hits

Serumet som faktisk gir deg lengre og fyldigere vipper

 • Publisert: 12.04.2018, 11:42
 • Kategori: Skjønnhet
 • Reklame | Nelly

  For dere som har fulgt meg lenge, vet dere hvor avhengig jeg er av løsvipper. Det hele startet med at jeg prøvde løsvipper før fest en gang, og siden den gang, har jeg vært avhengig. I starten brukte jeg kun løsvipper da jeg skulle på fest, (jeg kunne aldri møte opp uten), men etter at jeg ble blogger, utviklet det seg. Jeg begynte å bruke løsvipper hver gang jeg fikset meg for å ta bilder til bloggen. Dette slet selvfølgelig på mine egne vipper, noe som resulterte i at jeg aldri gikk uten løsvipper. For å være ærlig så brydde jeg meg ikke, jeg tenkte bare at jeg kunne slenge på et par løsvipper når jeg skulle noe.

  Vennene mine tipset meg om vippeserum, noe jeg selvfølgelig hadde lest mye om på både blogger og på Facebook. Det var likevel noe jeg aldri orket å investere i, siden det var så latterlig dyrt.

  Det var helt til jeg oppdaget saken over her. Nemlig Komorebi sitt vippeserum. Ikke bare er det billig, men det er også kjempebra! Jeg har kun brukt serumet i tre uker (jeg har til og med glemt å bruke det innimellom), men likevel ser jeg betraktelig stor forskjell på vippene mine. Først nå orker jeg faktisk å bry meg om mine naturlige vipper, fordi nå skjønner jeg hvor deilig det er å ha muligheten å gå uten løsvipper, uten å føle seg som en gutt. Å sette på løsvipper tar tid, men nå slipper jeg endelig å alltid bruke det.

  Det er ikke alle som er så heldig at de er født med lange og fyldige vipper, noe jeg faktisk tror at fåtallet er det. Derfor er det genialt at slike ting som dette serumet, kommer på markedet. Nå har alle mulighet til å få lengre og fyldigere vipper, helt naturlig! Jeg har veldig sensitive øyne, men jeg reagerer ikke på serumet. Du får kjøpt serumet HER.

  Usj, jeg hater egentlig slike closeup bilder av meg selv, tatt med et bra kamera. Man legger virkelig merke til alle ujevnheter i ansiktet, men jeg får bare trøste meg med at det er noe alle har. Det er uansett vippene mine som skal være i fokus her. Jeg har ikke akkurat de lengste vippene naturlig, derfor er dette serumet perfekt for en som meg. Jeg kommer til å fortsette å bruke det fremover, så kan jeg dele bilder av hvordan vippene mine utvikler seg med tiden. Jeg gleder meg hvert fall til fortsettelsen. Vippeserumet koster opprinnelig 499,- noe som jeg synes er en veldig overkommelig pris! Men akkurat nå er det hele 60% avslag på det, så nå koster det kun 199 kroner. Derfor passer det perfekt å kjøpe det nå, om du er usikker på om det faktisk funker (noe jeg mener at det gjør). Du kan kjøpe det HER og spare hele 300 kroner.

  Håper virkelig at dere blir like fornøyd som det jeg er ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 12.04.2018, 11:42
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">4 kommentarer
 • Leppene mine før og etter fillers

 • Publisert: 31.03.2018, 16:27
 • Kategori: Skjønnhet
 • Jeg ser det er flere av dere som legger igjen kommentarer på leppene mine når jeg deler gamle bilder på bloggen. Jeg tror faktisk jeg aldri har snakket noe særlig om at jeg har fillers i leppene? Jeg vet jeg har svart ja når dere har spurt meg, men jeg har aldri valgt å legge fokuset på det. I starten var jeg veldig usikker på om jeg ville innrømme det, fordi jeg ville ikke påvirke unge til å sprøyte fremmedlegemer inn i kroppen. Jeg husker jeg fikk tonnevis av spørsmål om akkurat det da Pærra rullet på TVen, men jeg unngikk hele tiden å svare. Nå er jo allerede katta ut av sekken, så nå kan jeg vise dere hvordan leppene mine så ut før jeg hadde noe som helst i dem, og fortelle litt rundt det.

  Disse er tatt på Hovefestivalen i 2014 og her er leppene mine 100% naturlig.

  Her er en snap som jeg sendte til jentene før jeg fylte for første gang.

  Og slik ble resultatet. Her var de veldig hovne etter at jeg hadde fylt, men jeg elsket det. Det var sånn + litt til jeg ville at resultatet skulle bli, men de krympet selvfølgelig etter noen dager. Etter første gangen har jeg fylt to ganger, altså tre til sammen. Om jeg husker rett. Det er ikke alle som får et så fint resultat fordi enkelte kan rett og slett ikke jobben sin, så om man skal fylle så burde man dra til de som kan faget, ikke de som er billigst. Husk at man skal ha leppene resten av livet og en mislykket leppejobb kan ikke alltid rettes opp i. Jeg var forresten nesten 20 år da jeg fylte for første gang og det er jeg veldig glad for. Husk at man er ikke ferdigutviklet selv om man har blitt myndig.

  Bildene over her hentet jeg fra Instagrammen min, følg meg gjerne HER, og det er altså slik de ser ut i dag. Jeg er veldig fornøyd med hvordan de ser ut, men jeg kunne gjerne tenkt meg å fylt på litt mer. Jeg har ikke hatt noe i leppene siden høsten 2016. Grunnen til at jeg vil fylle litt til er for at jeg har lagt merke til at jeg gjør noe rart med munnen på enkelte bilder. Det er som om jeg prøver å få det til å se ut som at jeg har større lepper enn hva jeg egentlig har, som da ender i at leppene ser grusomme ut til tider, haha.

  Pst; før du hakker på meg i kommentarfeltet så vit at dette var det beste å gjøre for meg. Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om fyldige lepper og det resulterte i at jeg sugde på kork hver gang jeg skulle noe. Jeg skal ikke sitte her å si at lipfillers er bra, men jeg er ganske sikker på at det er bedre enn å suge på kork hver eneste dag.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 31.03.2018, 16:27
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">6 kommentarer
 • Mine favorittprodukter

 • Publisert: 12.03.2018, 21:51
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  For noen uker siden fikk jeg en del produkter fra Bangerhead i posten som jeg nå har testet ut. Noen av produktene er jeg allerede fast bruker av, men noe prøvde jeg også for første gang. Produktene er sponset, men alt jeg skriver er ærlige meninger, just so u know ♥ Bangerhead har et veldig bredt utvalg og er genial for de som bor på plasser hvor de ikke har annet enn for eksempel Cubus. De har blant annet Anastasia Beverly Hills, bareMinerals, Estee Lauder og Lancome. Jeg fikk faktisk en følelse av å være på taxfree da jeg bladde gjennom produktene de hadde. Siden er verdt å sjekke ut hvert fall! 

  Joico K-Pak HER / Kératese oil HER

  Joico K-Pak​: Dette er en proteinrik kur som er veldig bra for skadet hår. Den har reddet håret mitt flere ganger etter litt for mye hjemmebleking. Jeg pleier å dusje håret med shampoo først, før jeg går ut av dusjen og tørker håret litt med et håndkle, så tar jeg i kuren og lar den virke i minst 5 minutter. Deretter skylder jeg den ut og avslutter med balsam. Håret er silkemykt etter en tur i dusjen med denne. Det står anbefalt at man ikke burde bruke den mer enn to ganger i uken, derfor kan det være lurt å ha noe annet som kan hjelpe håret ditt. Som for eksempel en olje.

  Kératese oil: Denne oljen har jeg brukt i over ett år og jeg er veldig fornøyd! Den er stiv i prisen (på tilbud nå), men verdt hver eneste krone om du spør meg. Det å ha platinablondt hår sliter på, spesielt når jeg bruker blåshampoo for å opprettholde den kalde fargen. Da er denne redningen + kuring innimellom. Om håret mitt er kjempeflokete etter dusjen tar jeg to pumper av denne i håret og kammer gjennom. Børsten bare sklir gjennom og flokene løsner seg helt! Den beskytter også mot varme, helt opp til 230 grader.

  Hårfjerningskrem HER

  Hårfjerning til ansiktet, har dere prøvd det før? Jeg er veldig fan av det, ettersom at det kun tar noen minutter og huden blir silkemyk etterpå. Jeg har aldri prøvd dette merket før, men det er det beste jeg har prøvd! De jeg har brukt tidligere har vært veldig sterke og de har svidd endel på huden min, men denne likte jeg. Den svidde ikke og den gjennomførte jobben med glans. Selv om man er jente så kan man ha mørk hårvekst i ansiktet, og da er hårfjerning genialt. Jeg har ikke akkurat mørke hår i ansiktet, men jeg, som alle andre har dunhår. Jeg synes sminken setter seg hundre ganger finere når jeg har fjernet dunhårene, det er derfor jeg tyr til hårfjerningskrem 🤗

  Estée Lauder foundation HER

  Dette er foundationen jeg har brukt det siste halvåret. Jeg gikk til innkjøp av den etter en anbefaling fra en leser faktisk. Jeg ble helt forelsket i den fra første stund og har brukt den siden da. Den er mattende, tynn i konsistensen, drøy i bruk og den dekker bra. Verste type foundation jeg vet om er de som er "kakete". Jeg liker heller ikke foundation som føles ut som en maske på huden. Det gjør hvert fall ikke denne! Det eneste minuset jeg har å si om den er at det ikke er med noe pumpe til den, så du må tømme rett fra flasken. Men jeg vet at man får kjøpt pumpe på blant annet Kicks, så det er ikke noe problem, det er bare jeg som er tiltaksløs. Jeg har min i farge 4N1 Shell beige.

  Concealer fra NYX HER

  Jeg vet ikke om dere har testet ut slike fargeconcealere før jeg? Jeg klikket den mest hjem for gøy, men det endte faktisk opp med at jeg likte den. Jeg ble positivt overrasket over hvor tynn den var i konsistensen. Jeg er heller ikke fan av tykke concealere skjønner dere. Jeg liker ikke når jeg virkelig må jobbe med et produkt for at det skal blende seg inn i huden. Om du er ny til dette med fargekorrigering så er det altså en teknikk man bruker for å fjerne blant annet rødheter, mørke ringer rundt øynene og blodårer. Det er egentlig en genial oppfinnelse! Det vil gjøre at man slipper å legge lag på lag med sminke for å oppnå full dekkevne. Det eneste minuset jeg har å si om paletten er at det ikke står forklart hva man skal bruke de diverse fargene til, men Google is your best friend right?

  Gul: dekker blåe spotter, for eksempel blåmerker eller blodårer. Jeg har brukt ganske mye av denne ettersom at jeg har endel blodårer rundt øynene som er tydelige.
  Grønn: brukes på urenheter, røde spotter
  Lilla: brukes om du har mye gultoner i huden, eller om du ser sliten ut. Perfekt om du er syk!
  Rosa: fjerner mørke ringer under øynene.
  De to siste fargene er "vanlige" concealere, så de kan du bruke som du vil! 

  Eyebrow brush HER

  Denne er ikke bare billig, men den er også laget av syntetisk hår! Jeg hadde allerede en eyebrow brush fra før, men jeg hadde lyst til å prøve en ny en. Etter at jeg fikk denne ble den gamle byttet ut, og nå er det denne jeg bruker fast. Det jeg liker godt med den er at den er myk og veldig god å jobbe med! Jeg synes bryn er kjempevanskelig så da er det utrolig viktig å ha gode produkter å jobbe med. Jeg bruker Anastasia Beverly Hills sin dipbrow sammen med denne kosten.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.03.2018, 21:51
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • Min nye favoritt

 • Publisert: 04.01.2018, 22:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  For litt siden forelsket jeg meg i varme toner (henger bare liiiitt etter). Jeg har nå testet ut et nytt øyenskyggepalett som jeg fikk for en stund siden. Jeg har ikke testet ut alle fargene enda, men de jeg har prøvd elsker jeg! Mange har blitt en favoritt hos meg og jeg har faktisk kun brukt dette palettet etter at jeg fikk det. Fargene er også veldig pigmenterte så her trenger du ikke mye produkt. Så mitt kjære Nakedpalettet er lagt på hylla for en god stund i alle fall! :-)

  Første look:


  Usj, jeg hater egentlig slike closeup bilder av meg og da spesielt med blitz. Alle porer og urenheter som man egentlig ikke visste at man hadde dukker plutselig opp. Men samma, fokuset er uansett øyenskyggen. Denne looken har jeg kjørt en del i det siste og jeg elsker måten den får frem øynene mine på. Den er kanskje litt mye til hverdags, men den er veldig fin på fest eller på date ♥


  Processed with VSCO with s3 preset
  Jeg blandet "Teddy Bear" og "Wine N Dine" sammen og la de i ytre V-partiet, i globalen og opp mot brynsbenet. Jeg duste fargen litt ut opp mot brynsbenet. Deretter la jeg "Cranberry Splash" på øyelokket. I øyenkroken og rett under øyenbrynet mitt brukte jeg "Cool Beans" som highlight. 

  Så over til den andre looken:


  Gull og brun har jeg alltid elsket og komboen mellom de to er såå fin! Gullfargen er mer gull en oransje i virkeligheten. Det er alltid vanskelig å få frem den riktige fargen på bilder, men jeg kan love dere at fargene er SÅ mye finere i virkeligheten, og det sier litt.
   

  Processed with VSCO with s3 preset
  Jeg begynte med å legge "Bronie Points" i globalen og duste den oppover. Planen var egentlig å gjøre en "cut crease". Det endte ikke helt opp slik som jeg så for meg, men til å være første gangen så ble det ikke så verst! Deretter brukte jeg "Toffee" på øyelokket. Jeg avsluttet med "Cool Beans" til highlight under øyenbrynet og i øyekroken.

  Jeg har alltid gjort ting veldig enkelt hver gang jeg har sminket meg og jeg har aldri orket å bruke så mye tid på det. Når jeg ser på tutorials på youtube blir jeg sliten av alle produktene de bruker og alt virker så vanskelig. Det er fascinerende at vi er så forskjellig! Andre bruker mer produkter på et øye enn hva jeg bruker i hele ansiktet. Jeg har verken tid eller tålmodighet til å holde på så lenge, så don't jugde me. Jeg måtte også ty til google for å finne ut hva hver enkelt ting på øyet het, men jeg håper uansett at dere forsto hva jeg mente. Ønsker du å kjøpe palettet så finner du det HER. Ønsker du mer "jordfarger" så har de et annet palett HER som jeg også elsker. Det har jeg ikke fått testet ut da, men fargene er nydelig!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 04.01.2018, 22:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • Sminken jeg bruker

 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • Er det noe som har blitt etterlyst leenge så er det hvilken sminke jeg bruker. Jeg skulle ha delt det for lenge siden, men jeg har ikke fått meg selv til å ta bilder av alt før nå. Bedre sent enn aldri, eller hva :D


  Jeg starter alltid med en primer fra Estee Lauder. Jeg har brukt denne i flere år og jeg synes den matter ned huden bra og den gjør også slik at sminken setter seg fint. 


  Denne foundationen fikk jeg anbefalt fra en leser faktisk og den er også mattende. Jeg ELSKER den og føler at jeg får så fin hud av den når jeg tar den på. Den er relativt tynn i konsistensen, men jeg synes at den dekker bra. Den dekker både kviser og mørke ringer under øynene. Eneste jeg ikke liker med den er at det ikke er noe pumpe, så jeg må alltid helle brunkremen rett på huden. Det kommer alltid for mye ut, men det er noe jeg kan leve med siden den er så bra :-)


  Til baking bruker jeg bare babypulver haha, det funker fett!


  Deretter bruker jeg Bare Minerals sin pudderfoundation. Denne har jeg også brukt i mange år. Har jeg kun foundation på så føler jeg at jeg ser så "klissete" ut, men med en gang jeg tar på denne får jeg litt farge også blir jeg helt matt. 


  Jeg bruker sjokoladepudderet fra Too Faced til contour og jeg kommer vel neppe til å bytte ut denne. Jeg brukte tidligere pudderet fra bahama mama, men det synes jeg er veldig grått og man blir fort flekkete av det. Dette pudderet er fortsatt kaldt, men man ser aldri grå ut. Man får foresten ikke kjøpt det på norske nettsider lengre, så jeg bestilte min fra Ebay (ekte ofc)


  Nok et mattende produkt haha! MEN dette er latterlig bra og jeg har det alltid med meg om jeg skal være borte en hel dag. I løpet av dagen så begynner jeg alltid å skinne, men med denne herligheten i veska er det borte på null komma niks. Jeg påfører det kun i pannen og litt rundt nesen.


  Jeg avslutter så med settingspray og denne er fra Madlady. Jeg hadde aldri prøvd settingspray før jeg fikk denne i posten så jeg er ikke ekspert på settingspray. Den lukter litt vondt, men jeg føler at sminken holder lengre. Jeg vet ikke om det er placeboeffekt eller om det faktisk fungerer, men jeg liker å tro det!


  Så er det tid for bryn! Jeg starter alltid med en brynsgele fra Bitchn and brows og er veldig fornøyd med den. Det kommer mye produkt ut så man må skrape av før man tar det på bryna. Jeg bytter mellom å bruke dipbrowen fra Anastasia og øyenbrynspudderet fra Bitchn and brows. Man trenger absolutt ikke begge, så her er det bare å kjøpe det man liker best.


  Lipliner bytter jeg på hele tiden. Jeg bestiller alltid mine fra Ebay (haha dronningen av Ebay)


  Så er det klart for vipper. Jeg har brukt disse i flere måneder og elsker effekten de gir øynene mine. Man får veldig dådyr øyne av de. Du får kjøpt de HER. Ellers bruker jeg alltid pinsett til å sette på vippene med. Jeg vet ikke hvor min er fra, men man kan bruke hvilken som helst pinsett. Limet mitt er fra Duo og jeg elsker at det er med pensel. Det kommer ikke mye ut og limet tørker relativt fort. Jeg kjøpte min på Inglot, men jeg tror de har det på Kicks og Vita også :-)


  Mascaraen her har jeg brukt i alle år, men sist jeg kjøpte så klarte jeg å kjøpe waterproof. Jeg liker mye bedre den originale fordi denne er mye "hardere" og vanskeligere å fjerne. Skal du kjøpe ny mascara anbefaler jeg den originale :-)

  Så ja, dette er alt jeg bruker fast, men så har jeg noen kvelder jeg bruker øyenskygge eller noe på leppene.
  Jeg har eid mange øyenskygger oppgjennom årene, men jeg kastet alle fordi jeg brukte de aldri. Dette er det eneste jeg har brukt og jeg føler at dette palettet har alle fargene jeg trenger. Jeg har også en glitterøyenskygge som jeg bruker fast i juletiden, men den kan jeg skrive om senere. Jeg har ikke vært så flink til å bruke alle fargene og er veldig "vanemenneske", men jeg har blitt flinkere i det siste. Jeg fikk også et nytt palett i posten i dag som jeg gleder meg til å vise. Jeg har jo endelig fått øynene opp for varme toner og har blant annet forelsket meg i fargen rød ♥


  Denne leppestiften hadde jeg helt glemt bort, så jeg brukte den i helga. Det var favoritten min før, og jeg har sikkert kjøpt 10 av samme farge. Ikke lurt å ha med på byen med andre ord, haha. Jeg har den i fargen "Rouge Volupte 1"


  Slik ble da lørdagenslook som jeg viste dere tidligere i dag. Her ser dere blant annet leppestiften og øyenskyggen. Jeg har ikke så fancy sminke, men alt jeg nevnte over her har blitt mine faste produkter oppgjennom årene og jeg elsker alt :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">9 kommentarer
 • Hvordan blir jeg så brun?

 • Publisert: 09.11.2017, 16:19
 • Kategori: Skjønnhet
 • Hei alle sammen 💛 Jeg har allerede svart på hvordan jeg blir så brun, men jeg får så mye spørsmål om det at jeg kan lik så godt skrive et helt innlegg om det. Jeg elsker å være brun og er kanskje litt vel avhengig av å være det også. Jeg føler at jeg mister litt av gløden min om jeg ikke er brun og det hjelper masse på sminkefri dager. Alt dette med solarium og selvbruning går i perioder. Noen ganger tar jeg kun solarium mens andre ganger bruker jeg kun selvbruning. Jeg har gjerne en solariumsperiode før jeg skal ut å reise - slik som nå. Før jeg reiste til Gran Canaria solte jeg meg ganske mye, alt fra 2-4 ganger i uken. Nå er det tre uker siden jeg kom hjem og fargen er der enda. Jeg har selvfølgelig mistet litt, men ikke mye. Jeg har ikke tatt solarium siden før jeg reiste og jeg tror kanskje jeg skal la meg selv bli blek igjen. Jeg har lagt merke til at jeg har fått noen små, hvite pigmentflekker i ansiktet og det har jeg hatt en gang tidligere. Da hjalp det å bli helt blek igjen, før jeg bygde opp fargen på nytt. Det er i alle fall ikke pent, og sminke får ikke dekt det. Uansett, hva gjør jeg for å bli så brun?


  Toppen er fra Bikbok og trusa er fra Cubus

  Naturlig tan; Jeg har alltid vært heldig med pigmentet mitt og har blitt fort brun når jeg har vært på ferie. Jeg går ikke på noe betakaroten og jeg bruker som regel kun solkrem når jeg er på ferie (det hender seg at jeg bruker olje). Når jeg har en solariumsperiode tar jeg en del sol i en kort periode for å bygge opp en brunfarge, deretter tar jeg ca. sol en gang hver andre uke for å opprettholde fargen. Jeg bruker nesten alltid solariumskrem. Jeg bytter på hva jeg bruker, men kjøper alltid de som lover dypest mulig farge. Jeg kan anbefale solariumskrem med tingle effekt. Den er veldig sterk da, så du må være forsiktig! Det prikker veldig på kroppen når man har den på i sola og man blir alltid rød når man kommer ut av soltimen. Rødfargen forsvinner etter 20 minutter (om du ikke er solbrent da). Krem med tingle effekt skal aldri brukes i ansiktet.

  Fake tan; Når jeg har en selvbruningsperiode bruker jeg alltid den mørkeste selvbruningen fra St.Moriz i mousse. Jeg foretrekker mousse fremfor lotion fordi det er lettere å påføre og smøre ut, dessuten trekker fargen så fort til huden at jeg har fått mørke flekker der jeg har tatt lotion direkte på huden. St.Moriz minner litt om St.Tropez (den har jeg også brukt men den er SÅ dyr). Du får kjøpt St.Moriz på blant annet Vita og H&M og en flaske koster vel 99 kroner om jeg ikke husker feil. Ellers anbefaler jeg alle å kjøpe seg en selvbruningshanske. Tidligere har jeg kun brukt en pose rundt hånden for å påføre, men etter at jeg prøvde med hanske ble jeg helt frelst. Det gjør det superlett å påføre og du sparer masse tid. Jeg liker å ha en selvbruningshanske som kan brukes på begge sidene fordi de holder lengst og hansken jeg bruker finner du HER (adlink). Håper jeg svarte på alle spørsmålene dere hadde rundt min brunfarge, om ikke er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 09.11.2017, 16:19
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">5 kommentarer
 • La oss snakke litt om sminke

 • Publisert: 19.09.2017, 12:57
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  Det ble verken trening eller solarium i går, ettersom jeg dro til Maiken. Vi skal ha reunion med klassen på lørdag, så vi måtte planlegge festen. Jeg har likevel bestemt meg for at denne dagen skal bli mye bedre enn gårsdagen, så etter jeg har publisert dette har jeg lovt meg selv å dra på trening. Jeg tror faktisk ikke jeg har trent siden fredag?!? Uansett, jeg tenkte å fortelle dere litt om ny sminke som jeg har testet ut.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
  Det jeg tenkte å fortelle dere om er en ny highlighter, setting spray og en mattende leppestift som jeg fikk i posten for litt over en uke siden.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Setting spray har jeg aldri prøvd før, fordi jeg har vært redd for at det skal ødelegge sminken. Jeg har litt tvangstanker når det kommer til det å få vann i ansiktet etter at jeg har sminket meg. Jeg er redd for å ende opp flekkete og jævlig. Likevel bestemte jeg meg for å teste det ut og som dere ser ble jeg ikke flekkete. Jeg har brukt denne sprayen i litt over en uke nå, og jeg må si at jeg liker den! Jeg fikk også testet den på byen på lørdag, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg var on fleek dagen derpå, men det var fortsatt forskjell! Jeg bruker som regel å våkne opp helt uten hudsminke på søndagsmorgen, men det gjorde jeg ikke da jeg hadde brukt denne! Det eneste minuset er at den lukter litt vondt, og minnet meg veldig om alkohol egentlig. Lukta forsvant etter noen minutter, så det gjorde meg ikke så mye. Vi jenter er jo tross alt vandt til å lide for skjønnheten. Du får kjøpt den HER. Jeg ser de har en annen en HER som lukter grapefruit, så du kan jo teste om den lukter bedre om du vil :-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Over til highlighteren; Jeg har lenge hatt den alle har, den fra The Balm (Mary lou manizer), men jeg synes helt ærlig at den er alt for pigmentert for meg. Jeg er ikke glad i å skinne for mye, og jeg synes den ble for lys for den brune huden min. Derfor har jeg droppet highlighter i flere måneder, helt til jeg kom over denne nydeligheten. Nå er jeg avhengig! Her har du mulighet til å velge farge selv, og jeg tok en som var relativt tan slik at jeg unngår å få den "stipete-effekten". Jeg er ikke verdens flinkeste til å sminke meg, så jeg liker produkter som det er lett å jobbe med. Du finner den HER og jeg har min i farge "Day Glow"

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s3 preset
  Så over til min favoritt! Denne leppestiften er helt fantastisk. Jeg bruker ikke annet enn matte leppestifter fordi jeg synes det ser ekkelt ut med de som er klissete, da går jeg heller uten. Etter at en kompis sa at det minnet om sperm har jeg fått avsmak på det skjønner dere. Denne holder hele dagen og er perfekt for en rotekopp som meg. Jeg har ikke telling på hvor mange leppestifter jeg har mistet på byen, og det blir fort noen tusenlapper. Med denne trenger du bare et lag før du drar ut døra, så slipper du å ta den med deg ut! Den sitter like fint etter du har spist, drukket og pusset tennene. Fargen jeg har finner den HER, men de har også mange andre nydelige farger som denne og denne

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 19.09.2017, 12:57
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">3 kommentarer