hits

En favoritt på trening

 • Publisert: 15.04.2018, 17:07
 • Kategori: Trening
 • Reklame | Annonselenke: Stronger

  Jeg er vel ikke den eneste som har gjort et bomkjøp når det gjelder treningstightser? Vi har vel alle investert i treningstøy som viser seg å være helt pyton å trene i. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater å ha på meg en treningstights som glir ned hvert sekund. Det ødelegger veldig mye av treningsøkta, og det er så sykt unødvendig. Jeg liker for eksempel ikke 2XU tightsene fordi de holder seg aldri på plass. Så nå har jeg faktisk sendt bort alle tightsene som jeg ikke er fornøyd med, også har jeg klikket hjem tightser som jeg elsker. Jeg har skrytt av Stronger sine tightser tidligere, men de kan faktisk aldri få for mye!

  Jeg har fått en ny tights fra Stronger og jeg har ikke ord for hvor fornøyd jeg er med den!

  Du finner tightsen HER

  Ikke bare er fargen kjempefin, men den sitter som et skudd på kroppen! Den er behagelig på, gir deg fin rumpe og hjelper deg med å gjøre treningsøkta hakket lettere. Om du er på utkikk etter en ny treningsstights, anbefaler jeg denne på det sterkeste ♥ Den finnes også i flere farger HER.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 15.04.2018, 17:07
 • Kategori: Trening
 • #comments">7 kommentarer
 • Idioter på treningssenteret

 • Publisert: 10.04.2018, 15:41
 • Kategori: Trening
 • Vi har alle forskjellige ting vi irriterer oss over, men akkurat på treningssenteret er jeg sikker på at alle irriterer seg over tingene jeg har ramset opp under her;

  🖕 Stirring. Det er aldri okei. Når jeg er på trening, er jeg ikke interessert i å møte blikket ditt hver gang jeg ser mot din retning. Jeg er hvert fall ikke interessert i at du skal stirre meg langt opp i rasshølet, det vil jeg ha for meg selv. Takk.

  🖕 Høy musikk. Det er nok med at treningssenteret spiller musikk på høyttalerne, vi trenger virkelig ikke å høre din jallamusikk fra en slitt Iphonehøyttaler i tillegg. Det finnes faktisk flere mennesker enn deg her i verden, og ingen av oss ønsker å få trommehinnene sprengt, kun fordi at du ikke gidder å ta med deg et headset. Vis respekt for de rundt deg.

  🖕 Pusting og pesing. Jeg skjønner at det kommer lyder om du løfter blytungt, men å konstant brøle og stønne, det er det ingen som gidder å høre på. Dessuten er jeg sikker på at du bruker mer energi på å lage de sykeste brølelydene hvert sekund, fremfor å faktisk trene. 

  🖕 Folk som promper. Jeg forstår at man kan være uheldig å slippe en promp her og der, men å konstant gå rundt å prompe er ekkelt. Har du spist noe som du ikke tåler, helt greit, men gå på do å gjør deg ferdig. Du må tenke på at det er ukomfortabelt for de rundt deg også. Jeg er hvert fall ikke interessert i at de rundt meg skal gå rundt å tro at det er jeg som driver å gjør fra meg hvert femte sekund.

  🖕 Folk som stinker svette. Det er HELT okei å svette og lukte på trening, men nå sikter jeg til dem som kommer på trening og allerede lukter to uker gammel svette. Det var en som trente på treningssenteret mitt før, og han luktet så jævlig at jeg klarte ikke å trene i samme etasje som han. Jeg fikk omtrent ikke puste, selv om jeg sto ti meter fra ham. Din latskap skal ikke gå utover min nese.

  🖕 De som bryter seg frem. Dere vet sånne stativ hvor man kan trene på begge sider? (Jeg aner faktisk ikke hva det heter), men poenget her er at selv om det er mulig å trene på begge sider, betyr ikke det at det alltid er plass. Det finnes utallige øvelser man kan gjøre i slike stativer og noen av de, krever god plass. Derfor blir jeg alltid forbanna på de idiotene som begynner å trene der SAMTIDIG som meg, selv om de ser at det absolutt ikke er plass. Nei, det bryr de seg fint lite om og presser alltid meg opp i et hjørne. Det ender selvfølgelig med at jeg bare får fullført øvelsen min halvveis og da klarer jeg ikke å holde kjeft. "Hehe, jeg så deg ikke". Nei, jeg var bare en usynlig klatt som plutselig dukket opp da eller? Jeg skjønner bare ikke hva som foregår i hodet på de som gjør dette. Det er snakk om å vente i maks ett minutt, så kan du kjøre settet ditt i pausen min.

  🖕 Rotkoppen. De som aldri rydder opp etter seg og lar alle vektene henge og slenge. Det er ikke bare de stakkars ansatte som det går utover, det går også utover oss som skal trene etter deg. Vi må bruke unødvendig tid og energi på noe som ikke føles ut som trening og det er sykt irriterende!!!!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 10.04.2018, 15:41
 • Kategori: Trening
 • #comments">11 kommentarer
 • Fem tips for å gå ned i vekt #2

 • Publisert: 31.03.2018, 11:04
 • Kategori: Trening
 • Ikke gå sulten i matbutikken - det er det verste du kan gjøre! Hver gang jeg går i butikken sulten ender jeg alltid opp med å røske med meg berlinerboller, smågodt, potetgull, popcorn, en hel sjokoladekake, grandis, peanøttsmør, pannkaker... haha, ja du skjønner greia. Selvfølgelig klarer jeg å holde meg i skinnet om jeg bare skal løpe inn for å kjøpe en proteinbar eller lignende, men om man skal gjøre unna ukes handelen anbefaler jeg deg å være mett. Da er det mye lettere å tenke klart og ikke la fristelser ødelegge for deg.

  Ikke lass på den største porsjonen på fatet ditt - forsyn deg med en normal porsjon, spis opp og vent litt før du forsyner deg en gang til. Er du fortsatt sulten så forsyn deg igjen.

  Tygg maten godt - jeg føler at matvanene våre bare blir verre og verre for hvert år. Hvor mange er det som tar seg tid til å sitte å spise med familien i 30 minutter før de går fra bordet i dagens samfunn? Nå har vi så vidt tid til å spise og sitter gjerne foran TVen eller på telefonen. Dette skal du selvfølgelig få lov til å fortsette med, men prøv å ha i bakhodet at det er ikke er et kappløp når du spiser. Jeg er ikke perfekt på denne fronten selv, men jeg prøver så godt jeg kan.
  Spiser du fort kan du fort ende opp med å spise for mye også plutselig smeller det og du får mageknip. Tygger du maten godt og tar deg tid til å faktisk spise fremfor å sluke maten vil du unngå dette. Dessuten så er det faktisk veldig hyggelig å ta seg tid til å spise middag med familien/venner i blant også.

  Spis masse grønnsaker - grønnsaker er ikke bare bra for deg men det metter også veldig.

  Drikk grønn te - jeg vet ikke om det er et faktum at man øker forbrenningen men flere sier det. Jeg vet bare at det hjelper for meg. Om jeg har søtsug på kvelden lager jeg meg en kopp med grønn te og da forsvinner faktisk suget. Det skader vel ikke å prøve fordi grønn te er bra for mye i kroppen. Det styrker blant annet tennene, gir fin hud og et sterkere immunforsvar. Det sies også at det beskytter mot kreft.   Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 31.03.2018, 11:04
 • Kategori: Trening
 • #comments">3 kommentarer
 • Sjokolade som treningsmat =

 • Publisert: 22.03.2018, 23:00
 • Kategori: Trening
 • kvalme og sting..

  Planen var egentlig ikke å trene i dag og den var hvert fall ikke å sluke i seg masse sjokolade, heh. Etter litt for mange timer hos mormor og litt mye sjokoladespising, ble jeg så rastløs at jeg måtte bare få det ut en plass. Da tok jeg lik så godt turen ned til treningssenteret.

  Jeg tenkte egentlig å løpe intervaller, men det var veldig lite gjennomtenkt. Jeg rakk nesten ikke å komme opp i puls før jeg kjente kvalmen komme krypende. Så istedenfor intervaller, skrudde jeg på veldig høy stigning på mølla og gikk raskt i over én time. 60 minutter på mølla er leeenge. Jeg tror faktisk ikke at jeg har vært så lenge på mølla før? Men det gikk faktisk fint fordi jeg så en episode av the 100.

  Mine beste treningstips for dagen:

  💦 Ikke tren det du har planlagt på forhånd om du kjenner at kroppen din får mer vondt, enn godt av det. Kjenn etter på dagsformen og lytt til kroppen din. Du kan fint få en bra treningsøkt selv om du endrer økta litt.

  💦 Se en episode av den serien du følger med på (gjerne en med spenning), da fyker seriøst minuttene avgårde.

  Etter at jeg var ferdig på trening, stakk jeg innom butikken for å kjøpe herligheten over her. Jeg vet ikke hvor sunn den er, men det er hvert fall mye bedre enn å spise sjokolade! Perfekt å ha i hverdagen om cravingsene kommer. Én is inneholder kun 56 kalorier 😌

  Nå skal jeg å se et par episoder og kose meg med is, før jeg finner senga.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 22.03.2018, 23:00
 • Kategori: Trening
 • #comments">3 kommentarer
 • Slik blir du kvitt mensensmertene

 • Publisert: 16.03.2018, 21:55
 • Kategori: Trening
 • Tusen takk til alle som kom med tips til hva jeg kan blogge om i løpet av helga, det setter jeg veldig stor pris på! Jeg har nettopp inntatt fredagstacoen og ligger nå som et slakt på sofaen. Jeg er helt DØD etter dagens leg day. Jeg trodde at tirsdagens leg day var den verste, men jeg merket fort at denne kom til å bli mye verre. Men men, jeg kom meg gjennom og det føles såå digg! Jeg må si at jeg er stolt av meg selv som fikk meg avgårde, til tross for mensensmertene jeg hadde. Trening hjelper faktisk og det tror jeg rett og slett er for at man ikke tenker på det. Ligger man å vrir seg av smerte i sengen så blir det ikke akkurat bedre, men det er forståelig at man ikke kommer seg opp også.. Likevel anbefaler jeg dere å prøve det en gang 👊

  Hva jeg trente i dag;

  Som jeg nevnte på tirsdag liker jeg å kombinere leg day med noen skulderøvelser og i dag ble det hele tre. Dagens leg day er også litt lik den jeg kjørte på tirsdag, men noen nye øvelser også. Håper dere finner noen dere liker 🤗

  Strake markløft: 3 sett med 10 repetisjoner

  Bulgarsk utfall på benk: 3 sett med 10 repetisjoner

  Kick back i kabel: 3 sett med 10 repetisjoner

  Side kick i kabel: 3 sett med 10 repetisjoner

  Leg-extension i maskin: 3 sett med 12 repetisjoner

  Pull through: 3 sett med 12 repetisjoner

  Militærpress stående med stang: 3 sett med 10 repetisjoner

  Én arms sidehev med manualer: 3 sett på hver arm med 10 repetisjoner

  Én arms fronthev med manualer: 3 sett på hver arm med 10 repetisjoner

  Jeg starter alltid med strake markløft, mens resten av øvelsene bytter jeg litt rekkefølge på. Bulgarsk utfall på benk har jeg skikkelig et elsk-hat-forhold til. Jeg hater å gjennomføre øvelsen fordi den er så tung, men jeg elsker hvor mye den tar og følelsen jeg sitter igjen med etterpå. Er du nybegynner anbefaler jeg deg å kjøre den på bakken fremfor på benk. Etter denne øvelsen er jeg veldig kjørt i beina så da tar jeg én skulderøvelse før jeg kjører på med en ny beinøvelse. Også er deg bare å fullføre 👊

  Nå må jeg dra å hente søs, så håper jeg at resten av fredagskvelden deres blir like fin som det dere er!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 16.03.2018, 21:55
 • Kategori: Trening
 • #comments">6 kommentarer
 • Intervaller før frokost

 • Publisert: 15.03.2018, 12:00
 • Kategori: Trening
 • Håper dere har det fint i dag, digg at det snart er helg eller? Jeg var ut døra allerede klokken 07.45 for å kjøre søs til jobb. Deretter ble det en tur på butikken for å handle litt grønt, før jeg dro meg selv ned på trening. Det var så tungt i dag at jeg måtte svelge spyet opp til flere ganger (okei, det var kanskje ikke sååå ille, men nesten 😇). Jeg er i alle fall ferdig og det føles helt fantastisk. Det ble intervaller på meg i dag, og akkurat denne intervallen (dette intervallet?) har jeg skrevet om tidligere, men jeg tenkte å komme med litt flere tips:

  Jeg startet med å varme opp i ca. 10 minutter før jeg begynte å øke gradvis i hastighet. Stigningen på mølla sto på to gjennom hele økta, men det er frivillig om hvor mye du vil ha den på. Jeg anbefaler likevel å ha den på minst én for å skåne knærne dine mest mulig.

  Selve intervallet:

  Enkelt og greit så går det ut på at du har på høy hastighet på mølla (jeg hadde 15km/t), hopper på mølla i fart og løper i 40 sekunder, før du hopper av igjen og tar en pause på 20 sekunder. Så hopper du på igjen og gjentar. Dette gjør du i 10 runder. Altså: 40 sekunder på, 20 sekunder av, 40 sekunder på, 20 sekunder av.. Det vil ta deg 10 minutter å fullføre selve intervallet. Det høres kanskje kort ut, men jeg kan love deg at du får blodsmak i munnen.

  Jeg bruker egentlig å kjøre intervallet i to runder, men jeg var HELT død da jeg var ferdig med første runde, noe som vil si at jeg hadde for høy hastighet på. Jeg tror jeg ville klart et intervall til om jeg hadde hatt hastigheten på 14, eller hvert fall 13km/t.

  Når jeg kjører to runder bruker jeg å ha en pause på 5 minutter, men jeg er alltid obs på å holde pulsen oppe. Synker den for mye vil neste intervall bli mye tyngre enn hva det egentlig trenger å være.

  40 sekunder er veldig lenge, spesielt når du kun har 20 sekunder å hente deg inn igjen på. Om du vil kan du selvfølgelig endre på intervallet. Du kan for eksempel kjøre 20 sekunder på og 10 sekunder av. Det viktigste er at man fullfører!

  Husk å bruk tid på både nedtrapping og uttøying når du er ferdig 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 15.03.2018, 12:00
 • Kategori: Trening
 • #comments">0 kommentarer
 • Sweat is just fat crying

 • Publisert: 13.03.2018, 18:32
 • Kategori: Trening
 • GJETT HVEM SOM HAR ØDELAGT MACEN SIN?! Jo, det er selvfølgelig meg 🙃 Jeg klarte å miste den i bakken i natt (fra ca. 20 cm), som den egentlig burde tåle. Men nei, hver gang jeg mister noe i bakken så blir det ødelagt. Dere aner ikke hvor mange telefoner jeg har knust oppgjennom årene.

  Da jeg sto opp bestemte jeg meg for at det ikke skulle ødelegge dagen min. Flere roet meg ned med at det kostet ikke såå mye å fikse den, maks 2000 kroner fikk jeg høre. Jeg bestemte meg likevel for å chatte med Eplehuset og tror dere ikke de svina skal ha 7000 kroner for reparasjonen? SJU LAPPER!! Det er dobbelt så dyrt som en vanlig PC det. Verste av alt er at macen min fungerer helt fint, det er bare at halve skjermen er svart. Jeg kommer faktisk ikke over at det koster så JÆVLIG mye. Det er selvfølgelig ikke de på Eplehuset sin feil, men Apple. Man blir jo ruinert av å kjøpe produktene deres, og enda mer ruinert av å være uheldig ser jeg.

  Det er ikke annet å gjøre enn å bite i det sure eple å komme seg bortover, men jeg får ikke levert den før i morgen. Ikke vet jeg hvor lang tid reparasjonen vil ta heller. Så frem til da er jeg nødt til å blogge gjennom telefonen. Derfor tror jeg ikke at ukens spørsmål kommer i dag, fordi jeg har ingen PC å bruke i mellomtiden. Håper det går fint 💜

  Over til noe helt annet;

  Dagens treningsøkt. Jeg var på trening i nesten to timer og det er lenge siden! Man bruker selvfølgelig litt lengre tid når man trener styrke enn cardio, derfor er det lurt å ha god tid når man først skal gjøre det.

  I dag trente jeg rygg og biceps. Jeg startet som alltid med å varme opp på mølla. Jeg gikk i bratt oppoverbakke i 20 minutter, før jeg startet på programmet under her;

  Markløft: 3 sett med 10 repetisjoner

  Enarms roing (på benk) med manual: 3 sett på hver arm med 8 repetisjoner

  Kettlebell-swing: 3 sett med 15 repetisjoner

  Bicepscurl med stang: 3 sett med 10 repetisjoner

  Omvendt flyes (stående): 3 sett med 12 repetisjoner

  Bicepscurl med manualer (denne tar jeg alltid sittende): 3 sett med 6 repetisjoner på hver arm, altså 12 tilsammen.

  Nedtrekk: 3 sett med 12 repetisjoner

  Face pull, eller hva jeg kaller den; dra mot trynet med tau: 3 sett med 10 repetisjoner

  Jeg følger forresten aldri programmene mine i rekkefølge. Jeg kjenner alltid etter hvilken øvelse som føles best ut å ta, så jobber jeg meg videre helt til jeg har fullført alle øvelsene på programmet. Men jeg starter alltid med de tyngste øvelsene. På legday er det knebøy og på rygg er det markløft.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 13.03.2018, 18:32
 • Kategori: Trening
 • #comments">2 kommentarer
 • Årets første leg day

 • Publisert: 09.03.2018, 19:48
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenker

  Hei og god helg mine fine ♥ I dag var jeg faktisk på trening! Faktisk, fordi jeg har ikke trent på 3 (!!!!) uker, noe som er sykt til å være meg. Det ble bare lettere og lettere å droppe treningen desto flere dager som gikk.. Jeg kan love dere at det er mye vanskeligere å komme seg på trening første dagen etter en pause, enn å komme seg på trening etter fire dager på rad. Jeg er hvert fall nøgd med at jeg dro og nå er det fullt kjør fremover. Som jeg har nevnt før, vil jeg begynne å trene styrke igjen. Så nå har jeg fullført årets første leg day. Det var jævlig, men ikke i nærheten av hva jeg trodde det kom til å bli. Jeg tror og håper at jeg kommer til å forelske meg i styrketrening igjen.

  Lets talk about my workout;

  Jeg må bare skryte av denne tightsen først. Ikke bare er den perfekt å løpe med, men den var også perfekt til styrke. Jeg har faktisk ikke noe negativt å si om den, og Stronger fortjener virkelig litt skryt! Utseendemessig; den er kjempefin, gir rumpa et løft og den er ikke gjennomsiktig. Sistnevnte er spesielt viktig for meg når jeg har leg day, (ettersom at gutta tror det er innafor å glane deg opp i rasshølet). Treningsmessig; den glir ikke ned, sitter som et skudd og den er behagelig. Jeg har lenge irritert meg over tightser som sklir ned bare man setter seg ned på huk. Trening er tungt nok i seg selv, men man trenger ikke å gjøre det tyngre ved å ha på tightser som man må dra opp hvert 10ende sekund. Du får hvert fall kjøpt den HER og om du synes at den er litt mye så finner du samme tights HER i grå og HER i svart. Bare et tips ♥

  Så over til økta;
  Jeg startet med oppvarming på mølla. Jeg er på mølla til jeg er varm, men aldri under 10 minutter. Deretter aktiverte jeg rumpa med noen rumpeøvelser på bakken. Det er noe jeg anbefaler alle å gjøre, om du ønsker best mulig kontakt med rumpa gjennom hele økten. Dessuten er dette også trening, så det hjelper deg mot målet om å få drømmerumpa.

  Her er to rumpeaktiveringsøvelser jeg gjør, men det er bare å søke "glute activation" på Youtube så vil du finne utallige du kan velge mellom. Det viktigste er å finne øvelser hvor du kjenner at det river i rumpa, men du må også like å gjennomføre dem.

  Så over til selve styrkedelen;
  Jeg liker å kombinere leg day med noen skulderøvelser (i dag ble det bare én). Jeg har også delt opp leg dayen, slik at det ikke er så mange øvelser å gjennomføre, men dette er opp til hver enkelt. 

  Knebøy: 3 sett med 8 repetisjoner
  Skulderpress: 3 sett med 12 repetisjoner
  Sumo squat: 3 sett med 10 repetisjoner
  Kick back kabel: 3 sett med 10 repetisjoner
  Leg-extension i maskin: 3 sett med 12 repetisjoner
  Pull through: 3 sett med 15 repetisjoner
  Legpress: 10, 8, 6 repetisjoner

  Jeg avsluttet med legpress og før jeg i det hele tatt startet øvelsen, var beina mine helt ødelagt. Det ble derfor nedtrapping på repetisjonene. Ellers liker jeg å veksle mellom 8-15 reps. Jeg tar som regel 8 reps om jeg løfter tungt, men om jeg har lette vekter tar jeg opp til 15 reps. På for eksempel pull through synes jeg at jeg får mer kontakt med rumpa om jeg har lettere vekt på, og tar flere reps. Har jeg for mye vekt på, får jeg aldri fullført øvelsen 100 prosent fordi den tunge vekta drar meg tilbake. Jeg liker best å trene styrke uten sko, og da er det fort gjort at det skjer.

  Håper dere likte dette innlegget! Er det noe du lurer på eller ikke forstår, er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 09.03.2018, 19:48
 • Kategori: Trening
 • #comments">4 kommentarer
 • Bort med julematen

 • Publisert: 30.12.2017, 20:38
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenke

  Jeg har akkurat kommet ut av dusjen og ligger nå i senga og venter på at middagen skal bli ferdig. Jeg har ikke ord for hvor digg det var å løpe igjen i dag. Jeg har faktisk ikke vært på trening siden julaften!! Det blir fort sånn i jula når man fester og spiser seg så stappmett at man ikke klarer å gå etterpå. Verste jeg vet er å trene når magen er full. Anyways, jeg slengte kun i meg litt eggerøre før jeg dro meg selv ned på trening. Jeg hadde veldig lite lyst der og da, men da jeg først kom meg på mølla var det ikke noe problem å fullføre.
   


  Genser XXL / Tights HER (den er på tilbud)

  Jeg ser at veldig mange av dere ønsker at jeg skal skrive mer om trening, men jeg gjør aldri noe spesielt. Personlig så får jeg hodepine av å lese om andres treningsøkter fordi det er så mye å sette seg inn i. Jeg har prøvd å fulgt andres intervalløkter for eksempel, men da ender det som regel opp med at jeg må stoppe masse fordi jeg har glemt hvor mye hastigheten skulle på, hvor mye stigning eller hvor langt hvert drag skulle være. Jeg liker å gjøre det enkelt slik at jeg slipper å følge med så mye på tallene på mølla. Om jeg skal nevne en intervall som jeg liker godt så er det 40 sekunder på og 20 sekunder av. Da har du bare hastigheten på så høyt som du orker og spurter i 40 sekunder før du hopper av mølla og står rolig i 20 sekunder, så hopper du på mølla gjen og spurter i 40 sekunder. Jeg liker å bestemme meg på forhånd hvor mange runder jeg skal gjennomføre, og har jeg mer og gi tar jeg noen ekstra. Blir det for tungt så skru heller ned hastigheten, det viktigste er tross alt at du fullfører :-) Husk å varm opp!

  Det er lenge siden jeg har kjørt intervallet ovenfor her. Nå i det siste har jeg kun hatt på ganske høy hastighet og løpt gjennom tre sanger før jeg har senket tempoet litt og tatt en liten pause, før jeg har gjort det samme igjen. Jeg vet at mange synes mølla er kjedelig, inkludert meg selv, men løper du deg gjennom x antall sanger så går tiden kjempefort og det er aldri noe problem å holde på i minst 40 minutter. Jeg har forresten alltid stigning på mølla, det er mer skånsomt for knærne så det anbefaler jeg alle å gjøre!
   


  Flere lurte også på hvilken solariumskrem jeg bruker og nå for tiden bruker jeg den over her. Jeg kjøpte den bare helt random fra solstudioet her på Heimdal. Den lukter veldig godt og gir masse fuktighet til huden. Jeg kan ikke si for sikkert at man blir brunere av den, men jeg liker den veldig godt. Er det noen solariumskremer som jeg mener gir deg dypere brunfarge så er det de med tingle effekt. De svir litt og man blir rød av den, men det forsvinner etter 20 minutter (om du ikke er solbrent da). Vær forsiktig hvert fall, det er sterke kremer!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 30.12.2017, 20:38
 • Kategori: Trening
 • #comments">6 kommentarer
 • Bakkeintervall

 • Publisert: 08.12.2017, 14:28
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenke

  Tenk at det er helg allerede! Jeg synes dagene går så sabla fort og jeg kan ikke skjønne at vi er i desember. I går hadde jeg en diskusjon med Camilla, hun mente at på søndag har jeg vært her i tre uker. Jeg sa at det kunne umulig stemme siden jeg trodde selv jeg kun hadde vært her i to uker. Vel, hun hadde rett! Jeg må vel ta turen til Trondheim snart. Jeg mangler tross alt åtte gaver å åpne i pakkekalenderen min.

  Innlegget her skulle egentlig ut mye tidligere, men jeg måtte rekke lyset så jeg prioriterte å filme i stedet. Jeg sto opp i 10-tiden og innen 15 minutter var jeg ut døren for å trene. Det er like rart hver gang jeg trener så tidlig, man glemmer på en måte at man har trent. Jeg har faktisk trent to ganger på en dag fordi jeg glemte helt at jeg allerede hadde trent, haha..


  Skoene mine finner du HER (verdens beste løpesko) 

  Jeg kjørte bakkeintervaller i dag, intervaller som jeg har et elsk-hat forhold til. Man blir fort ferdig med intervallet, men fyfaen så tungt det kan være. Jeg hadde egentlig planlagt å kjøre 10 runder, men melkesyra kom å tok meg innen femte runde så det ble bare 7 runder i dag.

  Bakkeintervall er noe alle kan gjøre og det er veldig effektiv trening! Man kommer fort opp i makspuls og intervallet er relativt kort (det spørs helt på bakken). Jeg liker å variere litt ved å løpe i korte, bratte bakker eller lange men slakkere bakker, slik som i dag. Husk og alltid varm opp! Jeg varmet opp med en løpetur på ca 20. minutter før jeg jogget rolig opp bakken to ganger. Drikk litt vann og gjør det klar for intervallet! Nå er det bare å gi alt og spurte opp bakken. Konsentrer deg om å holde kroppen så rak som mulig. Blir du for sliten så ikke stopp opp, senk heller tempoet. Bestem deg på forhånd at du SKAL klare å fullføre bakken. Gå langsomt ned bakken mellom hvert intervall. Få igjen pusten, men ikke ta for lang pause - da blir neste runde helt jævlig. REPEAT! Hvor mange runder du kjører er opp til deg, men alt er bedre enn ingenting! Og sist men ikke minst, KOS deg mens du holder på ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 08.12.2017, 14:28
 • Kategori: Trening
 • #comments">1 kommentarer
 • Det er sykt å si men...

 • Publisert: 11.11.2017, 21:53
 • Kategori: Trening
 • Heia! Det er lørdag og de fleste er vel ut og fester? Jeg derimot kom nettopp hjem fra trening. Det er sykt å si men jeg må faktisk trene såpass sent på lørdager for å klare og holde meg unna festligheter. Hadde jeg gjort unna treningen tidlig i dag hadde jeg sikkert vært på vorspiel nå, så det hjelper tydeligvis :-) Akkurat nå sitter jeg og venter på maten som jeg laget på 2 minutter, jeg er SÅÅÅ sulten!! Ellers var jeg litt blank på hva jeg skulle trene i dag, så jeg kjørte litt av alt;

  10 minutter på mølla
  Bulgarske utfall på benk 10x3
  Enarms roing på benk 12x3
  Bryst flyes 15x3
  Nedtrekk 12x3
  Strake markløft 10x3
  Kick back i kabel 10x3

  Wii nå piper microen her, så nå må jeg nesten spise før jeg kollapser her. Vi snakkes mer i morgen fine lesere ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 11.11.2017, 21:53
 • Kategori: Trening
 • #comments">1 kommentarer
 • Fem tips for å gå ned i vekt

 • Publisert: 08.09.2017, 11:58
 • Kategori: Trening
 • Drikk vann - Start dagen med et stort glass med vann, det er både bra for kroppen og du kvikner til. Drikk også mengder med vann gjennom hele dagen. Jeg har lenge slitt med å få i meg nok vann, fordi jeg rett og slett ikke likte det. Nå har jeg heldigvis vendt kroppen min til å drikke masse vann, fordi alt handler egentlig om vaner. Begynn i det små, bytt ut juicen med vann. Du sparer mange kalorier på å alltid drikke vann som tørstedrikk. Tenk hvor mange glass juice som må til for å sluke tørsten for eksempel. Ellers anbefaler jeg å investere i en Camelbak-flaske, da jeg er et levende bevis på at det faktisk funker! Jeg får i meg mye mer vann etter at jeg kjøpte meg en.

  Spis lettprodukter - Jeg kan ikke leve uten smør, ost og majones, så derfor kjøper jeg dette alltid i lettprodukter. Lettprodukter har som regel halvparten av kaloriene som de originale, så her kan du spare ekstremt mye!

  Ikke drikk kaloriene dine - Jeg drikker aldri kaloriene mine. Drikker jeg brus eller saft, drikker jeg alltid dette i zero. Utvalget på slike produkter blir bare bedre og bedre, du får for eksempel kjøpt husholdningssaft i zero! Det er jeg overlykkelig over, ettersom jeg elsker den safta.

  Drikk minst 2 dl vann før hvert måltid - Dette gjør at du fyller magen litt, og da vil du kjenne på metthetsfølelsen fortere. Vi har en tendens til å spise for mye når vi spiser. Jeg er vel ikke den eneste som har måttet åpne buksesmekken etter middagen? Jeg har til og med spist så mye at jeg nesten ikke har klart å fungere fordi jeg har endt opp så kvalm. Dette ble det slutt på etter at jeg begynte å drikke vann før hvert måltid.

  Unngå å bli kjempesulten - Det er lett å gå på en smell og overspise alt mulig når man først er sulten. En potetgullpose som ligger i skuffen frister vel mer å hive i seg, enn å lage middag. Derfor anbefaler jeg dere å spise frokost, lunsj, middag og kvelds, men også ha mellommåltider gjennom dagen. Fyll på med et eple, en smoothie eller en neve med mandler.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 08.09.2017, 11:58
 • Kategori: Trening
 • #comments">13 kommentarer
 • Når motivasjonen ikke er helt på topp..

 • Publisert: 12.08.2017, 18:21
 • Kategori: Trening
 • Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og tenkte å dele rumpeøkta jeg nettopp gjennomførte. Planen var egentlig å dra på treningssenteret i dag, og ha legday der. Det snudde seg brått da jeg så at det regnet, og jeg fikk vondt av å bare se på det som sto på treinngsplanen i dag. Derfor bestemte jeg meg for å trene hjemme! Jeg glemmer ofte at jeg har utstyr liggende, og når jeg kommer på det er jeg flink i en periode, helt til det blir lagt i glemmeboka nok en gang. Derfor har jeg bestemt meg for å la utstyret ligge framme, slik at jeg ser det hver dag når jeg står opp :-)
  Denne øvelsen vet jeg faktisk ikke hva heter, så jeg kaller den "liggende side kick" slik at dere vet hva jeg prater om lengre ned i innlegget.
  Jeg hadde det helt forjævlig da jeg knipset dette bildet, fordi jeg hadde allerede holdt de 20 sekundene jeg skulle holde, før jeg kom på at jeg måtte ta bilder til bloggen. Denne jobben er hardere enn hva du kan se for deg, LOLz.


  Ankelvekter er ikke et must å ha, men de gjør økta litt tyngre. Mine er på et kilo, som jeg synes er mer enn nok, foreløpig.
  Over til treningsøkta:

  15 squats
  15 donkey kick, på hvert ben
  15 donkey side kick, på hvert ben
  20 bulgarske utfall, på hvert ben
  20 glute bridge, hold igjen på den siste i 20 sekunder
  15 liggende side kick, på hvert ben

  Gjenta alt i tre-fem runder. And you are done :-) Nå venter fiskesuppe hos mormor, men fortell meg gjerne om du gjennomfører økta! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.08.2017, 18:21
 • Kategori: Trening
 • #comments">2 kommentarer
 • Rumpetrening del to

 • Publisert: 06.08.2017, 16:31
 • Kategori: Trening


 • Jeg løfter ganske tungt når jeg har legday, derfor har jeg valgt å dele programmet i to deler, slik at jeg har nok energi til å fullføre. Jeg har allerede delt del én HER, og nå kommer del to;

  Jeg starter alltid med oppvarming på mølla, og noen ganger kjører jeg litt ekstra hardt på mølla. Dette varierer veldig. Det er helt opp til deg hvor lenge du skal være på mølla, men bare pass på at du er god og varm før du starter styrkedelen. Her kjører jeg også diverse rumpeøvelser. Du kan for eksempel ta 30 squats, 20 donkey kicks på hvert ben og 20 hip thrust, og gjenta alle øvelsene i tre runder. 

  Strake markløft, 3 runder med 10 reps (her er det bakside lår, og rumpa som skal jobbe, ikke ryggen)
  Beinpress, 3 runder med 12 reps
  Bulgarsk utfall på benk, 3 runder med 10 reps (elsk-HAT-forhold til denne, den brenner som F i rumpa, men den er blytung)
  Sumo squats, 3 runder med 10 reps
  Skuldrehev, 3 runder med 10 reps


  Jeg trener alltid uten sko, fordi det er da jeg føler jeg har best balanse. Derfor hatet jeg å trene på Fresh da jeg bodde i Oslo, fordi der er det ikke lov til å gå uten sko?!


  Jeg drikker alltid en proteinshake rett etter trening, eller så spiser jeg en proteinbar. Har du ikke dette tilgjengelig kan du få protein gjennom for eksempel kylling, eggehvite eller bønner om du er veganer. Etter shaken hopper jeg i dusjen, før jeg lager meg noe proteinrikt å spise.

  Jeg la forresten nettopp merke til at det ikke gå å trykke på "kategori-knappen" og ikke "arkiv" heller for så vidt. Dette synes jeg er utrolig dumt, fordi jeg likte oversikten. Er du interessert i å kun lese om trening, kan du trykke på "trenings-kategorien", men nå funker det ikke lengre.. Jeg er så utrolig dum innen HTML-koder, så jeg aner ikke hvordan jeg skal få fikset det.. Rop ut om du er flinkere enn meg på den delen!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 06.08.2017, 16:31
 • Kategori: Trening
 • #comments">15 kommentarer
 • Oppskriften på stor rumpe

 • Publisert: 01.08.2017, 11:47
 • Kategori: Trening
 • På søndag hadde vi bootcamp hjemme hos Mk, og det endte opp med å bli en veldig bra økt. Derfor tenkte jeg å dele den med dere, så kan dere også prøve den ut. Det brente som bare det i rumpa, og jeg er fortsatt stiv. Det er noe med å være støl i rumpa i flere dager altså, man sitter liksom igjen med følelsen av at rumpa har blitt større. Haha, det er i alle fall sånn til meg.

  Vi brukte strikk, men du kan utføre økta uten strikk, om du ikke har det. 

  Vi startet med å varme opp ved å løpe på stedet, før vi tøyde ut musklene.

  Bruker du strikk skal strikkene være nede på anklene;
  10 reps av kickback på begge ben x 3
  10 reps av sidekick, på begge ben x 3
  Flytt strikkene opp til rett under kneet;
  10 squats x 3

  Still deg på alle fire;

  10 donkey kicks på hvert ben. Deretter tar du 10 straight leg donkey kicks på hvert ben, gjenta begge øvelsene 3 ganger.


  10 donkey side kick på hvert ben, gjenta tre ganger.

  Her passer det fint å ta seg en liten pause, og rist på bena dine. Vi kjørte burpees i pausen.

  10 burpees x 3.


  Deretter kjørte vi 10 pushups med klapp, i tre runder. OBS; disse bildene har vi tatt etter økta, så her jukser vi litt begge to, siden vi var veldig sliten. Du skal egentlig være helt rak i ryggen og presse rumpa ned når du klapper, prøv å unngå å vri deg slik som vi gjorde på bildet.
  💗 Familiebildet sitt det 💗

  Etter pushups kjørte vi 20 dips i tre runder. Så var det på tide å trene rumpa igjen.

  30 jumping squats
  30 jumping lunges
  30 side to side squats
  30 box jump med squat

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 01.08.2017, 11:47
 • Kategori: Trening
 • #comments">9 kommentarer
 • Mine beste tips til intervalltrening

 • Publisert: 29.07.2017, 15:14
 • Kategori: Trening
 • Jeg har et elsk/hat forhold til intervalltrening, det er grusomt innimellom, men følelsen du sitter igjen med når du er ferdig, er det lite som slår. I tillegg tar ikke treningen lang tid, så det passer perfekt for deg om du har en travel hverdag. Jeg synes det er en super måte å forbrenne kalorier og forbedre formen på.


  Throwback til 2014, haha så liten!!

  Har du trent lite anbefaler jeg deg å starte rolig, fordi slik type trening kommer som et sjokk på kroppen, om du ikke er vandt til det. Skal du lykkes med treningen må du sitte igjen med mestringsfølelsen, ikke følelsen av at du ikke klarer det. Har du superdårlig tid, så aldri dropp oppvarmingen, kutt heller ned på intervallene. Du må være god og varm i kroppen, så aldri utfør en intervalltrening med kalde muskler.

  Skru opp tempoet på mølla slik at det er raskere enn det tempoet du vanligvis har når du jogger, meningen med intervallet er å løpe alt du kan i de 40 sekundene. Prøv deg fram med tempoet, det viktigste er at du klarer å holde samme tempo gjennom hele intervallet. Er pausene dine lengre enn 30 sekunder, anbefaler jeg deg å gå/jogge for å unngå å stivne. Siden mine pauser er så korte på intervallet jeg skal utføre i dag, står jeg bare helt i ro på siden av møllen. 

  Programmet jeg skal kjøre i dag er;
  10 minutter med oppvarming. (Øk tempoet på mølla gradvis. Jeg har også alltid på minst én i stigning, fordi jeg føler at dette skåner knærne mine)

  Hopp på mølla i fart og løp i 40 sekunder
  hopp av mølla og ta pause i 20 sekunder,
  før du hopper på og igjen løper i 40 sekunder.

  40 sekunder på, og 20 sekunder av er én runde, og du skal gjennom 10 runder før du jogger/går rolig i 5 minutter. Bare pass på at du ikke synker for mye i puls.
  Gjenta dette i én runde til (40 sekunder på/20 sekunder av, i 10 runder)

  And you are DONE! Trapp gradvis ned, og pust lettet ut. Blir det for tungt, er det mer enn nok med én runde av programmet. Lytt til kroppen din og ikke overdriv. Husk å tøye både før og etter løpingen for å unngå unødvendige skader :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 29.07.2017, 15:14
 • Kategori: Trening
 • #comments">9 kommentarer
 • Terapi

 • Publisert: 28.07.2017, 16:51
 • Kategori: Trening • 💗 Elsker puppefettet mitt 💗


  Hvordan klarer folk å pose slik uten å få kink i ryggen?


  Jeg ville egentlig ikke publisere disse bildene fordi armen min vises så godt.. Kiloene mine legger seg alltid på overkroppen, det vil si at jeg får enda mer bolleansikt og masse fett på armene. Jeg er ikke så fan av dette, og jeg skulle ønske at det heller la seg på beina og rumpa, fordi de kan man som oftest "skjule" på bilder. Men jeg er uansett supermotivert, og det er så godt å være tilbake på trening igjen! I dag sto kondis, rygg og biceps på planen, og det gjør faktisk vondt å skrive på tastaturet nå... haha..
  Jeg hadde helt glemt hvor mye trening hjelper når man har mye å tenke på. Jeg har jo tidligere nevnt at jeg skulle ønske man kunne skrudd av tankene sine, og det kan man faktisk! Jeg tenker faktisk ikke når jeg er på trening, og det er så godt å ha to timer med pause fra alt som foregår i hodet mitt.


  Jeg har en anbefaling til dere, og det er denne digge proteinbaren. Bare synd den koster 45 fuckings kroner, ikke rart folk velger det usunne framfor det sunne. Jeg skal i alle fall prøve å holde meg unna usunt framover, og være flink med treningen. Jeg har ikke holdt det gående så lenge, men likevel føles det godt. Jeg har det best med meg selv når jeg er i gode treningsrutiner, så vi får bare krysse fingrene for at jeg klarer å holde det gående denne gangen. Jeg kjøpte forresten proteinbaren på Life. Nå skal jeg til mormor, fordi jeg har bestilt fiskesuppe 💗 Mormor sin fiskesuppe er så mye bedre enn kebab, pizza, BK and so on. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 28.07.2017, 16:51
 • Kategori: Trening
 • #comments">8 kommentarer
 • Dagens rumpetrening

 • Publisert: 27.07.2017, 17:49
 • Kategori: Trening • Det ser veldig lite flatterende ut, men jeg spiste 1 dl havregyn med en halv banan og litt druer før treningsøkta. Jeg må alltid ha masse karbohydrater før en tung styrkeøkt, om ikke er det sjelden jeg klarer å fullføre økta.
  Det var litt vanskelig å ta bilde av denne øvelsen selv, men dette er i alle fall en av mine favorittøvelser! Ikke bare river den i rumpeballene, men den er også veldig effektiv.  Jeg startet med å løpe 2,5km på mølla før jeg tok noen runder med rumpeøvelser, uten vekt. Jeg vil egentlig ikke nevne hvor lang tid jeg brukte på de kilometerne, fordi jeg brukte nesten like lang tid som jeg bruker på 5km, når jeg er i form. Jeg tok det rolig med vilje, fordi jeg ville unngå å kaste opp, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg skjemmes litt over formen jeg er i akkurat nå.

  Jeg elsker å kjøre rumpeøvelser uten vekter, og jeg føler disse virkelig hjelper på å få bedre kontakt med rumpa, og at den vokser av det. Her har jeg ikke noe fast program, jeg bare tar de jeg føler for den dagen. Om du googler "rumpeøvelser" vil du få opp mange forskjellige, og da kan du selv plukke ut favorittene dine. Ellers hadde jeg fokus på bein og skuldre i dag. Programmet med vekter jeg kjørte i dag var:

  Knebøy, 3 runder med 10 reps
  Donkey kickbacks, i kabel (favoritten jeg nevnte over her) 3 runder med 10 reps
  Upper Thigh Workout Machine (jeg vet ikke hva øvelsen heter, men maskinen heter i alle fall det, haha) 3 runder med 10 reps
  Cable pull through, med tau (denne gir også bra kontakt med rumpa) 3 runder med 10 reps
  Skulderhev til siden, 3 runder med 10 reps
  Skulderhev framover, 3 runder med 10 reps

  Jeg har egentlig aldri orket og satt meg inn i hva alle øvelsene heter, men jeg prøvde å forklare så godt jeg kunne. Jeg måtte faktisk google meg fram til øvelsene. Jeg har heller fokusert på å utføre de riktig. Jeg droppet å nevne hvor tungt jeg løftet, for jeg vet ikke om det er så interessant for dere? Jeg anbefaler i alle fall og legge fokuset på å utføre øvelsen rett, framfor å løfte så tungt som mulig. Da får du mer kontakt, også er du sikker på at du ikke pådrar deg noe skade. Du kan heller øke i kilo når du er sikker på at du utfører øvelsene riktig. Håper dere likte innlegget her!

  Nå skal jeg hive i meg en proteinshake før jeg skal opp til familien på taco.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 27.07.2017, 17:49
 • Kategori: Trening
 • #comments">3 kommentarer
 • Paradise Hotel fikk meg til å gå opp 11 kilo

 • Publisert: 21.07.2017, 21:42
 • Kategori: Trening
 • Jeg har vært mye fram og tilbake om jeg skal dele dette eller ikke. Jeg tenkte først at jeg ville dele det, men kun når jeg hadde mistet de 11 kiloene igjen. Som dere vet har jeg vært veldig åpen og personlig på bloggen, men dette er det mest sårbare jeg har delt hittill. Det er ganske rart, fordi jeg har snakket om kjærlighetssorg og depresjoner. Det var aldri noe problem å dele det, men det er sikkert for at jeg ikke sitter midt opp i det. Men akkurat dette med vekt og kropp, det er noe jeg har slitt med i flere perioder og da er det naturligvis vanskelig å snakke om.


  Bilde til venstre ble tatt rett før jeg reiste nedover til Mexico, og bildet til høyre tok jeg dagen etter at jeg kom hjem. Det er enormt stor forskjell og jeg kjenner ikke igjen kroppen min til høyre.

  Jeg føler meg naken ved å dele dette, her mener jeg ikke på grunn av at jeg omtrent er naken på disse bildene, men fordi dere får se meg så sårbar. Jeg husker at jeg begynte å le da jeg så hva vekta viste da jeg kom hjem, men etter et par dager ble jeg mer og mer deprimert. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle begynne, fordi 11 kilo er så jævlig mye. Spesielt på lille meg, husk at jeg kun er 161 centimeter høy. Hadde jeg vært høyere og veid mer ville ikke 11 kilo vært så mye.

  Disse screenshotsene er fra de første dagene mine i paradiset, og her var jeg fortsatt i form..
  Også bare bæm, stupt ned i kaka mi;  Dette bildet er tatt på en av de siste dagene i innspillingen, og her vises det veldig godt at jeg har lagt på meg.

  Da jeg kom hjem fikk jeg virkelig kjenne på hva jeg egentlig hadde vært med på. Jeg måtte fortsatt lyve til folk om hvor jeg hadde vært, og ingen kunne sette seg i min situasjon og forstå hvor hardt det egentlig var. Det er en enorm stor påkjenning å være med på dette programmet. Jeg gikk fra å være med mange mennesker, innelåst på luksushotell i varme Mexico, til og plutselig være alene igjen, hjemme i kalde Norge. Nesten alle deltakerne bodde i Oslo, mens jeg bodde i Trondheim. De andre hang masse etter Mexico, mens jeg var hjemme og taklet alt dette alene. Jeg måtte ta stilling til det, men også formen jeg var i.

  ​Rett etter Mexico var det ekstremt vanskelig å starte på med treningen igjen, det var veldig tungt. Jeg hadde plutselig 11 kilo mer å bære på, i tillegg var jeg i mitt livs verste form. To måneder med alkohol fem ganger i uken, godteri, usunn mat og røyking hadde virkelig tæret på. Jeg tror også at jeg la på meg så mye på grunn av at jeg gikk tom for snus etter 16 dager. Selvom jeg hadde hatt med meg 40 bokser, så klarte jeg å gå tom. Jeg er sykelig avhengig av det, og det er derfor jeg røyket som en skorstein inne på hotellet. Røykingen hjalp selvfølgelig litt, men det dekket ikke nikotinbehovet mitt. Derfor spiste jeg sandwicher hele tiden. Jeg er også en sånn person som kjedespiser, så når det var lite som skjedde, spiste jeg lik så godt tre eller fire sandwicher. Dette var heller ikke de mest næringsrike sandwichene, fordi de besto av loff med cheddarost.  Jeg tenkte å vise dere hvordan jeg ser ut i dag, så dette bildet tok jeg for 20 minutter siden. Som sagt så var planen å vente til jeg hadde mistet de 11 kiloene, men da måtte dere vel ha ventet lenge. Om du har lest bloggen min tidligere har du fått med deg at jeg har vært veldig av og på, med både treningen og kostholdet. Jeg har mistet mange av kiloene, men jeg har fortsatt noen igjen. Jeg har holdt meg ganske stabil den siste tiden, og jeg har ikke gått inn for å miste de siste. Grunnen til det er for at jeg har gitt opp, hvert fall for en periode. Det skjer noe hele tiden, og det er sommer. Jeg er ofte på reisefot og da har jeg ikke tilgang på et treningssenter. Jeg har alltid med meg treningsklær, så jeg løper ute, men dette gjør jeg mest for følelsen jeg sitter igjen med, etter økta. Jeg hadde aldri klart et liv uten trening.

  Planen er å miste de siste kiloene når jeg reiser hjem til Trondheim igjen, og vet for sikkert at jeg skal være der over en periode. Det er ikke mye som skal til for å komme tilbake til formen jeg var i og jeg vet at jeg selv kommer dit en dag. Målet mitt for denne sommeren er å kose meg mest mulig og skape flest minner. Bare tenk at om et år kommer du ikke til å tenke på at du ikke var fit as fuck om sommeren, du kommer til å se tilbake på alle minnene du skapte!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  22 kommentarer
 • Publisert: 21.07.2017, 21:42
 • Kategori: Trening
 • #comments">22 kommentarer
 • Dagens trening og mat

 • Publisert: 30.06.2017, 18:21
 • Kategori: Trening

 • Treningsklærne er gamle, men du finner lignende sportsbh HER og HER / Shorts, lignende HER og HER. Jeg har forresten bestilt sko fra Nike sine sider før og jeg fikk ikke toll, om dere skulle være bekymret for det :-)


  Dagens frokost; havregryn, mager vaniljekesam toppet med bringebær og blåbær.

  Som jeg nevnte tidligere skulle jeg ut å løpe. Jeg elsker å løpe i skogen, og det er virkelig noe jeg har savnet mens jeg bodde i Oslo. Jeg kjenner at jeg setter mye mer pris på å ha skogen så nært meg nå, i forhold til før jeg flyttet. Dere kjenner dere sikkert litt igjen, det er typisk oss mennesker å ta ting for gitt, noe som er veldig synd..


  Denne bakken passer perfekt til å utføre intervaller, men det ble ikke noe intervaller på meg i dag fordi det var umulig å stoppe opp uten å bli stormet ned av klegg, fluer og alt som følger med. Dum som jeg er tenkte jeg ikke over at det er i denne varmen det er den verste tiden for insekter. Det var seriøst en insektsverm på minst 100 stk etter meg, uten å overdrive! Jeg fikk panikk og måtte omtrent spurte hele løypa mi. Dere hadde likt synet om dere hadde sett meg i skogen i dag, jeg pustet og peste som en gammel dame med kols. Jeg måtte også svelge mitt eget spy flere ganger.. Usj, jeg vet.. Det ble i alle fall ny rekordtid i dag, selv om formen min ikke var klar for dette i det hele tatt. Sykt hva adrenalin kan få deg til å gjøre.


  Skoene mine produseres dessverre ikke lengre, men du finner lignende HER, HER og HER

  Da jeg kom hjem trente jeg rumpe i ca 30 minutter, og jeg er stiv allerede. Jeg husker faktisk ikke sist jeg trente rumpe, så det er kanskje ikke så rart. Jeg gleder meg i alle fall til jeg får strammet opp skinka, for nå er det like før den henger.


  Økta ble på i overkant én time, og det sier jeg meg veldig fornøyd med! Jeg klarer aldri å få i meg noe rett etter en kardioøkt og i dag var det ekstra ille. Men jeg passer alltid på å få i meg noe, så i dag ble det en proteinshake.


  Denne proteinshaken er sykt digg, den minner veldig om sjokolademilkshake, spesielt om du drikker den med melk! Etter trening drikker jeg den alltid med vann, men har jeg veldig søtsug en dag, blander jeg den med melk. Denne fikk jeg helt ut av det blå i gave fra jentene da jeg kom hjem fra Mexico. De var så stolte over meg fordi jeg hadde vært med så lenge, ååh de er så søte 💗 Jeg anbefaler virkelig denne, fordi den er både god på smak og inneholder lite kalorier. Du får kjøpt den HER.

  Nå har jeg nettopp kommet meg ned til Lindis og ligger for øyeblikket på platten hennes og taner. Jeg kjenner at sulten begynner å komme, så jeg får mase til meg grilling i dag også! Håper dere har hatt en fin dag, så snakkes vi senere i kveld babes. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 30.06.2017, 18:21
 • Kategori: Trening
 • #comments">3 kommentarer
 • Rumpeoperasjon

 • Publisert: 03.06.2017, 18:36
 • Kategori: Trening
 • Hei dere! I skrivende stund sitter jeg og koser meg med melkesjokolade og gomp 💗 Jeg har tenkt på smågodt i flere dager og bestemte meg for å unne meg det i dag. Mk skal ut så jeg blir alene i kveld, da må jeg nesten ha litt søtt til deppekvelden min. Jeg var gira på Yummi Heaven, så vi gikk helt ned til sentrum for å handle smågodt, men så var det stengt!! Vi forsto ingenting da vi så at resten av butikkene også var stengt. Etter en god stund kom det en kjempesøt jente bort til oss og forklarte oss at det var helligdag i dag. Vi måtte bare le av hele situasjonen, da vi hadde stått der som to idioter og ikke forstått noe. Det skal sies at det sto minst 20 mennesker rundt oss som var like blank som oss. Heldigvis er yndlingskiosken vår på hjørnet åpen, så jeg fikk handlet litt godis.

  Over til noe helt annet; Av en eller annen grunn får jeg daglig spørsmål om jeg har implantater i rumpa. Jeg synes dette er rart, for har det virkelig blitt så normalt? Svaret er nei, jeg har ikke implantater i rumpa. Jeg kommer heller aldri til å ta det, fordi jeg mener man burde jobbe for å få en fin rumpe, ikke kjøpe deg det fordi du er lat. Jeg hører det er flere som sier de ikke har sjans til å få trent rumpa stor, men da har du faktisk ikke prøvd hardt nok. Jeg har selv hatt flat rumpe, men jeg gjorde noe med det. Jeg begynte å trene styrke og fokuserte mye på rumpa. Etter en stund begynte den å vokse gradvis og jeg fikk bedre kontakt med rumpa under øktene. Det tar tid å bygge en rumpe, men jeg lover dere det er så verdt det når resultatene kommer. Du blir bare mer og mer motivert til å fortsette og du får verdens beste mestringsfølelse. Det er helt fantastisk hva trening kan gjøre med kroppen din!


  Det skiller ca. et år mellom disse bildene. Jeg vet jeg ikke poserer helt likt, men dette var de to bildene i arkivet som var mest lik. Det er uansett en enorm forskjell. Kan jeg, så kan du!


  Jeg har dessverre ikke noe bilde av rumpa mi i dag rett bak, så dere får nøye dere med dette.  Jeg synes det er trist at det har blitt så normalt å operere rumpa si. For mange år siden uttalte en kjent person seg om at hun skulle ha implantater i rumpa da hun ble gammel nok. Jeg husker jeg lo høyt av det. Jeg tenkte at dette måtte være kødd fordi hvordan i huleste skulle hun få til å sitte med rumpa full av silikon? Lite visste jeg at dette skulle bli trendy i 2016. Nei vi lever i en syk verden og jeg forstår meg virkelig ikke på de som pakker fremmedlegemer i kroppen sin. Jeg vil få fram til alle dere der ute som vurderer implantater at det er fullt mulig å trene seg til en flott rumpe. For det første er det gratis, for det andre vil du bli så stolt over deg selv og sist men ikke minst så unngår du å få tidenes bleierumpe :-) Sorry altså, men en operert rumpe minner meg om en bæsjebleie.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 03.06.2017, 18:36
 • Kategori: Trening
 • #comments">13 kommentarer
 • Dette trente og spiste jeg i dag

 • Publisert: 29.05.2017, 19:51
 • Kategori: Trening
 • I dag tenkte jeg at dere kunne bli med meg på trening! Det er så mange av dere som har etterspurt treningsinnlegg og hva jeg spiser i forbindelse med trening. Derfor tenkte jeg å prøve meg på det i dag, så må dere gi meg tilbakemelding på om det er noe dere liker. Jeg startet dagen med kaffe og havregrynsgrøt. Kjøleskapet er ganske tomt etter helga, derfor ble det ikke noe fancy grøt i dag.


  Jeg koker havregrøten min på vann, og tilsetter litt søtning. Jeg er ikke så nøye på hva jeg spiser før en kardioøkt, da jeg ikke bruker like mye energi som ved en tung styrkeøkt. Når jeg skal trene styrke spiser jeg alltid litt ekstra, og da må jeg ALLTID ha masse karbohydrater. Spiser jeg kun proteinrik mat før en styrkeøkt ender det alltid opp med at jeg blir sulten før jeg har kommet meg halvveis gjennom programmet. Men dette er noe dere må finne ut av selv.
  Jeg startet med å varme opp ved å løpe noen runder i Slottsparken. Deretter fant jeg en fin bakke der jeg kunne utføre bakkeintervaller. Det er egentlig ikke noe program å følge her, det er bare å finne deg en bakke og løpe opp så mange ganger du orker. Slik type intervall elsker jeg, da det går fort over og du kommer fort opp i makspuls.
  Jeg løp i to forskjellige bakker i hver sin ende av en haug, annenhver gang. Den ene bakken er mye kortere og brattere, mens den andre er lengre og slakkere. Slik får jeg litt variasjon i det. Til sammen ble det 20 bakkeløp, med ett eller to minutt pause i mellom. I pausene passer jeg på å småjogge slik at pulsen ikke faller, for da blir det bare enda tyngre å starte intervallene. Det er mitt beste tips når det gjelder intervalltrening, hold pulsen oppe. Jeg avslutter alltid økta med å tøye ut i minst ti minutter.
  Etter trening er det viktig å få i seg rikelig med næring, både fra karbohydrater og proteiner. Som regel lager jeg noe lett som knekkebrød med egg eller lompepizza. Kan legge ut oppskrift på min versjon av lompepizza om det er av interesse! Jeg er ganske kjedelig i matveien. Når jeg først blir hektet på noe spiser jeg kun det i to uker, til jeg finner min neste craving. I tillegg synes jeg det er kjedelig å stå på kjøkkenet, så det er derfor det ble egg i dag. Jeg elsker når plommen er bløt. Slik er jeg med alt egentlig, elsker mat jeg kan slurpe i meg.

  Etter en styrkeøkt spiser jeg mer mat, men alltid etter kardio er jeg ikke særlig sulten. Det er derfor jeg spiser så "lite". Jeg fyller heller på med mer mat etter et par timer. Jeg er òg veldig småspist av meg.


  Det ble noen kalorier i dag og gitt! Jeg trente òg rumpe da jeg var ferdig med intervallene. Om dere ikke har forstått det enda, så er jeg veldig glad i å trene rumpe. Men jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske lei av de fleste rumpeøvelsene jeg utfører, så jeg må sette meg ned en gang til uken for å finne nye og morsomme øvelser som jeg selv liker.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 29.05.2017, 19:51
 • Kategori: Trening
 • #comments">5 kommentarer