Gift mann velger å være utro, se hva KONEN hans svarer - Jeg er sjokkert!

  • 15.09.2017 - 19:09

Etter at jeg delte samtalen mellom meg og Helge (han som var gift) så har jeg fått utrolig mange forespørsler om jeg kan si hva kona svarte. Jeg har ikke klart å bestemme meg før nå om jeg skulle dele det eller ikke, fordi jeg ble veldig irritert og sjokkert over svaret hun sendte meg. Først ble jeg så sint at jeg ville dele alt på bloggen uten å sladde navnet hennes, men jeg kan jo ikke drive på med uthengig heller. Jeg vet egentlig ikke hva jeg hadde forventet, men jeg hadde i alle fall aldri forventet dette!! Vel, du kan lese selv;OG DETTE SVARTE HUN!!!!


Så kjære, frekke Lisbeth, det er faen ikke min feil at mannen din er utro. Det er aldri den partneren er utro med sin feil, og det blir for lett for deg å skylde på slike "tøyter" som meg. Jeg prøvde å gjøre deg en tjeneste ved å vise deg hva mannen din drev på med bak din rygg, men etter svaret jeg fikk fra deg kan du for all del leve resten av det bitre livet ditt sammen med Helge.

LIK INNLEGGET OM DU ER ENIG MED MEG!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Gift mann ville ha lettkledd bilde, jeg lurte han trill rundt!

  • 12.09.2017 - 21:12

Da var det på tide med en ny Snapchatsamtale her på bloggen! Vil du lese flere samtaler finner du de i menyen under headeren, trykk på "Kategorier" og "Snapchatsamtaler" og ta frem popcornet og kos deg! Denne gangen var det Helge sin tur. Bildet jeg lurte han med er forresten dette;


Det er et loading screen bilde, det bare laster og laster i en evighet, men det vet ikke mannen. Jeg synes han fikk som fortjent. Måten han snakket om konen sin på er ikke akseptabel, men det kan dere få dømme selv ved å lese samtalen;
 

 

 


 

 

 Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å være så kålrot i hodet, men underholdning på en tirsdagskveld, det var det! Lite visste jeg at han ville klatre til fjells for et GIF-bilde men trimmen sin - det fikk han i alle fall!

LIK FOR FLERE SAMTALER!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Mann ville kjøpe bilde av meg i BH for 1.500 kr. Du MÅ se hva jeg gjorde!

  • 05.09.2017 - 18:04


Etter jeg delte en legendarisk Snapchatsamtale på bloggen (her), har jeg fått mange tilbakemeldinger. Det ser ut som det er noe dere virkelig likte! Derfor tenkte jeg å dele en ny en, bare at denne gangen var det jeg selv som skrev. I tillegg tjente jeg 1500 kroner på dette. #LOL. Jeg kommer til å bruke de pengene på byen i helga, kun for å sløse de vekk ♥♥♥♥

Forespørsler på snap fra griser, det får jeg hver dag. Jeg gidder som regel ikke å bry meg noe særlig, men i dag ville jeg gjøre et unntak! Dere har sikkert lest i aviser om ekle menn som vil kjøpe truser, undertøysbilder osv? Vel, denne fyren spurte om jeg ville sende han bilde av meg selv i BH. Dette synes jeg er ekkelt, fordi jeg vil selvfølgelig ikke sende noe privat til noen for penger. Uansett, jeg måtte spørre Rene Kleveland hva han ville ha gjort, fordi den fantasien som han har, er det få som har! Dere får se hva jeg mener ved å lese hele samtalen. Enjoy!
Jeg trodde aldri han kom til å sende pengene, men her ser dere bildene han sendte av transaksjonen:


 

Selvfølgelig skal han få bilde av meg i BH, det var jo det han betalte for. Her er bildet jeg sendte til han. Fint? Han blokkerte meg på snap så jeg får ikke sagt noe mer. Pengene har han heller ikke tatt tilbake, lol.


Hahaha jeg må leHer har dere hele prosessen, som forresten tok meg to minutter. Jeg printet rett og slett ut et bilde av meg selv fra min Instagram og klippet det til, før jeg la det i BHen min. Det var jo tross alt et bilde av meg i BH han ville ha :-)

Btw, jeg selger ikke kroppen min eller bilder av meg selv til noen. LIK for flere samtaler, jeg har mye rart som er verdt å dele.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Hvorfor er gutter så desperat? Denne snapchat samtalen MÅ du lese

  • 04.09.2017 - 19:11


Det er ingen hemmelighet at jeg har delt en del "drøye" bilder på nett, noe alle har en formening om. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, da det er helt opp til meg hva jeg velger å dele. Daglig mottar jeg meldinger på Facebook, Snapchat og Instagram om gutter som vil ha nakenbilder eller knulle meg. Jeg blokkerer de som sender meg slike meldinger, fordi jeg synes rett og slett det er ekkelt. Men i går bestemte jeg meg for å ta hevn, fordi jeg var så møkklei. Jeg er vel ikke den eneste som har fått med meg samtalene som Rene Kleveland har delt tidligere. Jeg tenkte enkelt og greit at når jeg først skulle ta hevn, så skulle det gjøres skikkelig. Derfor måtte det en ekspert til! Jeg spurte Rene om han kunne logge seg inn på Snapchaten min, og jobben han gjorde var så jævlig bra at jeg må nesten dele det med dere.

LES OG LE HØYT!

Karl Johans gate 22 er adressen til Stortinget, for de som ikke vet det.

Tusen takk til Rene, LIK for flere samtaler!

Les om da jeg lurte en mann trillrundt med BH-bilde HER.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits