hits

Jeg svarer på kommentar fra leser

 • Publisert: 09.04.2018, 16:27
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I går tikket det inn enn kommentar fra en leser som jeg tror mange kjenner seg igjen i. Derfor svarer jeg lik så godt med et innlegg, slik at alle får det med seg:

  Du er så flink til å gi råd og tips osv, så håper du svarer. Jeg liker en som er litt yngre meg, vi er begge over 18 år. Vi bor 1 time unna hverandre, så har mest snakket over nett men også møttes. Du kan vel si at vi har hatt netflix & chill en gang. Og jeg føler noe for han, men dessverre har han sagt at han ikke føler noe tilbake for litt siden. Nå føler jeg kanskje han føler noe, men er litt usikker. Tørr ikke helt å spør, i tilfelle det ødelegger mellom oss at jeg snakker masse om følelser og sånn. Vi møttes igår og jeg fikk møte flere av hans venner. Men på morgenen idag, så fikk jeg snap av at han ikke var hjemme og tankene begynner å spinne om han har vært med ei jente og gjort ting. Fordi han er en person som ofte vil gjøre sånt og tenker at han kan finne på å møte andre jenter. Med en gang jeg ser han med andre jenter på snap, så tenker jeg at han gjør noe med dem eller har gjort noe. Dessverre får jeg ikke møtt han så ofte, og da kan ikke jeg hjelpe han med disse fine stundene og føler meg jo sykt sjalu hvis jeg skal spør han om han sov hos ei jente, om de hadde seg osv, hver gang en jente kommer opp på snappene fra han. Hva skal jeg gjøre? Liker han veldig godt og klarer ikke la være å like han! Det er første gangen jeg har fortalt om følelsene til en, hvor vi fortsatt møtes og prates masse osv liksom. Fordi før har jeg alltid likt noen som får seg kjæreste etter kort tid når følelsene har kommet, og da har jeg ikke fortalt de hva jeg har følt.

  Tusen takk for det! Jeg prøver mitt beste med å hjelpe dere, så det er godt å høre at det ikke er forgjeves. Så koselig å høre at du liker en gutt. Det spiller ingen rolle at han er litt yngre enn deg ♥ Jeg tolker det som at dere har hatt sex en gang, og det er helt naturlig at du da føler noe for ham. Vi jenter blir fortere knyttet enn det motsatte kjønn, sånn er det bare. Derfor er det alltid lurt å holde litt igjen og ikke gi gutta full pakke, før man vet hva hverandre vil. På denne måten unngår man å bli såret (mener jeg), men i ditt tilfellet har dette allerede skjedd, og det er helt okei. Så over til det at han har sagt at han ikke føler noe for deg, det mener jeg er feil. Hadde han ikke følt noe for deg, hadde han aldri orket å bruke mer tid med deg. Han hadde hvert fall ikke introdusert deg for vennene sine, så noe, det føler han. Det er ikke nødvendigvis "kjærestefølelser", men han bryr seg hvert fall om deg, og det er en bra ting!

  Jeg synes det er veldig bra av deg at du har åpnet deg for gutten og fortalt han hva du føler. Selv om det er vanskelig, så har du faktisk tatt det første steget! Jeg er glad for at han tok det såpass fint og ikke ble skremt bort av dette, så for meg virker han allerede som en okei gutt. Det er også bra at du har holdt igjen og ikke snakket for mye om følelser, ettersom at gutta fort blir skremt vekk. Så over til den vanskelige delen. Jeg skjønner at du blir sjalu, det er helt normalt så du må hvert fall ikke tenke at det er noe galt med deg. Enhver hadde blitt sjalu over "småting" som man kanskje overtenker og tar feil av, men man vet aldri. Det jeg mener du burde gjøre er å ta en prat med han. Fortell han at om dere skal fortsette å prate og møtes, så er du ikke interessert i at han skal møte andre. Ha en rolig dialog om det, hvor du forteller hva du vil ha fra ham. Jeg ser at du nevner at dere bor langt fra hverandre og at du derfor ikke har mulighet til å dekke "behovene" hans - det vil jeg at du absolutt ikke skal tenke. Du er så mye bedre enn som så. Det spiller ingen rolle om det er 1 mil, 50 mil eller 100 mil mellom dere, det handler om hva du vil. Siden du blir sjalu av at han er med andre jenter, tolker jeg det som at du vil ha han for deg selv, og det er forståelig. Det har nok jeg også villet. Men dette må du si fra til han om.

  Jeg skal ikke sitte her å love deg en lykkelig slutt. Det er godt mulig at han avviser deg og sier at han ikke vil noe mer, fordi han vil ikke bare være dere to. Så derfor har jeg et spørsmål til deg: er ikke det bedre å få vite nå hva han vil, i stedet for å vente, for så å innse senere at det ikke var noe å hente? Husk at følelser som regel bare blir sterkere og hadde jeg vært i din situasjon har jeg villet funnet ut av det fortest mulig.

  Håper du som la igjen denne kommentaren ble fornøyd med svaret mitt, også håper jeg at kanskje noen andre fikk hjelp fra dette innlegget. Kommentarfeltet mitt er alltid åpent for å legge igjen akkurat hva du føler for, så om du føler at jeg kan hjelpe deg er det bare å legge igjen en kommentar ♥ Var dette noe dere likte forresten? Er det noe jeg skal fortsette med?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 09.04.2018, 16:27
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">14 kommentarer
 • Tar du i mot en drink på byen, er du en hore

 • Publisert: 03.02.2018, 14:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Åh, er det noe som virkelig irriterer meg så er det bloggere som skal uttale seg om hva "vanlige" mennesker gjør. De som sitter på sin høye hest og sier at de aldri i livet kunne tatt i mot en drink på byen fra en mann fordi de synes det er ekkelt. De som tråkker ned på jentene som tar i mot alt de kan få. "Hva med å jobbe selv", "Er det ikke mye bedre å ha tjent pengene selv og føle deg fortjent til det du får?"

  Jeg kjenner at jeg blir skikkelig irritert. For hva vet de om hvordan det er å leve med lite penger i måneden? Hva gjør man når man har brukt opp alle pengene sine til husleie, mat og strøm, og man fortsatt har regninger igjen å betale? Når inkassovarsel på inkassovarsel kommer? Når tiden ikke strekker til og man ikke har mulighet til å jobbe mer enn hva man allerede gjør? Om studiet man har brukt så mye penger på, går rett vest fordi man prioriterer noen ekstra vakter for å ha råd til knekkebrød og smør?

  Jeg blir oppriktig lei meg når jeg kommer over slike innlegg, fordi jeg føler så med dere som er i den situasjonen. Jeg får vondt av at dere skal lese om hvor "desperat" og "lite verdt" dere er. Og enda verre er det med kommentarfeltet. De fleste sier seg enig med bloggeren og kommer med så frekke kommentarer at de er til å spy av.

  Jeg synes ingen har rett til å fortelle andre hva som er rett og galt, fordi det er opp til hver enkelt å finne ut av det selv. Sett bort fra at man ikke bryter loven selvfølgelig. Jeg synes folk, og spesielt bloggere burde komme seg ned fra den rosa skyen de svever på, og faktisk sette seg inn i andre sin situasjon, før de uttaler seg om det. For hvor vondt tror du ikke det gjør for leserne dine å se at du shopper for flere tusen hver eneste dag, mens de, de kan ikke huske sist de kjøpte noe annet enn mat. Det er fåtallet som er så heldig som akkurat deg, så slutt å hakk ned på andre for at det aldri er noe du kunne gjort selv. For hva vet vel du? Ingen vet hva de ville gjort i en slik situasjon før man faktisk sitter midt opp i den.

  Jeg ser også at det går igjen det med å ta i mot gaver/penger mot sex, og hver enkelt starter med «drinken man fikk spandert på byen». For det første, det er absolutt ingenting galt med å ta i mot en drink på byen, det er noe de fleste gjør. Jeg blir rett og slett uvel av at bloggere prøver å få dette til å virke som noe av det ekleste som man kan gjøre. Hva er ekkelt med å ta i mot en drink fra en på 17, 23, 45, 77 år? Absolutt INGENTING. Det er ikke rart at jenter takker JA til en drink, når en drink koster mer enn mobilregningen deres.

  For det andre, mener du virkelig at om man tar i mot drinker på byen så selger man seg selv? For det tredje, noen av disse jentene sprader rundt i designervesker som du selv sier, betyr det da automatisk at de har hatt sex med en gammel gubbe? Jeg tror det er mer til historien, og ingen andre enn personen selv kan vite hva den er.

  Om tilfellet er slik at noen faktisk tar i mot sex i bytte mot å få betalt ned mastercard, få en ny designerveske, dyre sko eller få betalt husleie så er det INGEN andre sin business enn den personen det gjelder. Dessuten tror jeg ingen jenter ønsker å gi sex i bytte mot å få betalt ned gjeld, men kanskje har den personen gjort valg i livet som ikke er bra, eller opplevd ting som gjør at man handler som man gjør. Da hjelper det i hvert fall ikke å "shame" de som ikke er i samme posisjon som deg selv. Dette gjelder for øvrig alle andre ting i livet.

  Alt i alt, så handler det om å overleve, og vi mennesker gjør mye for å kunne overleve.   Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  25 kommentarer
 • Publisert: 03.02.2018, 14:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">25 kommentarer
 • HEY, du som er så forbanna lykkelig

 • Publisert: 16.11.2017, 12:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg er dritt lei, dritt lei av fasaden du fronter gjennom dine sosiale medier. Enda mer lei er jeg av saueflokken din som stadig vokser og hyller ditt perfekte liv.  Dobbeltmoral - det er et ord alle har hørt men det virker som fåtallet skjønner hva det innebærer. Vi er så flinke til å klage på presset som ligger blant oss og at det bare blir vanskeligere og vanskeligere å leve i dagens samfunn. Kanskje det er en sannhet i det men har du tenkt tanken på at du legger opp til det selv? Her kan du ikke peke finger på personen som fronter det perfekte liv, men alle de som gidder å følge med. Skjønner du ikke at «det perfekte liv» aldri hadde vært en fasade alle levde opp til om ingen fulgte med på det? Vi mennesker er flokkdyr og det ligger i vår natur å dilte etter hva alle andre gjør.

  Jeg ser stadig nye Instagramkontoer og blogger som fronter hvor bra livet er, hvor lykkelig de er, hvor flinke de er på skolen og at de smiler hver forbanna dag. Og vet du hva som er mest trist? Det er at disse personenes sosiale medier vokser og vokser fordi vi elsker å beundre andres liv og ønsker de alt godt. Eller gjør vi det? Jeg kan nesten si for sikkert at alle som følger med på livet til disse personene har følt seg dårlig - og ikke bare en gang. «Hvorfor får ikke jeg det til så bra som vedkommende? Når skal jeg finne kjærligheten? Hadde jeg bare hatt så mye penger...» Tankene som går gjennom hodet kan være så mangt og du får det mer dårlig med deg selv enn bra.
   

  Hårbøyle HER / Genser HER (adlinks)

  Visste du at å være lykkelig ikke er en livsstil, det er et rus. Vet du hva rus er? Det er noe som ikke varer evig. Det er en grunn til at narkomane har dårlig råd fordi de hele tiden må kjøpe påfyll. Nå setter jeg den på spissen her, men jeg vil bare at alle skal forstå at å være lykkelig hele tiden er ikke noe å leve opp til fordi det er ikke mulig. Spør du meg kan hashtaggene #happy #lovemylife bite meg i rævva, fordi jeg kjøper det ikke.

  Det er de små øyeblikkene som teller og det er så viktig å nyte dem. Det ser kanskje ut som at hun på Instagram har alt du vil ha og har livet på stell, men hun du beundrer så mye kan være ensom, så ensom at hun lurer seg selv til å tro at hun har det perfekte liv. For tenk tilbake til de stundene du var 100% lykkelig - hadde du en trang til å dele det på Instagram? Nei, du nøt det.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 16.11.2017, 12:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">8 kommentarer
 • Les dette før du legger deg under kniven

 • Publisert: 13.11.2017, 19:13
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Et halvt år før jeg fylte 18 år var jeg på konsultasjonstime. I flere år hadde jeg vært misfornøyd med egen kropp og jeg telte ned dagene til bursdagen min. Dagen etter bursdagen min skulle det skje noe stort - jeg skulle få store pupper. Endelig, tenkte jeg. Endelig kan jeg gå på stranda i bikini, endelig kan jeg gå i kjole med dyp rygg, endelig kan jeg ha sex uten BH, endelig kan jeg leve livet.

  Jeg får ofte høre at jeg er et forbilde for mange, derfor vil jeg at dere som har meg som forbilde hører på meg nå. Vurderer du å legge deg under kniven; VENT. Selv om det er noe du virkelig ønsker NÅ så er det ikke sikkert at du ønsker det når du er litt eldre i hodet og tenker annerledes. Hvor ofte har du ikke lest om historiene til de som er opp i 20-årene og angrer seg for at de tok silikon? Det er en gjenganger at flere angrer seg og gjerne skulle ønske at de ventet noen år med operasjonen. Jeg, jeg er evig takknemlig for at jeg ventet fordi det endte med at jeg aldri la meg under kniven. Jeg er faktisk stolt over at jeg kan si at jeg ikke er operert. Det er digg å ikke ha noe fremmedlegmer i kroppen. Dette er MIN kropp, en kropp som er laget av mamma og pappa, ikke en operert en.

  Hadde jeg fortalt meg selv som 18-åring at jeg kom til å være fornøyd med puppene mine som 20-åring, hadde jeg aldri trodd på det. Hvem hadde trodd at en som var så misfornøyd med puppene sine at hun var 100% sikker på å operere, kom til å ende opp med å droppe BHen? Ikke 18-årige meg i alle fall. Det er så stor forskjell på å være 18 år og 20 år og man vokser så mye mer enn hva man tror på de to årene. Da jeg var 18 år kunne jeg ikke fordra de små puppene mine og jeg brukte alltid pushup-bher, men dette endret seg gradvis og de små puppene mine vokste mer og mer på meg. Nå elsker jeg de små puppene mine og har ikke noe i mot å vise de frem ♥

  Jeg husker også at jeg misunnet alle rundt meg som hadde store og faste silikonpupper og at jeg kunne gjort alt for å se ut som dem. I dag derimot synes jeg faktisk at det er finere med små pupper enn store. Det er selvfølgelig flere ganger at jeg misunner de med silikon og skulle ønske at jeg hadde litt større pupper selv, men heldigvis er det oftere at jeg synes det er finere med små - så valget jeg tok for fem år siden er jeg takknemlig for i dag. Det var helt rett av meg å vente. Jeg skjønner at du helst ville ha operert deg i går, men hvorfor stresse sånn med operasjonen? Den går ingen steder men hvordan du tenker og meningene dine forandrer seg med årene, så hvorfor ta et valg nå når du endelig har blitt myndig i stedet for når du er noen år eldre og klokere? Dessuten trenger ikke puppene være ferdig utviklet før man er langt ut i 20-årene, som er enda en god grunn til å vente. Ønsker du fortsatt å operere når du er eldre så vet du i alle fall at du tar et riktig valg og da er det jo ingenting å angre på senere i livet.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  18 kommentarer
 • Publisert: 13.11.2017, 19:13
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">18 kommentarer
 • Kjære deg...

 • Publisert: 06.10.2017, 09:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Kjære deg som har fulgt meg fra starten.

  Kjære deg som jeg har skuffet på veien.

  Kjære deg som mener jeg har ødelagt meg selv.

  Kjære deg som irriterer deg over hvordan bloggen min har "blitt"

  Denne er til deg...

  Dette med blogging er helt nytt for meg, og jeg har lenge lett etter min "vei". Jeg utforsker hver dag og prøver så godt jeg kan å levere det beste av det beste til deg, men på veien kan jeg skuffe deg. Jeg kan komme med meninger du er uenig i, jeg kan kle meg med klær du synes er stygge, jeg kan trene for lite, spise for mye, snakke negativt om et spesifikk tema. Ja, listen er lang. Likevel håper jeg så inderlig at du finner noe du gjenkjenner deg i. 

  Jeg forstår at du er forvirret over bloggingen min den siste tiden, jeg er forvirret selv. Jeg har blogget om det meste, men jeg har fortsatt mye jeg ikke har vært innom. Jeg prøver hver eneste dag, men det er lettere sagt enn gjort. Alt jeg vil er å levere det beste innholdet, men hva er egentlig det? Hadde jeg bare hatt en fasit på hva som er rett og galt hadde alt vært mye lettere, men slik er det dessverre ikke.

  Jeg har holdt løftet mitt om å ikke pakke bloggen full av annonser, og jeg har vist at jeg ikke er den "flink pike" bloggeren. Jeg har åpnet meg for deg, og fortalt mye om privatlivet mitt. Jeg har også skrevet om alle mine dårlige dager, og pyntet svært sjelden på sannheten. Dette har jeg ikke gjort for din skyld, men fordi dette er meg. Jeg vil aldri være jenta som får deg til å føle deg dårlig på innsiden fordi du ikke mestrer ting, jeg vil være jenta som er i samme båt og som prøver å løfte deg opp på veien. Håper jeg.

  Jeg vil uansett si til deg at jeg synes det er vondt å høre at du er skuffet over meg, og hva denne bloggen har "blitt", fordi jeg prøver virkelig. Derfor håper jeg at du kan møte meg på halvveien og se det fra min side også. Bloggen er alt jeg har og jeg vil så gjerne prestere best mulig. Men for å få det til må jeg skrive om det som passer meg og min personlighet, fordi jeg vil at den skal skimte gjennom.

  Den siste tiden føler jeg at jeg endelig er på rett spor, og det gir meg mye motivasjon. Da er det også lettere for meg å levere i stede for at jeg føler det er noe som jeg må gjøre fordi det henger over meg. Det har jeg følt på innimellom og slik skal det absolutt ikke være fordi dette er hovedsakelig noe jeg gjør fordi jeg synes det er gøy. Jeg elsker når jeg kommer med innlegg som engasjerer leserne og akkurat det gjør meg så utrolig glad!

  Dette ble et ganske rotete innlegg, men jeg håper at du forstår hva jeg mener. Så håper jeg så inderlig at du vil følge meg på veien, velger du å ikke gjøre det så vil jeg uansett takke deg for å ha fulgt meg såpass lenge ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 06.10.2017, 09:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">15 kommentarer
 • Så har vi det med skole da

 • Publisert: 04.10.2017, 21:44
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det er ikke lenge siden sommerferien var og allerede da begynte tankene om skole å surre igjen.


  Vi er så flinke til å legge et enormt press på oss selv. Jeg går ikke en dag uten at jeg hører ordet skole. Vennene mine studerer, bekjente jeg møter på gata tar opp skole og vi har apper som Tinder og Happn, der det første spørmålet nesten alltid handler om studier. Det er som om alle har en trang til å stille spørsmål som "hva studerer du, hva tenker du å bli?". Personlig så hater jeg disse spørsmålene fordi jeg opplever alt for ofte å bli sett ned på, men for hva da? For at jeg ikke studerer, eller vet hva jeg vil bli, i en alder av 23 år? Flertallet vil se på meg som tåpelig, eller kanskje til og med lat for at jeg fortsatt ikke har begynt. Jeg har heldigvis kommet så langt at jeg klarer å børste det av meg, men du vet faktisk ikke om personen som du slenger slike kommentarer til klarer å høre det. NÅR skal det gå opp for mennesker at alle har sine kamper? Du kan aldri vite hva som foregår i hodet til personen du snakker nedlatende til. Hvorfor er folk så opptatt av hva alle andre gjør? Hvorfor kan ikke du som vil gå på skole, bruke energien din på å fullføre årene du har foran deg i stedet for å bruke så mye tid på å "bekymre" deg, som du så fint legger det frem, for andre?


  Jeg vet med meg selv at jeg ikke er skapt for skole, i alle fall ikke nå. Det er egentlig ikke sosialt akseptert å innrømme akkurat dette, fordi det er ikke normalt. Likevel tror jeg veldig mange føler det som jeg gjør, bare at fåtallet tør å snakke høyt om det. Jeg er så forbanna lei, lei av dere som skal hakke på de som velger å ikke studere. Jeg forstår egentlig ikke hva som er problemet, fordi desto færre som velger å studere, desto lettere er det å komme inn på diverse studier, og ikke minst få seg en jobb. Tar vi økonom som eksempel, har vi flere hundre studenter - og det kun i Trondheim. Når de er ferdig med 3-års-skole får fåtallet seg jobb og det er fordi at det er for få jobbplasser til alle studentene. Hadde alle du hakket på for å ikke studere, studert, hadde det blitt et enda større problem. Har du tenkt så langt før kanskje?

  Jeg virker kanskje litt sur nå, og det er jeg kanskje. Men jeg er mest sur på meg selv, fordi jeg ofte tar meg i å være lei meg for at jeg ikke studerer. Jeg lar meg bli påvirket av presset og det er jeg skuffet over meg selv for. Jeg vil kunne gjøre det jeg vil, ikke det samfunnet forventer av meg. Og akkurat nå, vet jeg ikke hva jeg vil.

  Så til dere som spør, nei jeg studerer ikke og jeg kommer ikke til å studere i nærmeste fremtid. Er du uenig i det jeg skriver, så får vi bare være enig om å være uenig.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 04.10.2017, 21:44
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">11 kommentarer
 • Nattens tanker

 • Publisert: 27.09.2017, 03:46
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I dag har jeg ikke gjort annet enn og sovet, mye. Noe som resulterer i at jeg ikke får sove nå. Jeg har prøvd siden midnatt men endte til slutt opp med å gå opp for å hente meg noe mat og sette på en serie. To episoder rullet og jeg husker ikke hva jeg så på en gang, og nå sitter jeg her - ganske tom. Jeg har nesten ikke snakket med noen i dag, og hver gang noen har ringt meg har jeg unngått og tatt telefonen. Jeg vil være alene.

  Jeg er umotivert til mye akkurat nå, og for å være ærlig så frister det mest å bare slette alt av sosiale medier og reise langt vekk. Det føles ut som om at jeg har gått på en smell etter helgen. Jeg trodde det kun var en "blåmandag", men når følelsen er forverret dagen etter så begynner jeg å tvile. Jeg vet bare ikke hva som er problemet... Det er som om jeg sitter ute på et stup og venter på at noen skal dytte meg ned. Kanskje det er angsten for at jeg blir ett år eldre på fredag eller de underjordiske kvisene som stadig popper frem, eller kanskje det er det at jeg har lagt på meg. Eller kanskje det er større problemer som at jeg lar andre styre meg, at jeg får vite at ikke alle er så gode venner som de skal ha det til, eller at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg vet ikke, eneste jeg vet er at jeg er frisk og at andre har det verre enn meg. Jeg klarer likevel ikke å ta meg sammen og det irriterer meg.

  Jeg får bare prøve å sove og krysse fingrene for at jeg er happy igjen i morgen.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 27.09.2017, 03:46
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">4 kommentarer
 • Det er lov å føle seg nedfor

 • Publisert: 21.09.2017, 18:18
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei dere ♥ Først og fremst, tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått etter innlegget jeg delte i går. Dere er virkelig fantastisk hele gjengen. Det var veldig deilig for meg å legge bloggen på hylla, selv om det ikke var lenge. Jeg vet ikke om dere skjønner hvor mye tid jeg bruker på denne bloggen, og hvor mye jeg prøver å gi av meg selv. Jeg tror jeg har vært sliten de siste dagene fordi jeg har stresset så mye. Jeg bruker aldri å stresse, så det er veldig uvant for kroppen min. Jeg prøver å unngå at det går for mange timer mellom oppdateringene og det går meg ofte til hodet. Jeg utsetter ting fordi jeg tenker at jeg må blogge først, og da ender det som regel opp med at jeg dropper det jeg egentlig skal gjøre. Dette har jeg bestemt meg for å bli flinkere på og begynne å planlegge dagene mine litt mer. Jeg har egentlig ikke troa på det fordi klokka er min verste fiende. Jeg har alltid hatet tiden siden jeg klarer ikke å gjøre noe til en viss tid. Det er vel mest på grunn av at jeg er en "utsetter". Sier jeg at jeg skal trene klokken 14, ender det som regel opp med klokken 20. Men det er vel kanskje litt av sjarmen ved meg også.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
  Caps HER (adlink) 

  Anyways, det var selvfølgelig ikke på grunn av dette at jeg hadde en dritt dag, men jeg kjente bare at jeg trengte en pause og fokusere på det private som foregikk i hodet mitt. Jeg vil også ta opp at det var veldig mange som ble bekymret for meg i går kveld, og det reagerte jeg på. Går det liksom ikke an å ha en dårlig dag, uten at det lyser røde varsellamper rundt omkring? Jeg har aldri vært en sånn person som higer etter det perfekte og jeg pynter sjelden på sannheten. Jeg ser rett og slett ikke vitsen i å fortelle alle at alt er så himla bra når det er strake motsetningen. Har jeg en drittdag har jeg ikke noe problem med å rope det høyt på butikken (ikke at jeg gjør det). Poenget er at jeg som du, er et menneske og vi har alle dårlige dager. Problemet er bare at fåtallet snakker om det. Flesteparten deler heller et bilde på Instagram med hashtag #happy #happylife #lovemylife #bestdayever. Hvorfor? Det har jeg ikke fasiten på, men jeg vet bare at de som deler mest av dette pisset er de som har det vondest. Har du det bra med deg selv, så skal det ikke være noe problem å fortelle at du har en dårlig dag, sånn egentlig. Nå høres jeg streng ut her, men jeg blir bare så lei meg på vegne av ungdom som vokser opp med blogger og instagrammer som viser det perfekte liv - fordi det er ingen som har det. Det er løgn, alt sammen. Til og med store filmstjerner sliter, det er en grunn til at så mange kjente personer dør i tidlig alder. Jeg ønsker vel mer åpenhet rundt dette og jeg vil at folk skal skjønne at det er helt okei å føle seg nedfor.

  Det går bedre med meg i dag, og jeg har fått gjort unna mye som har hengt over meg de siste dagene. Jeg trengte denne pausen, og igjen tusen takk for at dere er så gode mot meg ♥ Nå må jeg hive i meg noe mat før jeg drar på trening med Mk!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 21.09.2017, 18:18
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">10 kommentarer
 • Følelsen av å ikke være bra nok

 • Publisert: 16.09.2017, 11:39
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Innlegg skrevet klokken 03.34

  Du kjenner følelsen. Den irrasjonelle følelsen av å ikke være bra nok. Du vet innerst inne at det ikke stemmer. Men du blir aldri pen nok, flink nok, tynn nok. Selv om du trodde du var over den fasen, så er det èn ting som virkelig får deg til å havne på bunn igjen. Èn gutt. En spesiell gutt. Og han vil ikke ha deg. Fornuften sier at selvfølgelig er du bra nok. Selv om han ikke vil ha deg så betyr ikke det at det er noe galt. Du vet det. Men stemmen i hodet sier noe annet. Du leter febrilsk etter å finne noe du kan gjøre annerledes, noe han ville likt. Stalker jenter han henger med eller liker bildene til. Hva gjør de som gjør at han vil være med dem?

  Om du ikke vil ha meg på den måten så kan vi da være venner? Eller var jeg bare en du kunne leke med? Hadde jeg ingen verdi for deg? Jo selvfølgelig hadde jeg det - skyter fornuften inn. Nå er det fornuften som snakker. Du holdt meg jo stolt i handa og sa masse fint. Mye mer fint enn det jeg sa tilbake. Så en viss verdi måtte jeg ha hatt. Men hvorfor gikk det over? Hvorfor fikk jeg aldri en forklaring på hva som egentlig skjedde? Hvorfor kunne du ikke bruke noen minutter av den verdifulle tiden din på å gi meg en forklaring - slik at jeg kunne legge det hele bak meg? Kanskje du liker det, kanskje det er det som får deg til å sove godt om natta.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå ligger jeg her igjen, og tenker på deg. Jeg tørker en tåre fra tastaturet, før jeg skriver videre. Jeg ser meg selv utenfra, den triste jenta som sitter i senga og prøver å kjempe fra seg ensomheten. Mens jeg, jeg irriterer meg over at jeg sitter her igjen og tenker på deg. Jeg føler meg dum som bruker så mye tid på deg, mens du, du kunne ikke ofret en tanke en gang. Mest av alt er jeg tom, helt tom.

  Alt jeg vil er å våkne og aldri tenke på deg igjen  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 16.09.2017, 11:39
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">13 kommentarer
 • Mitt svar på "puppetrenden"

 • Publisert: 14.09.2017, 20:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Mange av dere hadde vel sett for dere at jeg og kom til å slenge av meg overdelen og vise puppene mine til hele Norge, fordi det er tross alt er jeg som er "desperat etter klikk på bloggen"? Jeg må nok skuffe dere der, fordi denne frøkna mener at pupper er privat og noe som jeg ser på som personlig.


  Likevel ønsker jeg å kommentere saken, fordi 1. mange har spurt om min mening og 2. nå er jeg av lei av å få ufortjent hat, når andre er like "ille".

  Enkelte bloggere har en klar mening om hva som er greit å blogge om å ikke, og ytrer det gjerne på bloggen sin. Jeg har skjønt at noen av dere mener at disse innleggene er rettet mot blant andre meg. En ting er å mene noe om hvordan andre skal være, skrive og ytre seg på en blogg, men å i tillegg gjøre det samme selv, er flaut. Jeg blir beskyldt for å være desperat på bloggen, mens andre bloggeres metode for å få lesere er? humor? feministisk? Ser at mange hyller puppestuntene som foregår om dagen, som en handling i feminismens ånd, men at det er det som er drivkraften bak å dele disse bildene, har jeg vanskeligheter for å tro. Det er ingen hemmelighet at mange bloggere, inkludert meg selv, prøver å skape interesse rundt innleggene sine, som da igjen skaper engasjement og gjør det mye gøyere å blogge. Der er vi i samme båt, derfor blir det for dumt å uttale seg om hvordan andre skal blogge, når man ikke er noe bedre selv. Dette er toppen av dobbelmoralskhet. Et godt eksempel er fra en av bloggerne som nå har kledd av seg: "hahahah har aldri skrevet om dagens knekkebrød og kommer ALDRI til å kle av meg for å få lesere".

  Jeg vil også understreke at alle har ulike meninger om hvor deres grenser går. En venninne av meg mener at bildene over her er det samme som at jeg står toppløs, fordi nippelen vises gjennom. Det er jeg ikke enig i, fordi som nevnt så viser jeg ikke puppene mine for hvem som helst, selv om niplene mine kan skimte gjennom på noen bilder.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  23 kommentarer
 • Publisert: 14.09.2017, 20:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">23 kommentarer
 • ER DU JENTE? ELLER HAR DU EN DATTER? PASS DEG FOR DENNE SYKE MANNEN!

 • Publisert: 10.09.2017, 15:22
 • Kategori: Tanker og meninger
 • OBS; DETTE INNLEGGET ER LANGT - MEN DET ER UTROLIG VIKTIG AT DU LESER HELE FORDI DET ER EN FORBANNA (UNNSKYLD ORDSPRÅKET) VIKTIG SAK!!!

  På torsdag fikk jeg en melding i innboksen min på Instagram, som jeg viste interesse for. Samtalen kan du lese under her:

  Her hadde vi snakket på Whatsapp og han ramset opp alle destinasjonene de hadde, og jeg fikk selv bestemme hvor jeg ville dra. Jeg fikk også lov til å ha med meg noen, da haidykkingen skulle foregå i grupper på seks. Nettsiden hans finner du HER.

  Det begynte selvfølgelig å skurre da han skulle ha meg til å sende en video av meg selv hvor jeg pustet dypt i tre minutter, men av en eller annen grunn ville jeg fortsette samtalen fordi jeg ville finne ut hva dette var for noe.

  Jeg skjønte aldri hvorfor han ville ha meg til gå til doktoren med en gang, og hvorfor det ikke var gyldig med en vanlig legeerklæring. Jeg tenkte også at dette kunne jeg aldri promotere på bloggen, fordi hvem vil betale for noe slikt når de må snikfilme seg selv til legen?

  Som dere så sendte han meg mange videoer av jenter som hadde gjort det samme, og da begynte jeg å faktisk tro på han, og jeg var ikke den eneste som gjorde det. Jeg snakket med vennene mine om det (jeg løy om at de sov), og de mente også at det virket troverdig ettersom at så mange hadde gjort det. Jeg begynte faktisk å tenke at kanskje jeg skulle sende han den videoen han maste så mye om. Det var da bare å spille inn en pustevideo med klær på, og brette opp genseren litt slik at han fikk sett magen min. Jeg fikk jo tross alt en reise til Karibien og ha med meg to venner som han også sponset, + at jeg fikk 2500 dollar for det.

  JEG ER SÅ TAKKNEMLIG FOR AT JEG SNAKKET MED RENE OM DETTE, for uten han hadde jeg aldri funnet ut at jeg snakket med en av Europas største psykopater. HAN ER FARLIG!! Han er etterlyst i flere land, og han har voldtatt over 200 jenter!!!! Derfor sendte jeg han meldingen som du kan lese under her;

  Jeg får frysninger av å skrive om dette, og jeg blir helt ekkel i kroppen av å se på bilder av han. Jeg følte at jeg var i en film da dette skjedde, fordi når opplever man noe slikt? Dette er kun ting man ser på film, det finnes da vel ikke så syke mennesker i verden?!! Tenk om jeg hadde reist nedover.. Det hadde virkelig ødelagt meg. Jeg får så utrolig vondt av å tenke på ofrene, og jeg vil virkelig ikke at dette skal skje en eneste gang til!

  Det virker som om INGENTING stopper denne mannen, så nå vil jeg se hvor STERK media kan være!! DEL VIDERE!! Jeg vil at ALLE skal få med seg dette, og unngå flere voldtekter. Tenk at han har voldtatt folk over hele verden, fordi han lokker jenter til seg. Dette er ikke noe som kun skjer langt unna, så ikke tenk at det kanskje ikke rammer deg eller dine, fordi han har lurt folk fra Danmark, Sverige og Norge tidligere. Det er grusomt å tenke på hva et annet menneske kan gjøre kun fordi han har penger og makt. Som dere så så har han snakket med en annen norsk blogger, og hun har allerede vært til legen å sendt han legesjekken. Jeg vet ikke hvem hun er og jeg frykter at hun vil reise nedover og bli voldtatt.. Derfor er det så utrolig viktig at hun får med seg dette, og ALLE ANDRE JENTER!! STOP MICHAEL FROM RAPING!!!

  Michael prøvde å lokke Josefine med drømmejobb HER.
  Linkedin-profilen hans (Owner and Founder hos Shark Dive St. Kitts) HER
  Michael ba Thea (kjent fra paradise hotel) ta av seg blusen og lokket henne med modelloppdrag i 2014. I august 2013 ble han dømt for beføling av 27 unge jenter i Danmark. HER
  DENNE nettsiden har all info om alle sakene hans + videoer og mye mer. Det står også hvilke navn han bruker på sosiale medier.
  HER finner dere en Facebookside hvor nesten 6000 jenter advarer andre om han.
  Sex-forbryter utvist fra Norge, tatt for nye overgrep HER

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  106 kommentarer
 • Publisert: 10.09.2017, 15:22
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">106 kommentarer
 • Jeg er lei av å være snill

 • Publisert: 09.08.2017, 22:18
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Nå tenkte jeg å ta opp noe med dere som har surret gjennom tankene mine i en lang periode. De siste årene har jeg fått høre gang på gang at jeg er så snill, og jeg har aldri tenkt noe spesielt over det, fordi det sier seg selv at man skal være snill. Skal man for eksempel si tre egenskaper om seg selv, synes jeg det nesten er kjedelig å nevne ordet snill, fordi jeg tar det som en selvfølge at alle er det.

  Jeg synes nesten at dette er kleint å skrive om, fordi jeg vil ikke at dere skal få inntrykk av at jeg tror jeg er verdens snilleste heller. Dere vet janteloven, det er jo nesten ikke akseptert å skrive noe positivt om seg selv. For å få det klart så mener jeg at det å være snill, ikke alltid er positivt, fordi jeg blir oftere bitt i rumpa enn å faktisk få noe igjen for det. Det finnes mange kyniske mennesker, som ser på sånne som meg som et "lett" bytte. Jeg har for eksempel hatt venner tidligere som har lånt penger av meg, som jeg aldri så noe igjen til. Jeg har også lånt penger til mennesker jeg har møtt i det siste, fordi de for eksempel ikke har hatt råd til taxi hjem. Jeg har vel halvveis skyld i det selv, fordi jeg ikke har spurt mer enn to ganger om å få de tilbake. Det ligger bare ikke i min natur å mase. Det ender alltid med at jeg blir sur på meg selv, fordi det har vært perioder jeg virkelig har trengt de pengene. Det er aldri lett å be om å få igjen penger, spesielt ikke når det har gått så lang tid.  Noe annet jeg kan fortelle dere er at jeg sjelden klarer å si nei. Når noen spør om jeg vil være med på noe, som jeg verken har tid, penger eller lyst til, ender det som regel opp med at jeg blir med likevel. For noen år siden fikk jeg høre fra en gutt at jeg var så snill, og at han mente jeg fortjente bedre enn han. Selvfølgelig gjorde jeg det, men det var da opp til meg å bestemme det. På det tidspunktet var jeg drittlei av at han hadde utnyttet meg så lenge, og til slutt avsluttet det ved å legge "skylda" på at jeg var for god. Derfor bestemte jeg meg for å vise han at jeg ikke var så snill som han skulle ha det til. Kompisen hans hadde spurt meg flere ganger om å møtes, men jeg fant alltid på unnskyldninger fordi jeg ikke ville såre han første. Til slutt bestemte jeg meg for å prøve noe nytt, nemlig "rebound", og for å være ærlig føltes det helt fantastisk. Det var selvfølgelig kjempebarnslig gjort av meg, men enkelte ganger trenger fuckboys å få samme mynt tilbake. Det skal sies at han første fikk hakeslepp og ble selvfølgelig interessert igjen. Han prøver fortsatt på å få meg tilbake, selv om jeg har gjort det veldig klart at jeg ikke vil. Litt kleint at han får lese det gjennom bloggen min nå da, men forhåpentligvis tar han hintet.

  Det er nesten sånn at det har gått så langt at jeg ser på det som negativt når jeg får høre hvor snill jeg er. Det er absolutt ikke slik det skal være, fordi det er ikke negativt å bli kalt det, men på grunn av mange dårlige erfaringer er jeg lei av å høre at jeg er så snill. Jeg føler meg ynkelig, og til tider liten. Jeg har lyst til å bli mer bestemt, og slutte å være så "dumsnill". Jeg vil selvfølgelig ikke slutte å være snill, men jeg håper dere skjønner litt hva jeg mener?.. Jeg er rett og slett en slik person som gir og gir, og sjelden får noe tilbake. Det er jeg veldig lei av, og jeg vet jeg må jobbe med meg selv om det skal bli bedre. Grunnen til at jeg skriver om det på bloggen, er vel for å åpne meg litt mer for dere. Misforstå meg rett, jeg blir glad når dere sier jeg er snill, men ikke når noen utnytter det.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 09.08.2017, 22:18
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">6 kommentarer
 • Var det en voldtekt?

 • Publisert: 03.08.2017, 17:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det et tema jeg virkelig brenner for så er det voldtekt og seksuelle handlinger som skjer med tvang. Jeg mener det er alt for lite fokus på dette og spesielt de hendelsene som ofte ikke regnes som en voldtekt. Da jeg var yngre lærte jeg at voldtekt var noe som skjedde i en mørk bakgate med lite mennesker. Det skjedde som oftest om natten, om du vandret alene. Jeg lærte at det var skumle menn som satt i smugene og ventet på sitt neste offer. Dette er det fortsatt størst fokus på. Når jeg hører andre snakke om voldtekt er det som regel snakk om overfallsvoldtekter i smug, i buskene eller i skogen. Ikke misforstå meg, jeg synes det er bra at det er fokus rundt det også, slik at vi er mer forsiktige. Det er selvfølgelig feil at vi skal gå rundt og ta forhåndsregler, være påpasselig med hvor vi går og at vi ikke går alene. Slik har det dessverre blitt, og vi må bare innse at voldtekter skjer overalt, uansett hvor mye vi snakker om forhåndsregler og forebygging.


  Bilde er lånt av Google

  Noe jeg synes er fantastisk er at det har blitt mer fokus rundt dette med sovevoldtekter. De voldtektene som skjer på soverommet på en hjemmefest, eller når en jente har blitt fulgt hjem i seng av han hun trodde var til å stole på. De som tvinger seg på jenta vet at det de gjør er galt, men dette stopper dem ikke, fordi lysten er større enn samvittigheten. De tenker ikke konsekvenser når de legger seg og tar på en jente som ikke er i stand til å si nei. Vi jenter er flinke til å legge skylda på oss selv og tenke at det kanskje ikke var så ille, men i realiteten kan slike hendelser ødelegge jenta i lang tid, eller i verste fall for resten av livet.   Poenget mitt er at det er for lite fokus på alle de andre voldtektene som skjer. Det finnes tilfeller der andre har voldtatt noen, uten å være klar over at de faktisk har gjort det. Jeg føler jeg må trå forsiktig her, fordi jeg har ikke fasiten på hvem vi skal skylde på. Jeg tror det har en sammenheng med at enkelte ikke er klar over hva en voldtekt egentlig innebærer. Eller, kanskje de innerst inne vet det, men på en eller annen måte skyver det vekk, og overtaler seg selv om at det de gjorde ikke var galt. Jeg vet ikke, fordi jeg er ingen voldtektsmann. Jeg er klar over at ikke alle uønskede seksuelle handlinger kan kalles voldtekt. Det finnes alltid gråsoner, og derfor er denne debatten så vanskelig men også fryktelig viktig å ta opp.  Jeg vet det er mange unge som følger bloggen min, så jeg vil bruke stemmen min til noe viktig. Jeg vil lære deg som leser dette at voldtekt er ikke bare noe som foregår i et smug på natta. Det er voldtekt om du presser deg på noen ved å bruke makt, om personen åpenlyst ikke har lyst eller om du ikke har fått bekreftelse på at dette er noe personen har lyst til. Det er ofte slik at enkelte ikke tør å si verken nei eller ja, og da skal man heller ikke ha sex med vedkommende. Du SKAL være hundre prosent sikker på at den andre parten er med. Er du ikke det, så trekk tilbake utstyret. Det skal ikke være nødvendig å mase flere ganger om ei jente først har sagt nei. Jeg tror det er her mange gutter sliter med å skjønne forskjellen på påtvingt og frivillig sex. Jeg har selv opplevd å si bestemt nei opp til flere ganger, og gutten nekter å gi seg. Heldigvis er jeg såpass sikker på meg selv at jeg holder på mitt og ikke gir etter. Om ei jente sier nei, er dette egentlig et ganske tydelig signal om at hun ikke har lyst. Det blir ikke noe på deg, ferdig snakka. Dessverre skjer slike ting alt for ofte, og vi leser stadig om jenter som har blitt voldtatt, ofte av noen de kjenner, og han som voldtok skjønte ikke at det han gjorde var galt.

  Nei, betyr nei. Så enkelt er det. Så enkelt skal det i alle fall være.

  Jeg vil gjerne høre deres tanker rundt dette, det er så mange nyanser av denne debatten og jeg mener det er så viktig å snakke om det.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 03.08.2017, 17:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">15 kommentarer
 • Hva er egentlig kjærlighet?

 • Publisert: 02.08.2017, 23:22
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg husker da jeg var yngre så trodde jeg at kjærlighet var noe jeg ville føle for den jeg forelsket meg i. Du kjenner til det, den sterke følelsen av å være så knyttet til et annet menneske at det gjør vondt. Den følelsen er skummel og jeg vil tørre å påstå at den dør ut. Enten så tar forholdet slutt eller så dør den sakte men sikkert ut med årene. Kanskje du tenker at dere kommer til å vare livet ut men før du vet ordet av det, er det over. Verden raser sammen og du sitter igjen med tanker som hvordan skal du klare å overleve? Det gjør vondt, så jævlig vondt. Ingen kan forstå smerten du sitter igjen med og ingen kan hjelpe deg gjennom det. Du graver deg ned og sperrer deg inne. Flere titalls timer blir brukt på å se gjennom gamle videoer og bilder. Du tenker at du aldri vil forelske deg på nytt fordi dette var da ekte kjærlighet. Eller var det det? Alle rundt deg prøver å banke inn i hodet ditt at det kommer til å gå over fordi tiden leger alle sår. Likevel nekter du å tro på det. Det er vanskelig å tenke realistisk når hjertet er knust i tusen biter.

  Så kommer endelig dagen, dagen du våkner og innser at du har glemt personen. Det hele føles fjernt og det er nesten som en drøm. Kjærligheten har dødd ut så dette kan da ikke ha vært ekte kjærlighet?

  Ekte Kjærlighet. Det er noe jeg har lært meg betydningen på de siste årene. Kjærlighet til familie og venner. Den som alltid har vært der. Likevel, realiserer du ikke hvor sterk den faktisk er. Ikke før du kjenner på redselen. Redselen for å ikke overleve. Denne kjærligheten, denne kan du være sikker på at varer livet ut. Den er med deg gjennom hele livet, om du er heldig. Den vokser opp med deg, den er med på å forme deg til et bedre menneske og den hjelper deg gjennom tøffe perioder. Den er der når den kjærligheten du trodde var ekte, plutselig tar slutt. Den er der hele tiden. Det er derfor det er så lett å glemme alt den gjør. Tenk å våkne en dag uten at denne kjærligheten er der lenger - det er kjærlighetssorg det.  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 02.08.2017, 23:22
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">7 kommentarer
 • Jeg deler bilder av andre sin penis på Snapchat

 • Publisert: 29.07.2017, 21:12
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det noe jeg har irritert meg over lenge, så er det tilbakestående gutter som ikke skjønner at man ikke skal sende bilder av penisen sin. Om du følger meg på Snapchat (Henote94), så har du sikkert fått med deg at jeg har tatt opp dette temaet flere ganger. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg sikkert har blokkert nærmere 400 stykker som har sendt bilder av penisen sin. 400(!!!), det er så latterlig mange, og jeg skjønner ikke NÅR de lærte seg at dette var noe vi jenter ønsket oss. Jeg fatter heller ikke hvordan de ikke kan ha fått med seg at INGEN liker dette? Jeg har lest så mange blogginnlegg om problemet, og jeg har snakket masse om det på mystory, likevel mottar jeg minst tre bilder av peniser DAGLIG. I fjor så fikk jeg nok, og jeg truet alle med at om de fortsatte å sende meg bilder av penisen sin, kom jeg til å dele det på mystory med navn. Jeg gjorde dette i en vending, men jeg fikk trusler om politianmeldelser. Siden jeg ikke har satt meg så enormt inn i hva som er lov og ikke, ble jeg faktisk redd for at dette kom til å backfire meg. Derfor sluttet jeg.

  Nå har jeg bestemt meg for å begynne med det igjen! Det mest komiske med det hele er når jeg mottar tilbakemeldinger fra enkelte: "herregud, gutter er så teite som sender dickpicks, hva feiler de?", så går det noen dager, så mottar jeg dickpicks av de også, eller så har de allerede sendt meg noen. Ja, jeg har mange som følger meg på snap, men jeg har lært meg et par triks som klarer å skildre ut de ekle guttene, så du lurer ikke en luring;)

  OG forresten;

  Selv om jeg deler bilder som dette.....


  eller slike.......... SÅ VIL IKKE DET SI AT JEG BER SELV OM Å FÅ TILSENDT BILDE AV DEN EKLE PENISEN DIN!!

  Dere skjønner det at når jeg har litt fritid til overs, liker jeg å skjelle ut disse guttene. Det er vel noe inne i meg som håper at de tar det til seg, og slutter med det. Men neida, enten så blokker de meg, eller så MÅ de på død og liv forsvare seg, og legge skylda på meg. Om jeg noen gang legger ut et bilde der det står svart på hvitt, "send meg bilde av penisen din", da kan du få sende så mye du vil. Men akkurat nå så er jeg ikke så keen på å se deg runke til porno.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 29.07.2017, 21:12
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">4 kommentarer
 • Nei, jeg er ikke tjukk

 • Publisert: 22.07.2017, 17:00
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Etter at jeg valgte å dele at jeg gikk opp hele 11 kilo på Paradise Hotel, har jeg fått mange fine tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på det, og jeg ser det er flere som kjenner seg igjen. Det er en lettelse å se at det ble så "godt" mottatt, dere viser nok en gang at dere er helt fantastiske 💗

  Jeg ser også at det er noen som slenger med leppa, og kaller meg tjukk. Dette er ikke første gangen jeg får det slengt etter meg, av anonyme selvfølgelig. Jeg er evig takknemlig for at jeg har et såpass hardt skall rundt meg, og det må nok mer til enn som så for at det ikke skal prelle av. Jeg er en veldig selvsikker person, så det at du velger å legge igjen en kommentar der du kaller meg tjukk, gir deg absolutt ingenting. Du oppnår ikke noe ved det, fordi jeg vet veldig godt selv at jeg ikke er tjukk. Ikke var jeg tjukk da jeg kom hjem heller. Jeg var "god og rund i kinnan" som jentene kommenterte da de så meg.


  Om du kaller dette tjukk, så er det virkelig noe galt med synet ditt på kropp.

  Det jeg blir lei meg over er at jeg vet at jeg har unge lesere, som også leser kommentarene mine. Om noen av dem er usikre, og leser at andre mener at jeg er tjukk, er jeg redd for hva det vil gjøre med synet deres på kropp. Jeg vet at barn er sårbare, men jeg vil også si at de er noen av de som er verst på internett. Når jeg har åpen snapchat er det som regel de som er født i 00-04 som skriver de styggeste kommentarene. Alt fra at jeg er en hore til at jeg er stygg. Ikke vet jeg hvordan de har lært seg disse ordene i en så ung alder, eller hvem som har lært de at de er OK å si sånn til andre mennesker. Skal vi skylde på foreldrene, eller at de ikke vet bedre?

  Nå har det blitt mye snakk om kropp her i det siste, så jeg kommer ikke til å skrive om det på en stund. Du får bare fortsette å legge igjen kommentarer om at jeg er tjukk, om du ønsker det.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 22.07.2017, 17:00
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">8 kommentarer
 • Jeg ber selv om å bli grafset på rumpa

 • Publisert: 10.07.2017, 19:19
 • Kategori: Tanker og meninger
 • På lørdag skjedde det noe jeg ville vært foruten, men det må da alltid skje noe fordi det er griser overalt. Da dette skjedde tenkte jeg med en gang at jeg skulle skrive om det når jeg kom hjem. Jeg synes det er et jævlig viktig tema, og jeg vil at alle skal skjønne at dette faen ikke er greit. Det ble mye banning fra min side nå, men jeg føler det må til for å understreke hvor lite greit dette er.

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg har delt en del bilder av rumpa mi både her på bloggen men også på Instagram. Jeg ser at dette blir tatt imot forskjellig, men slik vil det alltid være. Uansett hva du velger å gjøre her i verden vil det alltid være noen som har en mening om deg, så hvorfor ikke bare gjøre det du har lyst til når du ikke kan gjøre alle fornøyde uansett? That's how I live my life. Men nå falt jeg litt bort her, for jeg skal ikke skrive et helt innlegg om rumpa mi, det kan vi ta en annen gang.


  Rett før jeg reiste fra Trondheim røsket jeg med meg en bukse som hadde støvet ned i skapet mitt. Jeg tok den på meg og dro til flyplassen. Da jeg kom dit tok jeg fram saksa og begynte å klippe hull i den. Jeg ble ganske fornøyd og bestemte meg for å bruke den på festivalen, selv om en kompis kommenterte at det var litt harry. Jeg hadde klipt hull på blant annet knærne, men også et ved rumpeballen. Jeg har bare fått en greie for det, så det at alle skal legge seg bort i det skjønner jeg ikke ass..

  Uansett, da festivalen var ferdig var det en ekkel gubbe som tok seg retten til å grafse på rumpa mi. Jeg ba han kutte ut utallige ganger, men han nektet å høre på meg. Jeg hadde ikke mulighet til å gå bort fra han fordi vi sto bomfast på grunn av trøkket ut av festivalområdet. Det var mennesker overalt og jeg fikk ikke rykket meg én meter. Jeg måtte derfor ty til mer desperate forsøk, så jeg dro en hvit en, og fortalte at jeg var kjæreste med en kompis som jeg var med. Han ga seg fortsatt ikke, så kompisen min måtte be han slutte å ta kjæresten hans på rumpa og at det ikke var greit. Vet dere hva som kom ut av munnen hans? Han mente jeg fortjente det, og at jeg ba om å bli grafset på rumpa fordi jeg hadde på meg en så "utfordrende" bukse. I tillegg hadde jeg tatt i mot drinker fra han og da skyldte jeg han såpass.


  Slik oppførsel er så uakseptabel at jeg blir forbanna bare av å skrive om det. Når skal slike menn forstå at de eier faen ikke jenta, selv om de har brukt pengene sine på oss. Det er da ingen som tvinger deg til å spandere på oss drinker, dette er ditt valg. Er det slik at du krever en blowjob av servitøren du tipser også? Nå kan det være at jeg tar ting litt ut av kontekst her, men jeg vet bare ikke hva som må til for at de skal forstå dette. Jeg skjønner ikke om det er foreldrene som har gjort en dårlig jobb, eller om det er pengene som har gått de til hodet. Noe har gått rimelig galt i alle fall, og jeg vil få slutt på dette en gang for alle. Jenter får lov til å ha på seg hva faen de vil, uten at det gir gutter rettighet til å ta på de, eller i verste fall overfalle de. Jeg kommer alltid til å gå i akkurat det jeg vil, fordi det er ikke meg det er noe galt med, det er gutter med slike holdninger.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  19 kommentarer
 • Publisert: 10.07.2017, 19:19
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">19 kommentarer
 • Hvorfor er du så bitter?

 • Publisert: 05.07.2017, 16:11
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Du kan lese om oss over alt. Bare et tastetrykk unna og det står side opp og side ned om alt fra hva vi spiser til spekulasjoner om forhold. Jeg snakker selvfølgelig om oss PH-deltakere. Denne type oppmerksomhet må vi bare forvente siden vi har vært med på et program som alle har en formening om, og som følges av så mange. I tillegg er mange av oss viktige bidragsytere selv, med blogging, instagram og sosiale medier generelt.

  Å lese om seg selv er faktisk noe jeg synes er gøy. Eller faktisk og faktisk, dette er kanskje et fellestrekk ved alle som melder seg på denne type program. Det beste må være å lese ting om seg selv som man ikke visste fra før. At andre mennesker som man ikke aner hvem er, skriver noe om oss som ikke er sant, er underholdning. Tenk at et annet menneske tar seg tid til å skrive dritt om meg - det får meg til å føle meg spesiell. Det er ikke alle som takler dette, men om man skal være med på et sånt program er man nødt til å ikke ta seg selv så høytidelig. Så lenge du selv og de rundt deg vet hva som er sant, så skader det vel ingen? Selvfølgelig er det ikke alt man skal tåle å høre. Dette har jeg skrevet om før.


  I tillegg til de som spekulerer og diskuterer oss opp og i mente, kommer en gruppe mennesker jeg ikke forstår meg helt på. De bitre sjelene som oppfordrer andre til å boikotte våre sosiale medier. Hvert eneste år ser jeg folk diskutere at de må jobbe sammen for at PH-deltakere skal bli like fort glemt som de ble kjent. Det mest komiske ved det hele er at det er de deltakerne som alle har kjempet så hardt for at skal bli glemt, er de som er mest "kjent" i dag. Det er ikke rakettforskning å forstå at desto mer du uttaler deg om oss, jo mer oppmerksomhet får vi. Jeg fatter bare ikke hvorfor de gidder? Vil du ikke "støtte" oss, så slutt å uttal deg? Jeg tror heller ikke på deg når du sier at du ikke bryr deg om oss, fordi du gjør soleklart det når du støtt og stadig har en mening om Paradise Hotel? Om du virkelig ikke bryr deg, så vis det ved å ikke snakke. Handling sier mye mer enn ord, vet du.

  Jeg driver med blogging fordi jeg synes det er gøy, og det tror jeg de andre deltakerne også gjør. Det er mange som er glade for at vi blogger, så hvorfor kan du ikke la oss få blogge? Det er da ingen av oss som legger oss borti hvordan du lever livet ditt. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor andre er så opptatte av hva alle andre holder på med. Tenk hvor mye lettere ting ville vært om du hadde brydd deg kun om deg og ditt.

  Nå angrer jeg på at jeg skrev dette. Jeg får jo sikkert mye mindre oppmerksomhet nå som haterene leser dette og skjønner at de hele veien har kjørt feil strategi ;p

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 05.07.2017, 16:11
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">8 kommentarer
 • Når følelsene tar over

 • Publisert: 02.07.2017, 15:12
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det er skummelt hvor mye et annet menneske kan styre hverdagen din, er det ikke? Jeg synes i alle fall det, og jeg vet ikke om jeg liker det. Jeg tror jeg liker å være alene, men igjen synes jeg det er utrolig koselig å ha noen 💗Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg liker best. Det er uvant å sitte på denne berg-og dalbanen, og det er flere ganger jeg skulle ønske jeg bare kunne kommet meg av. Men dette kan jeg ikke styre selv og det er det jeg synes er så skremmende.. At et annet menneske skal bestemme om dagen min blir bra eller ikke er helt jævlig om jeg skal være ærlig. Dette er vel kun min egen skyld og jeg vet at jeg kan gjøre noe med det, og det skal jeg faktisk gjøre! Målet mitt framover nå er å bli en independent women, bare vent å se.


  Akkurat nå ligger jeg i sengen og er egentlig ganske dårlig. Jeg våknet klokken 11 av at jeg holdt på og spy. Jeg krabbet meg ut av senga og la meg på bakken i fosterstilling. Det er lenge siden jeg har vært så dårlig.. Jeg er veldig sikker på at det skyltes for lite mat. Jeg spiste kun tre knekkebrød i går kveld og jeg spiste heller ikke noe nattmat. Formen ble bedre med en gang jeg fikk i meg litt næring, men det tok tid! Dere vet når dere er så kvalm at ingenting går ned? Sånn var det til meg, og jeg brukte evigheter på å spise opp sandwichen min. Jeg skjelver noe voldsomt i dag og det er sikkert angsten fra i går som kicker inn. Uff, jeg må virkelig slutte å drikke (det sier jeg helt til neste fest). Men det er bare så utrolig gøy, og det er synd at det finnes ulemper ved det. Jeg oppdaget nettopp at naboene kan se rett inn verandadøra her, og jeg ligger kun i trusa, men jeg orker ikke gjøre noe med det, så enjoy it;)

  Nå må jeg faktisk gå ned og betale parkering, jeg kom på at den gikk ut klokken 9 i dag. Jeg håper virkelig ikke vi har fått bot, men jeg er ganske sikker på at vi har fått det (BANK I BORDET!!) Senere i dag kommer "uken som gikk" som dere liker så godt, så stay tuned!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 02.07.2017, 15:12
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">8 kommentarer
 • Gutter som fucker med hodet ditt

 • Publisert: 30.06.2017, 22:31
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I løpet av mine 22 år vil jeg si at jeg har blitt nokså flink til å lese gutter. Både på grunn av egne erfaringer og venninners. Jeg får ofte spørsmål fra dere om jeg har noen tips til dere på den fronten. Jeg tenkte at det kunne vært gøy med et innlegg her på bloggen der jeg faktisk lager en liste over typiske trekk blant fuckboys.

  1. Tviholder på deg. Dere snakker sjeldent, men han passer alltid på å gi deg oppmerksomhet i form av å kommentere en mystory du legger ut, eller å sende deg en snap av og til. Dette gjør han ikke for at han er keen, han gjør det kun for å passe på at han alltid har deg. Jeg har enda ikke blitt klok på disse guttene, så jeg vet faktisk ikke hvorfor han føler på behovet for å tviholde på deg.

  2. Tar ofte kontakt etter fylla. Jeg håper virkelig alle skjønner hva en gutt er ute etter når han tar kontakt med deg etter en fuktig kveld på byen med gutta. Personlig så synes jeg dette er ekkelt. Gutter som kun drar ut for å få seg noe, og om de ikke finner seg noe på byen så må de desperat sende en snap til én eller flere jenter på snapchat for å få napp. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sagt ja til dette, fordi det ville fått meg til å føle meg dritt. Jeg sier ikke at det er noe negativt med å si ja til dette, det er opp til hver enkelt og jenter kan også ønske det samme. Men om du vil noe mer, er dette absolutt ikke noe du burde si ja til!

  3. Sjalusi. Jeg har faktisk opplevd flere ganger at slike gutter blir sjalu, og det er så komisk. For det første, hvilken rett har de til å bli sjalu når de selv vet hva de holder på med? Dette er definisjonen på å være dobbeltmoralsk. Selv skal de gjerne møte flere jenter samtidig, men reagerer for eksempel på at du mottar en snap fra en annen gutt.  4. Plutselig care. I det ene sekundet kan han være søt som sukker før han plutselig ikke svarer deg på lenge. Eller så svarer han, men svarer slik at du får følelsen av at du har gjort noe galt. Ved å gjøre dette "ødelegger" han selvtilliten din, bit for bit. Jeg vet ikke om dette er en bevisst handling, men en sånn berg- og dalbane av oppmerksomhet fucker virkelig med hodet ditt.

  5. Bruker kun kallenavn. Jeg sier ikke at gutter ikke kan bruke kallenavn på oss jenter, fordi det synes jeg selv er veldig søtt, og dette er noe jeg liker. Men om han aldri har brukt ditt ekte navn, er det noe som skurrer. Bare tenk deg selv om du skulle snakket med 20 gutter samtidig, hvor vanskelig ville det ikke vært og holdt styr på alle disse navnene? Det er fort gjort og si feil, og da er man rimelig fucked. Husk at gutter som holder på slik vet akkurat hva de driver på med, og de er en mester i gamet sitt.

  6. Sier de rette tingene når det trengs. Hvis du avslutter og bryter kontakten fordi du er lei, vil han alltid komme krypende tilbake. Han sier gjerne de søteste tingene og forteller deg akkurat det du har lengtet så lenge etter å høre. Han viser plutselig at han er den gutten du har håpet han skulle bli en vakker dag. Dette varer dog ikke lenge, kun helt til han er sikker på at han har deg rundt lillefingeren igjen.

  Jeg håper dette kan være til hjelp til noen, og om du kjenner igjen gutten du "driver" på med i disse punktene burde du komme deg vekk fort som fy. Har du allerede fått følelser så skjønner jeg at det er vanskelig, men tro meg, du vil få det så mye bedre med deg selv om du kutter han ut. Hvorfor kaste bort så mye tid og energi på en gutt som vil ha flere enn kun deg? 

  I want them to die out, så gjerne del videre :-) 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 30.06.2017, 22:31
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">11 kommentarer
 • Clickbaits oppstår på grunn av hønsehjerner

 • Publisert: 27.06.2017, 18:51
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det noe jeg er lei av så er det dere som sender meg meldinger om at jeg driver på med clickbait. Vet dere egentlig hva clickbait er? Det er overskrifter som ikke henger sammen med innholdet. Jeg merker at det er et stort fokus på dette temaet og jeg forstår ikke hvorfor. Hvorfor kan ikke folk bare slutte å klikke seg inn på blogger som driver på med clickbaits? Jeg trodde helt ærlig at de som drev på med det kom til å miste leserne sine til slutt, fordi alle vet jo at de har clickbait hele tiden. Det er jo aldri slik at de faktisk gir dere det som står i overskriften, men likevel går dere fem på hver bidige gang. Store toppbloggere har drevet på med dette i flere år og de er fortsatt på toppen. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan det er mulig, når det er så mange som irriterer seg over dette. Jeg mener ikke at de ikke fortjener plassen sin, men opp til flere ganger i uken har lesertallet deres fordoblet seg på grunn av clickoverskrifter. Så det fungerer tydeligvis.


  Bilde er lånt fra Google

  Det er som om alle har et hat rundt dette med clickbait, men hvorfor? Det er jo du som er hønsehjernen som går på det hver eneste gang. Det skal sies at jeg har gått på det selv, men etter å har blitt lurt rundt ti ganger, har jeg boikottet hele bloggen og ikke trykt meg inn etter det. Personlig synes jeg ikke at man skal lure til seg lesere, men på en annen side er det jo god business. De som driver på med dette, tjener fett på lettlurte sjeler. Grunnen til at jeg tar det opp, er at jeg synes det er irriterende at flere av dere mener jeg lurer leserne mine. Jeg mener selv at det ikke er tilfelle. Jeg synes jeg gir dere det jeg skriver i overskriftene. Det er ikke alltid like lett å komme på overskrifter, men jeg prøver så godt jeg kan. Hva mener dere? Blir dere skuffet når dere leser innleggene mine? 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 27.06.2017, 18:51
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">12 kommentarer
 • I slike tilfeller hater jeg å være en offentlig person

 • Publisert: 13.06.2017, 17:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei alle sammen! Beklager for sen oppdatering i dag. Jeg har bare vært hjemme en liten tur siden i går kveld. Jeg håper alt står bra til med dere.
  Dagen min i dag er ikke mye å skryte av da jeg har hatt ekstremt uflaks og de siste dagene har vært litt kjipe for å være ærlig. Det første jeg gjorde i dag var å bytte skjerm og batteri på Iphonen min som var knust. Dette ble ikke billig for å si det sånn. I tillegg er det ikke mer enn to måneder siden sist jeg byttet skjerm.

  Da jeg var hjemom en snartur klarte jeg faen meg å søle hele vannflaska mi over Macen. Det er 13.000 ut vinduet det.. Jeg aner heller ikke hvordan jeg skal få til å blogge framover når jeg og Mk flytter fra hverandre. Kanskje dere vet om noen tips til hva man kan gjøre med vannskader? Jeg tørket av den med en gang, og har også prøvd å tørke den med hårføner, men den funker fortsatt ikke. Jeg googlet hva man kan gjøre, og jeg ser det er flere som skriver at man må la Macen stå avslått i minst en uke. Jeg hadde allerede prøvd å skru den på to ganger da jeg leste dette, så jeg har en feeling på at jeg har ødelagt den..
  Over til poenget, jeg var innom helsestasjonen i dag. Jeg kjente at jeg ble veldig klein over at så mange kjente meg igjen, og enkelte tok fram mobilen for å ta snikbilder, noe jeg ikke synes er greit. I hvert fall ikke på en helsestasjon. I tillegg ser jeg det har blitt postet om det på Jodel, haha lol. Det er lite jeg blir flau over, men i dag må jeg innrømme at jeg ble det. Problemet er bare at de skulle visst hvorfor jeg var der. Det er ikke slik at jeg har hatt sex med tjue forskjellige gutter og er tvunget til å sjekke meg. Men noe så trist som at jeg hadde en greie med en gutt så fikk jeg vite at han også hadde holdt på med flere. Dette var både vondt og ekkelt for meg å finne ut av, da jeg følte meg lei meg men også skitten på samme tid. Jeg sier ikke at det er galt i å ha sex med mange, det er opp til hver enkelt hva man vil gjøre her i livet. Men det er ikke noe jeg liker å gjøre. I tillegg vil jeg nevne at det er utrolig viktig å sjekke seg, selv om du har hatt sex med èn eller ti uten kondom.
  Søta blir klein, haha...


  Jeg var altså å leverte inn en klamydiaprøve som sikkert mange synes er kleint at jeg velger å skrive om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg følte meg veldig liten da vi gikk inn på helsestasjonen. Men etter jeg kom hjem tenkte jeg at dette burde ikke være så kleint som alle skal ha det til. Jeg synes det er fantastisk at vi har helsestasjoner som tilbyr gratis testing til alle under 25 år. Alle burde bli flinkere til å sjekke seg!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  21 kommentarer
 • Publisert: 13.06.2017, 17:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">21 kommentarer
 • Slutt å dra rasismekortet hele tiden!!

 • Publisert: 07.06.2017, 21:50
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei alle sammen! Jeg håper det står fint til med dere i kveld. Jeg skal ut å løpe etter at jeg har publisert dette innlegget. Jeg har cravet smågodt så sykt de siste dagene og jeg har faktisk spist det tre dager på rad nå. Det var tydeligvis ikke nok for cravingen kom i dag også, men nå er det stopp! Derfor har jeg handlet inn en del frukt til kvelden som jeg skal kose meg med etter løpeøkta. Jeg har seriøst utsatt treningen i hele dag og for å være ærlig frister sofaen mest, men jeg skal gjennomføre det!

  Ellers vil jeg få ut noe som faktisk irriterte meg veldig her om dagen. Jeg har hatt livesending ganske ofte i det siste og en kjempesøt jente på livesendingen min addet meg på Snapchat (Henote94) der vi fortsatte samtalen. Hun ville veldig gjerne møte meg. Vi prøvde å planlegge dette i flere dager, og vi fant heldigvis en dag som passet til slutt. Jeg har valgt å sensurere jentene fordi de er ikke offentlige personer som meg og jeg vil ikke at alle skal ha muligheten til å finne ut hvem de er.


  De kom selvfølgelig akkurat da jeg stod i dusjen, så jeg måtte gå og møte de ufresh med vått hår og uten sko. Men herregud hvor søte de var og dette må være et av mine favorittminner som jeg har med dere!

  Da jeg delte bildet på Snapchat tikket det inn flere slike meldinger:

  Den første meldingen var ikke så drøy som denne så jeg tenkte at det måtte være kødd. Men etter hvert hengte faktisk flere av følgerne mine seg opp i dette. Det er ikke første gang jeg observerer at noen drar rasismekortet for ingen grunn og jeg kjenner at jeg blir provosert. Men kanskje det er det de vil? Jeg skjønner ikke hvorfor man ellers skal dra inn rasisme her. Dersom ordet blir brukt i slike sammenhenger vil folk til slutt ikke ta det seriøst. Jeg ser ingen rasisme i dette bildet og jeg fatter virkelig ikke hva som får andre mennesker til å si noe sånn. Hvordan kan noen kalle meg rasist på grunn av at jeg ikke holder rundt hun mot høyre? Det var overhode ikke meningen og det sårer faktisk at noen drar den konklusjonen. Jeg håper de fleste av dere er skarpe nok til å skjønne det.  Jeg er på ingen måte rasist og jeg liker virkelig ikke at folk skal slenge med "jævla rasist"-kortet i hytt og pine fordi det er faen ikke greit. Hvordan tror du det får andre mennesker til å føle seg når du misbruker et så sterkt ord? Rasisme er grusomt og slike holdninger er alvorlig. Det er et sårt tema for mange og det forstår jeg veldig godt. Det har bidratt til så mye vondt og jeg grøsser meg ved tanken om hvordan verden vi lever i. Jeg mener at alle er like mye verdt og de som mener noe annet kan klikke seg ut av bloggen min.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 07.06.2017, 21:50
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">16 kommentarer
 • Hvorfor skal du pirke på alt?

 • Publisert: 06.06.2017, 22:15
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Uansett hva jeg skriver om her på bloggen kommer det alltid til å være noen der ute som vil pirke på meg. Etter jeg delte innlegget om hva som irriterer meg ved andre PH-deltakere (HER) så har jeg fått noen tilbakemeldinger som ikke henger på greip fra enkelte både på Snapchat (Henote94) og i kommentarfeltet. Det folk reagerer på er det siste punktet, "Dårlig forbilde".  "Jeg digger deg, MEN den videoen av deg på Beauty house hvor du tar brownshape. Vil du ikke si det er litt det samme som å legge ut en video når man tar fillers etc.? :)" Tusen takk for at du digger meg men hvordan kan du sitte her og si at å nappe bryn er det samme som å ta fillers? Det å promotere en browshape er ikke dårlig "forbilde" for barn ned i 10-års alderen. Jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg har rett når jeg sier at å filme titalls sprøytestikk i leppa er mye verre promotering enn napping av bryn. Denne personen fortsatte diskusjonen i kommentarfeltet mitt der hun påsto at dette var like ille fordi det hadde samme budskap som endring av utseende?! Det er vesentlig stor forskjell på å nappe hår som allerede finnes på kroppen og å injisere fremmed væske.

  "Hele trynet ditt er fullt av fillers og botox så du burde virkelig se deg selv i speilet og slutte å hakke på andre. Du er ikke noe bedre selv." For det første, hva vet du om jeg har fillers/botox eller ikke? For det andre, det er absolutt ikke det jeg skriver om her. Jeg skrev at jeg irriterer meg over de som promoterer fillers ved å legge ut videoer på Snapchat der de fyller på leppene eller pannen eller hva det enn må være. Jeg snakker om de som fronter dette som om det er "piece of cake". Om jeg har fillers eller ikke er irrelevant. Dersom du faktisk leser hva jeg skriver før du klager på meg, sparer du både meg og deg for tid. Jeg har heller ikke hakket på andre, jeg har delt hva mine meninger er om promotering av slike inngrep.

  Jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri har feil, for det er jeg fullstendig klar over at jeg har. Men når jeg får slike tilbakemeldinger må jeg nesten bare le. Dette er tydeligvis mennesker som desperat leter etter feil ved andre for å "ta" de på ting. Når du først skal ta meg på noe burde du i det minste være saklig og få med deg helheten i teksten. Ikke plukk ut enkelte ord her og der for å ta ting ut av sammenheng.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 06.06.2017, 22:15
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">9 kommentarer
 • Jeg irriterer meg over PH-deltakere som..

 • Publisert: 05.06.2017, 16:49
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 1. Tror de er bedre enn andre. Jeg blir flau over de deltakerne som virkelig tror de er bedre enn andre mennesker. Jeg hater å assosieres med PH, når disse skal representere oss deltakere. Du vet de deltakerne som tror de kan komme inn på hvert utested med VIP bare fordi de har vært med på PH, de deltakerne som deler mystorys med "ååh stakkars dere som må stå i kø, mens jeg slipper inn fordi jeg er VIP". Magen vrenges når jeg ser dette, og jeg blir irritert over at andre tror jeg holder på slik. Altså hvem tror du at du er? Brad Pitt?

  2. Henger ut de andre deltakerne. Jeg har fulgt noen av Paradise-deltakerne på sosiale medier tidligere, og jeg synes enkelte rett og slett er ekle mot de andre deltakerne. Jeg tror grunnen til at de gjør dette er for å booste "famen" sin, og jeg vet selvfølgelig at mye av det er for PR. Da er det vel ok, siden da er begge partene med på det. Det er vel mest dere som følger med på dette som det går utover, da dere blir lurt av fake "drama". Men de gangene det er ekte så blir jeg irritert og lei meg. Det er helt OK om du ikke liker en av de andre deltakerne, alle kan ikke komme like godt overens. Men det å bruke den store følgerskaren din på å hetse et annet menneske er ikke greit. Jeg husker da vi var i Mexico og jeg prøvde å si fra til gjengen hvor utrolig viktig det var at vi løftet hverandre opp og ikke dro hverandre ned da vi kom hjem. Det er ingen hemmelighet at PH-deltakere blir hatet på, og hver òg en av oss kom til å få kritikk fra seerne. I mine øyne er det viktig at vi da står samlet om det. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om de negative kommentarene jeg har lest om meg selv rundt omkring, men jeg vet at enkelte er veldig nærtagen i for eksempel årets sesong.

  3. Skryt. Dette er noe jeg hater generelt, men jeg mener spesielt det PH-skrytet som oppstår i løpet av sesongen. Det er flere ganger jeg bare må knyte nevene for å unngå å rope "Hva vil du frem til med dette?". Jeg hater å sitte og observere noe som er åpenbart rent skryt. Nå mener jeg ikke sånn: "jeg er i finaleuken" eller "jeg er en sterk spiller" Det er ikke skryt på en ekkel måte. Men skryt som hvor mye man tjener på hver enkelt sponsoravtale, hvor mange som prøver seg på byen eller påpeker hvor kjent de begynner å bli. Det føler jeg er kun for å hevde deg selv og det blir veldig tydelig for de som hører på deg.  4. Er for god for ting. Deltakere som ikke kan være med på ting fordi de mener det er for dårlig PR. De som ditcher gamle venner fordi de er ikke kule nok lengre for dem. Jeg kunne aldri i min villeste fantasi finne på å droppe vennene mine, jeg er altfor glad i de og de har hjulpet meg gjennom så mye i livet. Så dette må virkelig være noen dårlige venner, eller så må det være noe galt med deg?

  5. Selvopptatt. Argh, jeg blir irritert bare av å skrive dette. Det er selvfølgelig ikke bare Paradise-deltakere som gjør dette, men siden jeg skal skrive om hva som irriterer meg ved deltakere så blir dette nevnt her. Meg, meg og atter meg. Jeg vet ikke om jeg skal utdype dette jeg? Det er flere av deltakerne jeg har møtt for første gang, som kun har snakket om seg selv og sitt hele kvelden. Hvor mange tilbud de har fått, hvor travelt de har det, hvor mange som prøver å skrive diverse kontrakter med dem når jeg faktisk vet at de ikke er så fryktelig travle som de skal ha det til. Jeg har mitt og du har ditt, det er ingen som bryr seg om hvilke fester du er invitert på. Det er bare du som taper ansikt ved å holde på sånn :-)

  6. Dårlig forbilde. Nå er det sikkert en del som føler seg truffet, men det må være lov til å ha forskjellige meninger her i verden. Jeg liker virkelig ikke de som promoterer inngrep som injeksjoner i leppene eller botox i pannen. Det er én ting å innrømme at man har fillers, men det å faktisk legge ut video av at du tar fillers på Snapchat der barn ned i 10-årsalderen følger deg, er faktisk ikke greit. Unge og lett påvirkelige mennesker har ikke godt av å se deg smile til kamera mens du får noe injisert i ansiktet. Det blir så feil å gi inntrykk av at fillers og botox bare er "piece of cake" og noe alle gjør. Det er helt ok å ta fillers, det mener jeg er opp til hver enkelt, men å dele det på den måten er usmakelig om du spør meg.

  Dette var ikke ment som noe stikk mot enkeltpersoner, det er bare noe jeg har irritert meg over i flere år. I tillegg får jeg daglig tilbakemeldinger fra følgere mine at jeg er sikkert sånn som dette fordi jeg er PH-deltaker. Selvom jeg er PH-deltaker er jeg absolutt ikke sånn og dere må slutte å skjære alle over èn kam.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  26 kommentarer
 • Publisert: 05.06.2017, 16:49
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">26 kommentarer
 • Det er faen ikke greit

 • Publisert: 19.05.2017, 14:21
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Fyyfaen så ufine mennesker kan være. Jeg blir sjokkert av å se kommentarer som skrives på Instagramkontoer, blogger og ikke minst Jodel. Jeg blir oppriktig lei meg av å lese all dritten dere skriver om oss deltakere. Er det noen som virkelig får kjørt seg så er det Andrea. Flere av de på Jodel skriver at hun driver på med mobbing, og det er så DRØYT å komme med? Vet dere hva mobbing egentlig er? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det er mobbing det enkelte skriver på Jodel, og det er faen ikke greit. Jeg synes det er grusomt at denne appen i det hele tatt finnes, jeg fatter ikke at anonyme drittunger skal få lov til å buse ut med de styggeste kommentarene de vil om andre personer. Det eneste de oppnår med dette er å såre et annet menneske.

  Dere må virkelig skjønne at det er et spill. Vi blir satt opp mot hverandre, og noen MÅ alltid sjekke ut. Alle seere har èn eller flere favoritter, og innimellom ryker denne personen. Det gir deg absolutt NULL rett til å skrive stygge kommentarer til personen som sendte han/henne ut. Jeg forstår meg virkelig ikke på dere. I flere uker har dere klaget på at årets sesong er kjedelig, men når det "endelig" skjer noe så er ikke det heller bra nok? Hva er det dere vil ha?!


  Andrea er et av de fineste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Det finnes ikke et eneste vondt ben i jenta, og jeg er utrolig glad i henne. Jeg gikk bak ryggen hennes og var med på å sende ut bestevenninna hennes inne på hotellet, allikevel FORSTO hun valget mitt. I tillegg sa hun til meg at hun aldri kom til å bruke dette imot meg. Dette var og er noe jeg virkelig setter stor pris på hos et annet menneske. Mennesker som klarer å se situasjoner fra flere sider. Det er det veldig få som gjør, men Andrea er en av de som faktisk klarer dette.

  Nå kommer jeg sikkert til å få mye hat i kommentarfeltet, men det får bare være. Noen kamper er utrolig viktig å ta, og jeg mener denne er det. Nettmobbing må ta slutt en dag, og folk må tenke seg om to ganger før de skriver dritt om et annet menneske. Dere må ha i bakhodet at det sitter et annet menneske på andre siden av skjermen, og det er så lite som skal til for å være snille mot hverandre.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 19.05.2017, 14:21
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">17 kommentarer
 • Fuck deg, overlegne bitch

 • Publisert: 05.05.2017, 16:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 •                                                                                                                   Innlegget ble skrevet i går.

  Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin kveld! Jeg sitter alene i leiligheten atm og er egentlig jævlig irritert. Jeg har åpen Snapchat innimellom, heter forresten Henote94 der, om dere ønsker å legge meg til. Over til poenget; hver gang jeg har åpen snap får jeg slengt alt mulig etter meg. "Du er stygg, du har grått hår (no shit), du har små pupper". Jeg unngår å svare. Det tikker inn flere snaps; "du må faen ikke tro du er bedre enn alle andre selv om du har vært med på PH", "du er overlegen for at du ikke svarer". Men hva faen forventer du at jeg skal svare da? "Takk for at du synes jeg er stygg, ha en fin dag 💗" ?????


  Jeg kjenner jeg blir irritert av disse snappene. Det er du som i utgangspunktet starter en samtale med å rakke ned på meg, så er det JEG som er overlegen fordi jeg ikke svarer? Den siste uken har jeg mottatt så mange at jeg har vurdert å aldri åpne snappen min igjen fordi jeg blir så provosert. Jeg har nok med å motta disse meldingene på Instagram, Facebook, ja egentlig på alle mine sosiale medier.


  Først vil jeg bare si til dere som leser dette at jeg svarer på så og si alt jeg mottar. Jeg bruker mye tid på dette i og med at det er ganske mange tilbakemeldinger. Dessuten er jeg ikke så fan av sosiale medier, så jeg prøver å legge bort mobilen i løpet av dagen. Dette gjør at det samler seg opp ganske mye når jeg åpner den igjen, og da er det ikke alltid jeg rekker å se alt dere skriver til meg. Det hender seg òg dessverre at jeg åpner meldinger fra dere og så oppstår det noe som gjør at jeg glemmer å svare. Dette er virkelig ikke noe jeg gjør med vilje. Jeg tar det alltid til meg når jeg får tilbakemeldinger om at dere er lei dere for at jeg ikke svarer. Jeg beklager for dette. Jeg ønsker virkelig å svare alle sammen og fortelle hvor mye jeg faktisk setter pris på dere.


  Å ikke svare på drittslenging er derimot ikke noe jeg ønsker å beklage meg for. Jeg skal komme med flere eksempler, slik at dere kan forstå hvordan dette er fra min side. Helt siden jeg var med på PH i fjor har jeg mottatt ufortjent dritt fra enkelte. Nå har jeg ikke skrevet ned ting som har blitt sagt, men siden dette er en klassiker som kommer i hytt og pine kan jeg bruke det jeg har mottatt de siste dagene.

  Her om dagen var det en gutt som skrev til meg på Snapchat. Han var nyinnflyttet i Oslo og ønsket at jeg skulle vise han rundt. Jeg svarte at jeg nettopp hadde flyttet hit selv og at jeg ikke var orientert på hvor ting var. Han fortsatte samtalen og spurte om jeg kunne vise han hvor polet var. I og med at jeg hadde lagt ut festvideoer, så måtte jeg jo vite hvor polet var. Selvfølgelig vet jeg hvor polet er, men det vet alle om de bruker Google Maps (nei, jeg er ikke sponset, bare avhengig, haha). Jeg svarte høflig at det fantes pol over alt, og at han kunne bruke Google Maps for å finne fram. Etter dette tikket det en lang melding inn, der han blant annet sa; "Det er så typisk dere PH-deltakere, dere tror dere er såå mye bedre enn alle andre. Her ber jeg deg om hjelp og du vil ikke hjelpe meg engang, herregud så overlegen du er". Jeg kjente jeg ble forbanna, så ufortjent å få slengt det i trynet når jeg faktisk hadde svart han. La meg stille samme spørsmål tilbake. Hadde du møtt en fremmed for å vise han rundt i Oslo? Hadde du brukt lørdagen din på å vise han hvor polet er? Jeg visste ikke hvem denne gutten var, hvordan han så ut eller hvilke intensjoner han hadde. Da jeg var liten lærte mamma meg at jeg aldri skulle møte fremmede, noe jeg synes er en fin leveregel. Jeg sier ikke at han ville meg noe vondt, men man vet aldri. Dessuten er jeg ikke Superman, jeg har ikke tid til å hjelpe folk hit og dit. Jeg er ikke overlegen av den grunn.


  Også personer jeg aldri har hatt en dialog med har bust ut at vi PH-deltakerer er så overlegne bitches og tror vi er bedre enn alle andre. Jeg vet jeg ikke burde, men enkelte ganger svarer jeg for å spørre hvor de har det fra. Gutten jeg konfronterte i går fortalte meg at han hadde gått forbi meg og smilt til meg. Jeg hadde øynene mine ned i mobilen og ikke smilt tilbake. Er det derfor jeg er overlegen? Har du kanskje tenkt på at jeg var opptatt med å se på mobilen og kunne umulig ha sett at du smilte til meg? Jeg, som alle andre mennesker går med hodet ned i mobilen. Det er ikke slik at jeg går med hodet hevet for å lete etter mennesker som smiler til meg. Hadde jeg gjort det ville det sett dumt ut.

  "Jeg gikk forbi deg og smilte, du så på meg men jeg fikk ikke et smil tilbake, overlegne bitch". Jeg er kanskje ikke en fremmed for deg, men du er det for meg. Det er svært sjeldent at fremmede smiler til meg, så når de gjør det blir jeg paff og glemmer fort å smile tilbake. Det gjør meg ikke overlegen, det gjør meg norsk. Vet du ikke hvordan kulturen i Norge er? Vi lever i et land hvor vi reiser oss forsiktig opp fra setet på bussen for å håpe at sidemannen skjønner at du skal av på neste stopp. Her er det ikke noe utveksling av ord, noe jeg mener det burde være. Ikke at jeg gjør dette selv, men nå mistet jeg litt fokus her... Poenget mitt er bare at dere må gi meg en sjanse, ikke bare slenge til meg at jeg er overlegen fordi jeg har vært med på PH. Det kan hende noen av de andre deltakerne er overlegne, ikke vet jeg, men ikke skjær alle over èn kam.

  Jeg føler meg absolutt ikke bedre enn noen andre her i verden, og det vil jeg at dere skal ha klart.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  22 kommentarer
 • Publisert: 05.05.2017, 16:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">22 kommentarer