Nei, jeg er ikke tjukk

Etter at jeg valgte å dele at jeg gikk opp hele 11 kilo på Paradise Hotel, har jeg fått mange fine tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på det, og jeg ser det er flere som kjenner seg igjen. Det er en lettelse å se at det ble så "godt" mottatt, dere viser nok en gang at dere er helt fantastiske 💗

Jeg ser også at det er noen som slenger med leppa, og kaller meg tjukk. Dette er ikke første gangen jeg får det slengt etter meg, av anonyme selvfølgelig. Jeg er evig takknemlig for at jeg har et såpass hardt skall rundt meg, og det må nok mer til enn som så for at det ikke skal prelle av. Jeg er en veldig selvsikker person, så det at du velger å legge igjen en kommentar der du kaller meg tjukk, gir deg absolutt ingenting. Du oppnår ikke noe ved det, fordi jeg vet veldig godt selv at jeg ikke er tjukk. Ikke var jeg tjukk da jeg kom hjem heller. Jeg var "god og rund i kinnan" som jentene kommenterte da de så meg.


Om du kaller dette tjukk, så er det virkelig noe galt med synet ditt på kropp.

Det jeg blir lei meg over er at jeg vet at jeg har unge lesere, som også leser kommentarene mine. Om noen av dem er usikre, og leser at andre mener at jeg er tjukk, er jeg redd for hva det vil gjøre med synet deres på kropp. Jeg vet at barn er sårbare, men jeg vil også si at de er noen av de som er verst på internett. Når jeg har åpen snapchat er det som regel de som er født i 00-04 som skriver de styggeste kommentarene. Alt fra at jeg er en hore til at jeg er stygg. Ikke vet jeg hvordan de har lært seg disse ordene i en så ung alder, eller hvem som har lært de at de er OK å si sånn til andre mennesker. Skal vi skylde på foreldrene, eller at de ikke vet bedre?

Nå har det blitt mye snakk om kropp her i det siste, så jeg kommer ikke til å skrive om det på en stund. Du får bare fortsette å legge igjen kommentarer om at jeg er tjukk, om du ønsker det.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg ber selv om å bli grafset på rumpa

På lørdag skjedde det noe jeg ville vært foruten, men det må da alltid skje noe fordi det er griser overalt. Da dette skjedde tenkte jeg med en gang at jeg skulle skrive om det når jeg kom hjem. Jeg synes det er et jævlig viktig tema, og jeg vil at alle skal skjønne at dette faen ikke er greit. Det ble mye banning fra min side nå, men jeg føler det må til for å understreke hvor lite greit dette er.

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har delt en del bilder av rumpa mi både her på bloggen men også på Instagram. Jeg ser at dette blir tatt imot forskjellig, men slik vil det alltid være. Uansett hva du velger å gjøre her i verden vil det alltid være noen som har en mening om deg, så hvorfor ikke bare gjøre det du har lyst til når du ikke kan gjøre alle fornøyde uansett? That's how I live my life. Men nå falt jeg litt bort her, for jeg skal ikke skrive et helt innlegg om rumpa mi, det kan vi ta en annen gang.


Rett før jeg reiste fra Trondheim røsket jeg med meg en bukse som hadde støvet ned i skapet mitt. Jeg tok den på meg og dro til flyplassen. Da jeg kom dit tok jeg fram saksa og begynte å klippe hull i den. Jeg ble ganske fornøyd og bestemte meg for å bruke den på festivalen, selv om en kompis kommenterte at det var litt harry. Jeg hadde klipt hull på blant annet knærne, men også et ved rumpeballen. Jeg har bare fått en greie for det, så det at alle skal legge seg bort i det skjønner jeg ikke ass..

Uansett, da festivalen var ferdig var det en ekkel gubbe som tok seg retten til å grafse på rumpa mi. Jeg ba han kutte ut utallige ganger, men han nektet å høre på meg. Jeg hadde ikke mulighet til å gå bort fra han fordi vi sto bomfast på grunn av trøkket ut av festivalområdet. Det var mennesker overalt og jeg fikk ikke rykket meg én meter. Jeg måtte derfor ty til mer desperate forsøk, så jeg dro en hvit en, og fortalte at jeg var kjæreste med en kompis som jeg var med. Han ga seg fortsatt ikke, så kompisen min måtte be han slutte å ta kjæresten hans på rumpa og at det ikke var greit. Vet dere hva som kom ut av munnen hans? Han mente jeg fortjente det, og at jeg ba om å bli grafset på rumpa fordi jeg hadde på meg en så "utfordrende" bukse. I tillegg hadde jeg tatt i mot drinker fra han og da skyldte jeg han såpass.


Slik oppførsel er så uakseptabel at jeg blir forbanna bare av å skrive om det. Når skal slike menn forstå at de eier faen ikke jenta, selv om de har brukt pengene sine på oss. Det er da ingen som tvinger deg til å spandere på oss drinker, dette er ditt valg. Er det slik at du krever en blowjob av servitøren du tipser også? Nå kan det være at jeg tar ting litt ut av kontekst her, men jeg vet bare ikke hva som må til for at de skal forstå dette. Jeg skjønner ikke om det er foreldrene som har gjort en dårlig jobb, eller om det er pengene som har gått de til hodet. Noe har gått rimelig galt i alle fall, og jeg vil få slutt på dette en gang for alle. Jenter får lov til å ha på seg hva faen de vil, uten at det gir gutter rettighet til å ta på de, eller i verste fall overfalle de. Jeg kommer alltid til å gå i akkurat det jeg vil, fordi det er ikke meg det er noe galt med, det er gutter med slike holdninger.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Hvorfor er du så bitter?

Du kan lese om oss over alt. Bare et tastetrykk unna og det står side opp og side ned om alt fra hva vi spiser til spekulasjoner om forhold. Jeg snakker selvfølgelig om oss PH-deltakere. Denne type oppmerksomhet må vi bare forvente siden vi har vært med på et program som alle har en formening om, og som følges av så mange. I tillegg er mange av oss viktige bidragsytere selv, med blogging, instagram og sosiale medier generelt.

Å lese om seg selv er faktisk noe jeg synes er gøy. Eller faktisk og faktisk, dette er kanskje et fellestrekk ved alle som melder seg på denne type program. Det beste må være å lese ting om seg selv som man ikke visste fra før. At andre mennesker som man ikke aner hvem er, skriver noe om oss som ikke er sant, er underholdning. Tenk at et annet menneske tar seg tid til å skrive dritt om meg - det får meg til å føle meg spesiell. Det er ikke alle som takler dette, men om man skal være med på et sånt program er man nødt til å ikke ta seg selv så høytidelig. Så lenge du selv og de rundt deg vet hva som er sant, så skader det vel ingen? Selvfølgelig er det ikke alt man skal tåle å høre. Dette har jeg skrevet om før.


I tillegg til de som spekulerer og diskuterer oss opp og i mente, kommer en gruppe mennesker jeg ikke forstår meg helt på. De bitre sjelene som oppfordrer andre til å boikotte våre sosiale medier. Hvert eneste år ser jeg folk diskutere at de må jobbe sammen for at PH-deltakere skal bli like fort glemt som de ble kjent. Det mest komiske ved det hele er at det er de deltakerne som alle har kjempet så hardt for at skal bli glemt, er de som er mest "kjent" i dag. Det er ikke rakettforskning å forstå at desto mer du uttaler deg om oss, jo mer oppmerksomhet får vi. Jeg fatter bare ikke hvorfor de gidder? Vil du ikke "støtte" oss, så slutt å uttal deg? Jeg tror heller ikke på deg når du sier at du ikke bryr deg om oss, fordi du gjør soleklart det når du støtt og stadig har en mening om Paradise Hotel? Om du virkelig ikke bryr deg, så vis det ved å ikke snakke. Handling sier mye mer enn ord, vet du.

Jeg driver med blogging fordi jeg synes det er gøy, og det tror jeg de andre deltakerne også gjør. Det er mange som er glade for at vi blogger, så hvorfor kan du ikke la oss få blogge? Det er da ingen av oss som legger oss borti hvordan du lever livet ditt. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor andre er så opptatte av hva alle andre holder på med. Tenk hvor mye lettere ting ville vært om du hadde brydd deg kun om deg og ditt.

Nå angrer jeg på at jeg skrev dette. Jeg får jo sikkert mye mindre oppmerksomhet nå som haterene leser dette og skjønner at de hele veien har kjørt feil strategi ;p

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Når følelsene tar over

Det er skummelt hvor mye et annet menneske kan styre hverdagen din, er det ikke? Jeg synes i alle fall det, og jeg vet ikke om jeg liker det. Jeg tror jeg liker å være alene, men igjen synes jeg det er utrolig koselig å ha noen 💗 Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg liker best. Det er uvant å sitte på denne berg-og dalbanen, og det er flere ganger jeg skulle ønske jeg bare kunne kommet meg av. Men dette kan jeg ikke styre selv og det er det jeg synes er så skremmende.. At et annet menneske skal bestemme om dagen min blir bra eller ikke er helt jævlig om jeg skal være ærlig. Dette er vel kun min egen skyld og jeg vet at jeg kan gjøre noe med det, og det skal jeg faktisk gjøre! Målet mitt framover nå er å bli en independent women, bare vent å se.


Akkurat nå ligger jeg i sengen og er egentlig ganske dårlig. Jeg våknet klokken 11 av at jeg holdt på og spy. Jeg krabbet meg ut av senga og la meg på bakken i fosterstilling. Det er lenge siden jeg har vært så dårlig.. Jeg er veldig sikker på at det skyltes for lite mat. Jeg spiste kun tre knekkebrød i går kveld og jeg spiste heller ikke noe nattmat. Formen ble bedre med en gang jeg fikk i meg litt næring, men det tok tid! Dere vet når dere er så kvalm at ingenting går ned? Sånn var det til meg, og jeg brukte evigheter på å spise opp sandwichen min. Jeg skjelver noe voldsomt i dag, og det er sikkert angsten fra i går som kicker inn. Uff, jeg må virkelig slutte å drikke (det sier jeg helt til neste fest). Men det er bare så utrolig gøy, og det er synd at det finnes ulemper ved det. Jeg oppdaget nettopp at naboene kan se rett inn verandadøra her, og jeg ligger kun i trusa, men jeg orker ikke gjøre noe med det, så enjoy it;)

Nå må jeg faktisk gå ned og betale parkering, jeg kom på at den gikk ut klokken 9 i dag. Jeg håper virkelig ikke vi har fått bot, men jeg er ganske sikker på at vi har fått det (BANK I BORDET!!) Senere i dag kommer "uken som gikk" som dere liker så godt, så stay tuned!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Gutter som fucker med hodet ditt

I løpet av mine 22 år vil jeg si at jeg har blitt nokså flink til å lese gutter. Både på grunn av egne erfaringer og venninners. Jeg får ofte spørsmål fra dere om jeg har noen tips til dere på den fronten. Jeg tenkte at det kunne vært gøy med et innlegg her på bloggen der jeg faktisk lager en liste over typiske trekk blant fuckboys.

1. Tviholder på deg. Dere snakker sjeldent, men han passer alltid på å gi deg oppmerksomhet i form av å kommentere en mystory du legger ut, eller å sende deg en snap av og til. Dette gjør han ikke for at han er keen, han gjør det kun for å passe på at han alltid har deg. Jeg har enda ikke blitt klok på disse guttene, så jeg vet faktisk ikke hvorfor han føler på behovet for å tviholde på deg.

2. Tar ofte kontakt etter fylla. Jeg håper virkelig alle skjønner hva en gutt er ute etter når han tar kontakt med deg etter en fuktig kveld på byen med gutta. Personlig så synes jeg dette er ekkelt. Gutter som kun drar ut for å få seg noe, og om de ikke finner seg noe på byen så må de desperat sende en snap til én eller flere jenter på snapchat for å få napp. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sagt ja til dette, fordi det ville fått meg til å føle meg dritt. Jeg sier ikke at det er noe negativt med å si ja til dette, det er opp til hver enkelt og jenter kan også ønske det samme. Men om du vil noe mer, er dette absolutt ikke noe du burde si ja til!

3. Sjalusi. Jeg har faktisk opplevd flere ganger at slike gutter blir sjalu, og det er så komisk. For det første, hvilken rett har de til å bli sjalu når de selv vet hva de holder på med? Dette er definisjonen på å være dobbeltmoralsk. Selv skal de gjerne møte flere jenter samtidig, men reagerer for eksempel på at du mottar en snap fra en annen gutt.4. Plutselig care. I det ene sekundet kan han være søt som sukker før han plutselig ikke svarer deg på lenge. Eller så svarer han, men svarer slik at du får følelsen av at du har gjort noe galt. Ved å gjøre dette "ødelegger" han selvtilliten din, bit for bit. Jeg vet ikke om dette er en bevisst handling, men en sånn berg- og dalbane av oppmerksomhet fucker virkelig med hodet ditt.

5. Bruker kun kallenavn. Jeg sier ikke at gutter ikke kan bruke kallenavn på oss jenter, fordi det synes jeg selv er veldig søtt, og dette er noe jeg liker. Men om han aldri har brukt ditt ekte navn, er det noe som skurrer. Bare tenk deg selv om du skulle snakket med 20 gutter samtidig, hvor vanskelig ville det ikke vært og holdt styr på alle disse navnene? Det er fort gjort og si feil, og da er man rimelig fucked. Husk at gutter som holder på slik vet akkurat hva de driver på med, og de er en mester i gamet sitt.

6. Sier de rette tingene når det trengs. Hvis du avslutter og bryter kontakten fordi du er lei, vil han alltid komme krypende tilbake. Han sier gjerne de søteste tingene og forteller deg akkurat det du har lengtet så lenge etter å høre. Han viser plutselig at han er den gutten du har håpet han skulle bli en vakker dag. Dette varer dog ikke lenge, kun helt til han er sikker på at han har deg rundt lillefingeren igjen.

Jeg håper dette kan være til hjelp til noen, og om du kjenner igjen gutten du "driver" på med i disse punktene burde du komme deg vekk fort som fy. Har du allerede fått følelser så skjønner jeg at det er vanskelig, men tro meg, du vil få det så mye bedre med deg selv om du kutter han ut. Hvorfor kaste bort så mye tid og energi på en gutt som vil ha flere enn kun deg? 

I want them to die out, så gjerne del videre :-) 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94


💗 henote

Clickbaits oppstår på grunn av hønsehjerner

Er det noe jeg er lei av så er det dere som sender meg meldinger om at jeg driver på med clickbait. Vet dere egentlig hva clickbait er? Det er overskrifter som ikke henger sammen med innholdet. Jeg merker at det er et stort fokus på dette temaet og jeg forstår ikke hvorfor. Hvorfor kan ikke folk bare slutte å klikke seg inn på blogger som driver på med clickbaits? Jeg trodde helt ærlig at de som drev på med det kom til å miste leserne sine til slutt, fordi alle vet jo at de har clickbait hele tiden. Det er jo aldri slik at de faktisk gir dere det som står i overskriften, men likevel går dere fem på hver bidige gang. Store toppbloggere har drevet på med dette i flere år og de er fortsatt på toppen. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan det er mulig, når det er så mange som irriterer seg over dette. Jeg mener ikke at de ikke fortjener plassen sin, men opp til flere ganger i uken har lesertallet deres fordoblet seg på grunn av clickoverskrifter. Så det fungerer tydeligvis.


Bilde er lånt fra Google

Det er som om alle har et hat rundt dette med clickbait, men hvorfor? Det er jo du som er hønsehjernen som går på det hver eneste gang. Det skal sies at jeg har gått på det selv, men etter å har blitt lurt rundt ti ganger, har jeg boikottet hele bloggen og ikke trykt meg inn etter det. Personlig synes jeg ikke at man skal lure til seg lesere, men på en annen side er det jo god business. De som driver på med dette, tjener fett på lettlurte sjeler. Grunnen til at jeg tar det opp, er at jeg synes det er irriterende at flere av dere mener jeg lurer leserne mine. Jeg mener selv at det ikke er tilfelle. Jeg synes jeg gir dere det jeg skriver i overskriftene. Det er ikke alltid like lett å komme på overskrifter, men jeg prøver så godt jeg kan. Hva mener dere? Blir dere skuffet når dere leser innleggene mine? 

💗 henote

I slike tilfeller hater jeg å være en offentlig person

Hei alle sammen! Beklager for sen oppdatering i dag. Jeg har bare vært hjemme en liten tur siden i går kveld. Jeg håper alt står bra til med dere.
Dagen min i dag er ikke mye å skryte av da jeg har hatt ekstremt uflaks og de siste dagene har vært litt kjipe for å være ærlig. Det første jeg gjorde i dag var å bytte skjerm og batteri på Iphonen min som var knust. Dette ble ikke billig for å si det sånn. I tillegg er det ikke mer enn to måneder siden sist jeg byttet skjerm.

Da jeg var hjemom en snartur klarte jeg faen meg å søle hele vannflaska mi over Macen. Det er 13.000 ut vinduet det.. Jeg aner heller ikke hvordan jeg skal få til å blogge framover når jeg og Mk flytter fra hverandre. Kanskje dere vet om noen tips til hva man kan gjøre med vannskader? Jeg tørket av den med en gang, og har også prøvd å tørke den med hårføner, men den funker fortsatt ikke. Jeg googlet hva man kan gjøre, og jeg ser det er flere som skriver at man må la Macen stå avslått i minst en uke. Jeg hadde allerede prøvd å skru den på to ganger da jeg leste dette, så jeg har en feeling på at jeg har ødelagt den..
Over til poenget, jeg var innom helsestasjonen i dag. Jeg kjente at jeg ble veldig klein over at så mange kjente meg igjen, og enkelte tok fram mobilen for å ta snikbilder, noe jeg ikke synes er greit. I hvert fall ikke på en helsestasjon. I tillegg ser jeg det har blitt postet om det på Jodel, haha lol. Det er lite jeg blir flau over, men i dag må jeg innrømme at jeg ble det. Problemet er bare at de skulle visst hvorfor jeg var der. Det er ikke slik at jeg har hatt sex med tjue forskjellige gutter og er tvunget til å sjekke meg. Men noe så trist som at jeg hadde en greie med en gutt så fikk jeg vite at han også hadde holdt på med flere. Dette var både vondt og ekkelt for meg å finne ut av, da jeg følte meg lei meg men også skitten på samme tid. Jeg sier ikke at det er galt i å ha sex med mange, det er opp til hver enkelt hva man vil gjøre her i livet. Men det er ikke noe jeg liker å gjøre. I tillegg vil jeg nevne at det er utrolig viktig å sjekke seg, selv om du har hatt sex med èn eller ti uten kondom.
Søta blir klein, haha...


Jeg var altså å leverte inn en klamydiaprøve som sikkert mange synes er kleint at jeg velger å skrive om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg følte meg veldig liten da vi gikk inn på helsestasjonen. Men etter jeg kom hjem tenkte jeg at dette burde ikke være så kleint som alle skal ha det til. Jeg synes det er fantastisk at vi har helsestasjoner som tilbyr gratis testing til alle under 25 år. Alle burde bli flinkere til å sjekke seg!

💗 henote

Slutt å dra rasismekortet hele tiden!!

Hei alle sammen! Jeg håper det står fint til med dere i kveld. Jeg skal ut å løpe etter at jeg har publisert dette innlegget. Jeg har cravet smågodt så sykt de siste dagene og jeg har faktisk spist det tre dager på rad nå. Det var tydeligvis ikke nok for cravingen kom i dag også, men nå er det stopp! Derfor har jeg handlet inn en del frukt til kvelden som jeg skal kose meg med etter løpeøkta. Jeg har seriøst utsatt treningen i hele dag og for å være ærlig frister sofaen mest, men jeg skal gjennomføre det!

Ellers vil jeg få ut noe som faktisk irriterte meg veldig her om dagen. Jeg har hatt livesending ganske ofte i det siste og en kjempesøt jente på livesendingen min addet meg på Snapchat (Henote94) der vi fortsatte samtalen. Hun ville veldig gjerne møte meg. Vi prøvde å planlegge dette i flere dager, og vi fant heldigvis en dag som passet til slutt. Jeg har valgt å sensurere jentene fordi de er ikke offentlige personer som meg og jeg vil ikke at alle skal ha muligheten til å finne ut hvem de er.


De kom selvfølgelig akkurat da jeg stod i dusjen, så jeg måtte gå og møte de ufresh med vått hår og uten sko. Men herregud hvor søte de var og dette må være et av mine favorittminner som jeg har med dere!

Da jeg delte bildet på Snapchat tikket det inn flere slike meldinger:

Den første meldingen var ikke så drøy som denne så jeg tenkte at det måtte være kødd. Men etter hvert hengte faktisk flere av følgerne mine seg opp i dette. Det er ikke første gang jeg observerer at noen drar rasismekortet for ingen grunn og jeg kjenner at jeg blir provosert. Men kanskje det er det de vil? Jeg skjønner ikke hvorfor man ellers skal dra inn rasisme her. Dersom ordet blir brukt i slike sammenhenger vil folk til slutt ikke ta det seriøst. Jeg ser ingen rasisme i dette bildet og jeg fatter virkelig ikke hva som får andre mennesker til å si noe sånn. Hvordan kan noen kalle meg rasist på grunn av at jeg ikke holder rundt hun mot høyre? Det var overhode ikke meningen og det sårer faktisk at noen drar den konklusjonen. Jeg håper de fleste av dere er skarpe nok til å skjønne det.Jeg er på ingen måte rasist og jeg liker virkelig ikke at folk skal slenge med "jævla rasist"-kortet i hytt og pine fordi det er faen ikke greit. Hvordan tror du det får andre mennesker til å føle seg når du misbruker et så sterkt ord? Rasisme er grusomt og slike holdninger er alvorlig. Det er et sårt tema for mange og det forstår jeg veldig godt. Det har bidratt til så mye vondt og jeg grøsser meg ved tanken om hvordan verden vi lever i. Jeg mener at alle er like mye verdt og de som mener noe annet kan klikke seg ut av bloggen min.

💗 henote

Hvorfor skal du pirke på alt?

Uansett hva jeg skriver om her på bloggen kommer det alltid til å være noen der ute som vil pirke på meg. Etter jeg delte innlegget om hva som irriterer meg ved andre PH-deltakere (HER) så har jeg fått noen tilbakemeldinger som ikke henger på greip fra enkelte både på Snapchat (Henote94) og i kommentarfeltet. Det folk reagerer på er det siste punktet, "Dårlig forbilde"."Jeg digger deg, MEN den videoen av deg på Beauty house hvor du tar brownshape. Vil du ikke si det er litt det samme som å legge ut en video når man tar fillers etc.? :)" Tusen takk for at du digger meg men hvordan kan du sitte her og si at å nappe bryn er det samme som å ta fillers? Det å promotere en browshape er ikke dårlig "forbilde" for barn ned i 10-års alderen. Jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg har rett når jeg sier at å filme titalls sprøytestikk i leppa er mye verre promotering enn napping av bryn. Denne personen fortsatte diskusjonen i kommentarfeltet mitt der hun påsto at dette var like ille fordi det hadde samme budskap som endring av utseende?! Det er vesentlig stor forskjell på å nappe hår som allerede finnes på kroppen og å injisere fremmed væske.

"Hele trynet ditt er fullt av fillers og botox så du burde virkelig se deg selv i speilet og slutte å hakke på andre. Du er ikke noe bedre selv." For det første, hva vet du om jeg har fillers/botox eller ikke? For det andre, det er absolutt ikke det jeg skriver om her. Jeg skrev at jeg irriterer meg over de som promoterer fillers ved å legge ut videoer på Snapchat der de fyller på leppene eller pannen eller hva det enn må være. Jeg snakker om de som fronter dette som om det er "piece of cake". Om jeg har fillers eller ikke er irrelevant. Dersom du faktisk leser hva jeg skriver før du klager på meg, sparer du både meg og deg for tid. Jeg har heller ikke hakket på andre, jeg har delt hva mine meninger er om promotering av slike inngrep.

Jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri har feil, for det er jeg fullstendig klar over at jeg har. Men når jeg får slike tilbakemeldinger må jeg nesten bare le. Dette er tydeligvis mennesker som desperat leter etter feil ved andre for å "ta" de på ting. Når du først skal ta meg på noe burde du i det minste være saklig og få med deg helheten i teksten. Ikke plukk ut enkelte ord her og der for å ta ting ut av sammenheng.

💗 henote

Jeg irriterer meg over PH-deltakere som..

1. Tror de er bedre enn andre. Jeg blir flau over de deltakerne som virkelig tror de er bedre enn andre mennesker. Jeg hater å assosieres med PH, når disse skal representere oss deltakere. Du vet de deltakerne som tror de kan komme inn på hvert utested med VIP bare fordi de har vært med på PH, de deltakerne som deler mystorys med "ååh stakkars dere som må stå i kø, mens jeg slipper inn fordi jeg er VIP". Magen vrenges når jeg ser dette, og jeg blir irritert over at andre tror jeg holder på slik. Altså hvem tror du at du er? Brad Pitt?

2. Henger ut de andre deltakerne. Jeg har fulgt noen av Paradise-deltakerne på sosiale medier tidligere, og jeg synes enkelte rett og slett er ekle mot de andre deltakerne. Jeg tror grunnen til at de gjør dette er for å booste "famen" sin, og jeg vet selvfølgelig at mye av det er for PR. Da er det vel ok, siden da er begge partene med på det. Det er vel mest dere som følger med på dette som det går utover, da dere blir lurt av fake "drama". Men de gangene det er ekte så blir jeg irritert og lei meg. Det er helt OK om du ikke liker en av de andre deltakerne, alle kan ikke komme like godt overens. Men det å bruke den store følgerskaren din på å hetse et annet menneske er ikke greit. Jeg husker da vi var i Mexico og jeg prøvde å si fra til gjengen hvor utrolig viktig det var at vi løftet hverandre opp og ikke dro hverandre ned da vi kom hjem. Det er ingen hemmelighet at PH-deltakere blir hatet på, og hver òg en av oss kom til å få kritikk fra seerne. I mine øyne er det viktig at vi da står samlet om det. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om de negative kommentarene jeg har lest om meg selv rundt omkring, men jeg vet at enkelte er veldig nærtagen i for eksempel årets sesong.

3. Skryt. Dette er noe jeg hater generelt, men jeg mener spesielt det PH-skrytet som oppstår i løpet av sesongen. Det er flere ganger jeg bare må knyte nevene for å unngå å rope "Hva vil du frem til med dette?". Jeg hater å sitte og observere noe som er åpenbart rent skryt. Nå mener jeg ikke sånn: "jeg er i finaleuken" eller "jeg er en sterk spiller" Det er ikke skryt på en ekkel måte. Men skryt som hvor mye man tjener på hver enkelt sponsoravtale, hvor mange som prøver seg på byen eller påpeker hvor kjent de begynner å bli. Det føler jeg er kun for å hevde deg selv og det blir veldig tydelig for de som hører på deg.4. Er for god for ting. Deltakere som ikke kan være med på ting fordi de mener det er for dårlig PR. De som ditcher gamle venner fordi de er ikke kule nok lengre for dem. Jeg kunne aldri i min villeste fantasi finne på å droppe vennene mine, jeg er altfor glad i de og de har hjulpet meg gjennom så mye i livet. Så dette må virkelig være noen dårlige venner, eller så må det være noe galt med deg?

5. Selvopptatt. Argh, jeg blir irritert bare av å skrive dette. Det er selvfølgelig ikke bare Paradise-deltakere som gjør dette, men siden jeg skal skrive om hva som irriterer meg ved deltakere så blir dette nevnt her. Meg, meg og atter meg. Jeg vet ikke om jeg skal utdype dette jeg? Det er flere av deltakerne jeg har møtt for første gang, som kun har snakket om seg selv og sitt hele kvelden. Hvor mange tilbud de har fått, hvor travelt de har det, hvor mange som prøver å skrive diverse kontrakter med dem når jeg faktisk vet at de ikke er så fryktelig travle som de skal ha det til. Jeg har mitt og du har ditt, det er ingen som bryr seg om hvilke fester du er invitert på. Det er bare du som taper ansikt ved å holde på sånn :-)

6. Dårlig forbilde. Nå er det sikkert en del som føler seg truffet, men det må være lov til å ha forskjellige meninger her i verden. Jeg liker virkelig ikke de som promoterer inngrep som injeksjoner i leppene eller botox i pannen. Det er én ting å innrømme at man har fillers, men det å faktisk legge ut video av at du tar fillers på Snapchat der barn ned i 10-årsalderen følger deg, er faktisk ikke greit. Unge og lett påvirkelige mennesker har ikke godt av å se deg smile til kamera mens du får noe injisert i ansiktet. Det blir så feil å gi inntrykk av at fillers og botox bare er "piece of cake" og noe alle gjør. Det er helt ok å ta fillers, det mener jeg er opp til hver enkelt, men å dele det på den måten er usmakelig om du spør meg.

Dette var ikke ment som noe stikk mot enkeltpersoner, det er bare noe jeg har irritert meg over i flere år. I tillegg får jeg daglig tilbakemeldinger fra følgere mine at jeg er sikkert sånn som dette fordi jeg er PH-deltaker. Selvom jeg er PH-deltaker er jeg absolutt ikke sånn og dere må slutte å skjære alle over èn kam.

💗 henote

Det er faen ikke greit

Fyyfaen så ufine mennesker kan være. Jeg blir sjokkert av å se kommentarer som skrives på Instagramkontoer, blogger og ikke minst Jodel. Jeg blir oppriktig lei meg av å lese all dritten dere skriver om oss deltakere. Er det noen som virkelig får kjørt seg så er det Andrea. Flere av de på Jodel skriver at hun driver på med mobbing, og det er så DRØYT å komme med? Vet dere hva mobbing egentlig er? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det er mobbing det enkelte skriver på Jodel, og det er faen ikke greit. Jeg synes det er grusomt at denne appen i det hele tatt finnes, jeg fatter ikke at anonyme drittunger skal få lov til å buse ut med de styggeste kommentarene de vil om andre personer. Det eneste de oppnår med dette er å såre et annet menneske.

Dere må virkelig skjønne at det er et spill. Vi blir satt opp mot hverandre, og noen MÅ alltid sjekke ut. Alle seere har èn eller flere favoritter, og innimellom ryker denne personen. Det gir deg absolutt NULL rett til å skrive stygge kommentarer til personen som sendte han/henne ut. Jeg forstår meg virkelig ikke på dere. I flere uker har dere klaget på at årets sesong er kjedelig, men når det "endelig" skjer noe så er ikke det heller bra nok? Hva er det dere vil ha?!


Andrea er et av de fineste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Det finnes ikke et eneste vondt ben i jenta, og jeg er utrolig glad i henne. Jeg gikk bak ryggen hennes og var med på å sende ut bestevenninna hennes inne på hotellet, allikevel FORSTO hun valget mitt. I tillegg sa hun til meg at hun aldri kom til å bruke dette imot meg. Dette var og er noe jeg virkelig setter stor pris på hos et annet menneske. Mennesker som klarer å se situasjoner fra flere sider. Det er det veldig få som gjør, men Andrea er en av de som faktisk klarer dette.

Nå kommer jeg sikkert til å få mye hat i kommentarfeltet, men det får bare være. Noen kamper er utrolig viktig å ta, og jeg mener denne er det. Nettmobbing må ta slutt en dag, og folk må tenke seg om to ganger før de skriver dritt om et annet menneske. Dere må ha i bakhodet at det sitter et annet menneske på andre siden av skjermen, og det er så lite som skal til for å være snille mot hverandre.

💗 henote

Fuck deg, overlegne bitch

                                                                                                                  Innlegget ble skrevet i går.

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin kveld! Jeg sitter alene i leiligheten atm og er egentlig jævlig irritert. Jeg har åpen Snapchat innimellom, heter forresten Henote94 der, om dere ønsker å legge meg til. Over til poenget; hver gang jeg har åpen snap får jeg slengt alt mulig etter meg. "Du er stygg, du har grått hår (no shit), du har små pupper". Jeg unngår å svare. Det tikker inn flere snaps; "du må faen ikke tro du er bedre enn alle andre selv om du har vært med på PH", "du er overlegen for at du ikke svarer". Men hva faen forventer du at jeg skal svare da? "Takk for at du synes jeg er stygg, ha en fin dag 💗" ?????


Jeg kjenner jeg blir irritert av disse snappene. Det er du som i utgangspunktet starter en samtale med å rakke ned på meg, så er det JEG som er overlegen fordi jeg ikke svarer? Den siste uken har jeg mottatt så mange at jeg har vurdert å aldri åpne snappen min igjen fordi jeg blir så provosert. Jeg har nok med å motta disse meldingene på Instagram, Facebook, ja egentlig på alle mine sosiale medier.


Først vil jeg bare si til dere som leser dette at jeg svarer på så og si alt jeg mottar. Jeg bruker mye tid på dette i og med at det er ganske mange tilbakemeldinger. Dessuten er jeg ikke så fan av sosiale medier, så jeg prøver å legge bort mobilen i løpet av dagen. Dette gjør at det samler seg opp ganske mye når jeg åpner den igjen, og da er det ikke alltid jeg rekker å se alt dere skriver til meg. Det hender seg òg dessverre at jeg åpner meldinger fra dere og så oppstår det noe som gjør at jeg glemmer å svare. Dette er virkelig ikke noe jeg gjør med vilje. Jeg tar det alltid til meg når jeg får tilbakemeldinger om at dere er lei dere for at jeg ikke svarer. Jeg beklager for dette. Jeg ønsker virkelig å svare alle sammen og fortelle hvor mye jeg faktisk setter pris på dere.


Å ikke svare på drittslenging er derimot ikke noe jeg ønsker å beklage meg for. Jeg skal komme med flere eksempler, slik at dere kan forstå hvordan dette er fra min side. Helt siden jeg var med på PH i fjor har jeg mottatt ufortjent dritt fra enkelte. Nå har jeg ikke skrevet ned ting som har blitt sagt, men siden dette er en klassiker som kommer i hytt og pine kan jeg bruke det jeg har mottatt de siste dagene.

Her om dagen var det en gutt som skrev til meg på Snapchat. Han var nyinnflyttet i Oslo og ønsket at jeg skulle vise han rundt. Jeg svarte at jeg nettopp hadde flyttet hit selv og at jeg ikke var orientert på hvor ting var. Han fortsatte samtalen og spurte om jeg kunne vise han hvor polet var. I og med at jeg hadde lagt ut festvideoer, så måtte jeg jo vite hvor polet var. Selvfølgelig vet jeg hvor polet er, men det vet alle om de bruker Google Maps (nei, jeg er ikke sponset, bare avhengig, haha). Jeg svarte høflig at det fantes pol over alt, og at han kunne bruke Google Maps for å finne fram. Etter dette tikket det en lang melding inn, der han blant annet sa; "Det er så typisk dere PH-deltakere, dere tror dere er såå mye bedre enn alle andre. Her ber jeg deg om hjelp og du vil ikke hjelpe meg engang, herregud så overlegen du er". Jeg kjente jeg ble forbanna, så ufortjent å få slengt det i trynet når jeg faktisk hadde svart han. La meg stille samme spørsmål tilbake. Hadde du møtt en fremmed for å vise han rundt i Oslo? Hadde du brukt lørdagen din på å vise han hvor polet er? Jeg visste ikke hvem denne gutten var, hvordan han så ut eller hvilke intensjoner han hadde. Da jeg var liten lærte mamma meg at jeg aldri skulle møte fremmede, noe jeg synes er en fin leveregel. Jeg sier ikke at han ville meg noe vondt, men man vet aldri. Dessuten er jeg ikke Superman, jeg har ikke tid til å hjelpe folk hit og dit. Jeg er ikke overlegen av den grunn.


Også personer jeg aldri har hatt en dialog med har bust ut at vi PH-deltakerer er så overlegne bitches og tror vi er bedre enn alle andre. Jeg vet jeg ikke burde, men enkelte ganger svarer jeg for å spørre hvor de har det fra. Gutten jeg konfronterte i går fortalte meg at han hadde gått forbi meg og smilt til meg. Jeg hadde øynene mine ned i mobilen og ikke smilt tilbake. Er det derfor jeg er overlegen? Har du kanskje tenkt på at jeg var opptatt med å se på mobilen og kunne umulig ha sett at du smilte til meg? Jeg, som alle andre mennesker går med hodet ned i mobilen. Det er ikke slik at jeg går med hodet hevet for å lete etter mennesker som smiler til meg. Hadde jeg gjort det ville det sett dumt ut.

"Jeg gikk forbi deg og smilte, du så på meg men jeg fikk ikke et smil tilbake, overlegne bitch". Jeg er kanskje ikke en fremmed for deg, men du er det for meg. Det er svært sjeldent at fremmede smiler til meg, så når de gjør det blir jeg paff og glemmer fort å smile tilbake. Det gjør meg ikke overlegen, det gjør meg norsk. Vet du ikke hvordan kulturen i Norge er? Vi lever i et land hvor vi reiser oss forsiktig opp fra setet på bussen for å håpe at sidemannen skjønner at du skal av på neste stopp. Her er det ikke noe utveksling av ord, noe jeg mener det burde være. Ikke at jeg gjør dette selv, men nå mistet jeg litt fokus her... Poenget mitt er bare at dere må gi meg en sjanse, ikke bare slenge til meg at jeg er overlegen fordi jeg har vært med på PH. Det kan hende noen av de andre deltakerne er overlegne, ikke vet jeg, men ikke skjær alle over èn kam.

Jeg føler meg absolutt ikke bedre enn noen andre her i verden, og det vil jeg at dere skal ha klart.

💗 henote

Henriette Otervik
  • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
    Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits