Madlady. Jeg hadde aldri prøvd settingspray før jeg fikk denne i posten så jeg er ikke ekspert på settingspray. Den lukter litt vondt, men jeg føler at sminken holder lengre. Jeg vet ikke om det er placeboeffekt eller om det faktisk fungerer, men jeg liker å tro det!


  Så er det tid for bryn! Jeg starter alltid med en brynsgele fra Bitchn and brows og er veldig fornøyd med den. Det kommer mye produkt ut så man må skrape av før man tar det på bryna. Jeg bytter mellom å bruke dipbrowen fra Anastasia og øyenbrynspudderet fra Bitchn and brows. Man trenger absolutt ikke begge, så her er det bare å kjøpe det man liker best.


  Lipliner bytter jeg på hele tiden. Jeg bestiller alltid mine fra Ebay (haha dronningen av Ebay)


  Så er det klart for vipper. Jeg har brukt disse i flere måneder og elsker effekten de gir øynene mine. Man får veldig dådyr øyne av de. Du får kjøpt de HER. Ellers bruker jeg alltid pinsett til å sette på vippene med. Jeg vet ikke hvor min er fra, men man kan bruke hvilken som helst pinsett. Limet mitt er fra Duo og jeg elsker at det er med pensel. Det kommer ikke mye ut og limet tørker relativt fort. Jeg kjøpte min på Inglot, men jeg tror de har det på Kicks og Vita også :-)


  Mascaraen her har jeg brukt i alle år, men sist jeg kjøpte så klarte jeg å kjøpe waterproof. Jeg liker mye bedre den originale fordi denne er mye "hardere" og vanskeligere å fjerne. Skal du kjøpe ny mascara anbefaler jeg den originale :-)

  Så ja, dette er alt jeg bruker fast, men så har jeg noen kvelder jeg bruker øyenskygge eller noe på leppene.
  Jeg har eid mange øyenskygger oppgjennom årene, men jeg kastet alle fordi jeg brukte de aldri. Dette er det eneste jeg har brukt og jeg føler at dette palettet har alle fargene jeg trenger. Jeg har også en glitterøyenskygge som jeg bruker fast i juletiden, men den kan jeg skrive om senere. Jeg har ikke vært så flink til å bruke alle fargene og er veldig "vanemenneske", men jeg har blitt flinkere i det siste. Jeg fikk også et nytt palett i posten i dag som jeg gleder meg til å vise. Jeg har jo endelig fått øynene opp for varme toner og har blant annet forelsket meg i fargen rød ♥


  Denne leppestiften hadde jeg helt glemt bort, så jeg brukte den i helga. Det var favoritten min før, og jeg har sikkert kjøpt 10 av samme farge. Ikke lurt å ha med på byen med andre ord, haha. Jeg har den i fargen "Rouge Volupte 1"


  Slik ble da lørdagenslook som jeg viste dere tidligere i dag. Her ser dere blant annet leppestiften og øyenskyggen. Jeg har ikke så fancy sminke, men alt jeg nevnte over her har blitt mine faste produkter oppgjennom årene og jeg elsker alt :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">9 kommentarer
 • Hvordan blir jeg så brun?

 • Publisert: 09.11.2017, 16:19
 • Kategori: Skjønnhet
 • Hei alle sammen 💛 Jeg har allerede svart på hvordan jeg blir så brun, men jeg får så mye spørsmål om det at jeg kan lik så godt skrive et helt innlegg om det. Jeg elsker å være brun og er kanskje litt vel avhengig av å være det også. Jeg føler at jeg mister litt av gløden min om jeg ikke er brun og det hjelper masse på sminkefri dager. Alt dette med solarium og selvbruning går i perioder. Noen ganger tar jeg kun solarium mens andre ganger bruker jeg kun selvbruning. Jeg har gjerne en solariumsperiode før jeg skal ut å reise - slik som nå. Før jeg reiste til Gran Canaria solte jeg meg ganske mye, alt fra 2-4 ganger i uken. Nå er det tre uker siden jeg kom hjem og fargen er der enda. Jeg har selvfølgelig mistet litt, men ikke mye. Jeg har ikke tatt solarium siden før jeg reiste og jeg tror kanskje jeg skal la meg selv bli blek igjen. Jeg har lagt merke til at jeg har fått noen små, hvite pigmentflekker i ansiktet og det har jeg hatt en gang tidligere. Da hjalp det å bli helt blek igjen, før jeg bygde opp fargen på nytt. Det er i alle fall ikke pent, og sminke får ikke dekt det. Uansett, hva gjør jeg for å bli så brun?


  Toppen er fra Bikbok og trusa er fra Cubus

  Naturlig tan; Jeg har alltid vært heldig med pigmentet mitt og har blitt fort brun når jeg har vært på ferie. Jeg går ikke på noe betakaroten og jeg bruker som regel kun solkrem når jeg er på ferie (det hender seg at jeg bruker olje). Når jeg har en solariumsperiode tar jeg en del sol i en kort periode for å bygge opp en brunfarge, deretter tar jeg ca. sol en gang hver andre uke for å opprettholde fargen. Jeg bruker nesten alltid solariumskrem. Jeg bytter på hva jeg bruker, men kjøper alltid de som lover dypest mulig farge. Jeg kan anbefale solariumskrem med tingle effekt. Den er veldig sterk da, så du må være forsiktig! Det prikker veldig på kroppen når man har den på i sola og man blir alltid rød når man kommer ut av soltimen. Rødfargen forsvinner etter 20 minutter (om du ikke er solbrent da). Krem med tingle effekt skal aldri brukes i ansiktet.

  Fake tan; Når jeg har en selvbruningsperiode bruker jeg alltid den mørkeste selvbruningen fra St.Moriz i mousse. Jeg foretrekker mousse fremfor lotion fordi det er lettere å påføre og smøre ut, dessuten trekker fargen så fort til huden at jeg har fått mørke flekker der jeg har tatt lotion direkte på huden. St.Moriz minner litt om St.Tropez (den har jeg også brukt men den er SÅ dyr). Du får kjøpt St.Moriz på blant annet Vita og H&M og en flaske koster vel 99 kroner om jeg ikke husker feil. Ellers anbefaler jeg alle å kjøpe seg en selvbruningshanske. Tidligere har jeg kun brukt en pose rundt hånden for å påføre, men etter at jeg prøvde med hanske ble jeg helt frelst. Det gjør det superlett å påføre og du sparer masse tid. Jeg liker å ha en selvbruningshanske som kan brukes på begge sidene fordi de holder lengst og hansken jeg bruker finner du HER (adlink). Håper jeg svarte på alle spørsmålene dere hadde rundt min brunfarge, om ikke er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 09.11.2017, 16:19
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">5 kommentarer
 • La oss snakke litt om sminke

 • Publisert: 19.09.2017, 12:57
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  Det ble verken trening eller solarium i går, ettersom jeg dro til Maiken. Vi skal ha reunion med klassen på lørdag, så vi måtte planlegge festen. Jeg har likevel bestemt meg for at denne dagen skal bli mye bedre enn gårsdagen, så etter jeg har publisert dette har jeg lovt meg selv å dra på trening. Jeg tror faktisk ikke jeg har trent siden fredag?!? Uansett, jeg tenkte å fortelle dere litt om ny sminke som jeg har testet ut.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
  Det jeg tenkte å fortelle dere om er en ny highlighter, setting spray og en mattende leppestift som jeg fikk i posten for litt over en uke siden.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Setting spray har jeg aldri prøvd før, fordi jeg har vært redd for at det skal ødelegge sminken. Jeg har litt tvangstanker når det kommer til det å få vann i ansiktet etter at jeg har sminket meg. Jeg er redd for å ende opp flekkete og jævlig. Likevel bestemte jeg meg for å teste det ut og som dere ser ble jeg ikke flekkete. Jeg har brukt denne sprayen i litt over en uke nå, og jeg må si at jeg liker den! Jeg fikk også testet den på byen på lørdag, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg var on fleek dagen derpå, men det var fortsatt forskjell! Jeg bruker som regel å våkne opp helt uten hudsminke på søndagsmorgen, men det gjorde jeg ikke da jeg hadde brukt denne! Det eneste minuset er at den lukter litt vondt, og minnet meg veldig om alkohol egentlig. Lukta forsvant etter noen minutter, så det gjorde meg ikke så mye. Vi jenter er jo tross alt vandt til å lide for skjønnheten. Du får kjøpt den HER. Jeg ser de har en annen en HER som lukter grapefruit, så du kan jo teste om den lukter bedre om du vil :-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Over til highlighteren; Jeg har lenge hatt den alle har, den fra The Balm (Mary lou manizer), men jeg synes helt ærlig at den er alt for pigmentert for meg. Jeg er ikke glad i å skinne for mye, og jeg synes den ble for lys for den brune huden min. Derfor har jeg droppet highlighter i flere måneder, helt til jeg kom over denne nydeligheten. Nå er jeg avhengig! Her har du mulighet til å velge farge selv, og jeg tok en som var relativt tan slik at jeg unngår å få den "stipete-effekten". Jeg er ikke verdens flinkeste til å sminke meg, så jeg liker produkter som det er lett å jobbe med. Du finner den HER og jeg har min i farge "Day Glow"

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Så over til min favoritt! Denne leppestiften er helt fantastisk. Jeg bruker ikke annet enn matte leppestifter fordi jeg synes det ser ekkelt ut med de som er klissete, da går jeg heller uten. Etter at en kompis sa at det minnet om sperm har jeg fått avsmak på det skjønner dere. Denne holder hele dagen og er perfekt for en rotekopp som meg. Jeg har ikke telling på hvor mange leppestifter jeg har mistet på byen, og det blir fort noen tusenlapper. Med denne trenger du bare et lag før du drar ut døra, så slipper du å ta den med deg ut! Den sitter like fint etter du har spist, drukket og pusset tennene. Fargen jeg har finner den HER, men de har også mange andre nydelige farger som denne og denne

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 19.09.2017, 12:57
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">3 kommentarer