Sunn middag, med kun 200 kalorier


Du trenger: Pastasaus, pesto, tomat, salat, skinke, løk, ost og speltlumper. (Du kan selvfølgelig bytte ut ting, med favorittene dine, her er det ingen oppskrift)


Jeg steker alltid speltlompene på 200 grader i noen minutter, for at de skal bli sprø. Da minner de veldig om italiensk pizza!


Ta på pastasaus, løk, skinke, ost, pesto og tomat. Jeg vet det kanskje høres ekkelt ut med tomat på pizza, men dette gjør virkelig hele pizzaen. Oppfordrer deg til å prøve det i alle fall :-) Pestoen hjelper også mye på den italienske feelingen.


Min så så stygg ut, så jeg tok bilde av den jeg lagde til mormor med mais på. Bare se så godt det ser ut!! Én speltlompe-pizza inneholder ca. 100 kalorier, og den er veldig mettende. Jeg spiser alltid to, og ender opp god og mett. Voilá, middag til 200 kalorier :-) Håper dere likte dette tipset, husk at jeg er ingen middagsperson, og jeg er alltid enkel i matveien. Dette er luksusmat for meg, hihi.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Henriette Otervik
  • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
    Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits