hits

Sunn og enkel frokost

  • 26.08.2017 - 11:38Det er veldig mange av dere som spør meg om jeg kan dele mer av det jeg spiser. Jeg har lenge hatt lyst til det, men som jeg har nevnt før, er jeg enkel i matveien. Jeg har likevel lyst til å oppfylle ønsket deres, selv om det ikke er noe fancy mat jeg spiser. Jeg håper og tror det er flere som meg der ute, som liker det enkle. Til frokost i dag ble det to knekkebrød, ett egg og avokado med salt. Det er faktisk overraskende godt! Med frokosten her får du i deg sunt fett, karbohydrater og proteiner.

Jeg kjørte forresten i gang en spørsmålsrunde på Snapchat (Henote94), til ukens spørsmål. Jeg har åpen snap i 40 minutter til, så det er bare å adde meg om du lurer på noe.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

En liten anbefaling

  • 24.08.2017 - 15:06


For litt siden delte jeg hvordan jeg så ut uten extensons (her), og da var det en leser som anbefalte meg kokosolje. Jeg er desperat etter å få igjen det lange og fyldige håret mitt, så det skader ikke å prøve. Jeg snakket litt med hun på helsekosten, og hun fortalte meg at det funket hos henne også, så jeg er faktisk kjempespent på om jeg ser noe forskjell. Egentlig så tviler jeg, fordi jeg føler håret mitt har sluttet å vokse. Eller, det vokser jo, men ikke selve lengden. Kan være jeg har blitt blind på det, jeg skal i alle fall gi dere en oppdatering på om det funker eller ikke!


Ellers lagde jeg smoothie i dag, ikke noe fancypancy, men jeg tenkte å gi dere en anbefaling.
Jeg mikset sammen jordbær, blåbær og mango, så bruker jeg alltid vann som væske.


Så over til anbefalingen; søtningsdråper!! Den koster rundt 40 kroner på matvarebutikken, og er ekstremt drøy i bruk. Èn dråpe, tilsvarer en teskje med sukker, så her må du være forsiktig med dråpene. Det smaker ikke godt om du bruker for mye, så heller ta litt og litt å prøv deg frem. Jeg synes at denne er genial, fordi jeg elsker ting som er søtt. Tidligere har jeg brukt banan i smoothien min, som endte opp med å bli litt for mange. Ettersom banan er en kaloritett frukt, ble nesten smoothien min usunn. Derfor elsker jeg denne, da den inneholder null kalorier ♥♥♥ Du kan bruke den i alt du vil egentlig, så her kan du spare mange kalorier.


Voilá!

Jeg skjønner virkelig ikke greia med disse sugerørene?? Jeg sitter og drikker smoothien min nå, og det kommer jo ikke mer gjennom sugerøret? Siden det er laget av papp, tok det ikke lang tid før det "smuldret" opp. Enkelte trender skjønner jeg meg ikke på ass. Hvorfor frivillig gjøre hverdagen vanskeligere enn den allerede er? Please tell me that.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Sunn middag, med kun 200 kalorier

  • 04.08.2017 - 18:45


Du trenger: Pastasaus, pesto, tomat, salat, skinke, løk, ost og speltlumper. (Du kan selvfølgelig bytte ut ting, med favorittene dine, her er det ingen oppskrift)


Jeg steker alltid speltlompene på 200 grader i noen minutter, for at de skal bli sprø. Da minner de veldig om italiensk pizza!


Ta på pastasaus, løk, skinke, ost, pesto og tomat. Jeg vet det kanskje høres ekkelt ut med tomat på pizza, men dette gjør virkelig hele pizzaen. Oppfordrer deg til å prøve det i alle fall :-) Pestoen hjelper også mye på den italienske feelingen.


Min så så stygg ut, så jeg tok bilde av den jeg lagde til mormor med mais på. Bare se så godt det ser ut!! Én speltlompe-pizza inneholder ca. 100 kalorier, og den er veldig mettende. Jeg spiser alltid to, og ender opp god og mett. Voilá, middag til 200 kalorier :-) Håper dere likte dette tipset, husk at jeg er ingen middagsperson, og jeg er alltid enkel i matveien. Dette er luksusmat for meg, hihi.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no