Video - how I do my makeup

 • 09.11.2017 - 22:14

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele denne sminkevideoen fordi 1. den er filmet med frontkameraet med min gamle Iphone6, 2. det var dårlig lys og 3. det er ræva kvalitet. Men flere av dere har etterspurt en ny sminkevideo og den forrige jeg delte aner jeg ikke hvorfor jeg delte en gang ettersom jeg så ut som en ku - altså flekkete. Jeg hadde brukt selvbruning og den skulle vært skrubbet av for å si det sånn. Anyways, denne ble hakket bedre og jeg kan selvfølgelig filme en ny en med kameraet mitt og med bedre lys når jeg kommer hjem. Bare gi meg en like på videoen så ser jeg hvor stor etter forespørsel det er.


Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Video - når angsten tar over livet ditt

 • 31.10.2017 - 14:28


Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

VIKTIG: 500 kr til den som hjelper meg med dette problemet! PLEASE hjelp

 • 31.08.2017 - 18:27

Jeg får ikke gjort ikke gjort jobben min, og det er helt krise. Jeg har strevd i hele dag med å få ladet telefonen, men av en eller annen grunn funker det ikke. Jeg filmet problemet for å vise dere hva jeg sliter med, sånn at det blir lettere for dere å hjelpe meg. Jeg gir 500 kroner til personen som har løsningen på problemet mitt!! Helst så fort som mulig, fordi jeg må ha strøm til noe viktig som skal skje i kveld. På forhånd takk ♥


Jeg har gjort alt riktig!! Jeg har satt ledningen til skjøteledningen, inn i stikkkontakten på skjøteledningen, men den virker ikke???!! Skjøteledningen er helt ny, men jeg må tydeligvis dra tilbake å klage.
 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Video - spørsmålene som fikk meg til å gråte

 • 16.08.2017 - 17:15
Da kommer endelig svarene på siste del av spørsmålsrunden. Jeg har vært veldig mye frem og tilbake om jeg skal dele den eller ikke, men fuck it. Før du ser videoen vil jeg si at når jeg snakker om opererte rumper ble jeg litt for engasjert. Selvfølgelig synes ikke alle at det er stygt, det er jo en grunn til at folk opererer seg. Jeg forsnakket meg litt bare :-)

 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94


💋 henote

Video - hyttetur og trening

 • 11.08.2017 - 14:42


Nå er jeg på vei ut døra, fordi jeg skal trene :D Jeg måtte bare dele denne koselige videoen med dere først! Husk å skru på best kvalitet.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Hvordan få store pupper på to uker?

 • 05.08.2017 - 15:58


Som jeg nevnte tidligere i dag, ville jeg spille inn en ny video til dere, og så flink som jeg er har jeg allerede redigert den ferdig. Jeg håper dere liker den! 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Video - bli med på Robbie Williams konsert

 • 02.08.2017 - 17:01

Konserten var i går, og jeg har allerede satt sammen filmen. Det fortjener jeg en klapp på skulderen for altsååå. Enjoy!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg svarer på alt - Paradise Hotel, trening osv..

 • 31.07.2017 - 20:04

Da har jeg endelig fått fingeren ut av rumpa og fått redigert ferdig videoen med spørsmålsrunden. Jeg måtte dele videoen opp i to, fordi den ble så lang. Jeg har også delt den opp i flere kategorier, og i denne videoen snakker jeg om Paradise Hotel, trening, sminke og hår og om generelle ting. Alt er delt opp i kategorier, så det er lett å spole seg fram om du ikke orker å se på hele :-)Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Video - Tatoveringen dere bestemte at jeg skulle ta

 • 18.07.2017 - 19:39


ENDELIG! Å redigere en video er tidskrevende, men denne brukte jeg ekstremt lang tid på, og det beklager jeg! Da jeg endelig var ferdig, lastet jeg opp videoen på kanalen min. Det tok ikke lang tid før jeg la merke til at telefonnummeret mitt var med, så jeg måtte slette den og redigere den på nytt. Jeg har strevd i flere timer for å finne en løsning for at nummeret mitt ikke skal vises, jeg kan jo ikke ha noe av at fansa ringer meg;) Etter å ha revet ut nesten alt håret mitt fikk jeg det endelig til!

Tatoveringsstudioet jeg tok tatoveringen hos finner du HER
Frank som tatoverte meg sin Instagram finner du HER

Over til noe helt annet; jeg har fått tilbakemeldinger på Rhodosfeilen min, og det er mange som sier at jeg kunne fikset meg nødpass på flyplassen. Jeg angrer meg for at jeg ikke delte dette i går da det skjedde, for da hadde jeg mest sannsynlig kommet meg til Rhodos.. Uansett, tusen takk for tips, dere er virkelig gull verdt. Kommer jeg opp i en sånn situasjon igjen, vet jeg at jeg må dele det på bloggen med engang 💗 Håper dere liker videoen!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Video - fake en orgasme eller aldri ha sex..

 • 15.07.2017 - 00:00

Det er tydeligvis veldig populært med "would you rather"-videoer, så derfor tenkte jeg å gi det et forsøk. Synøve stilte heldigvis opp på videoen, slik at jeg fikk gjennomført ønsket deres. Det var faktisk veldig morsomt å spille det inn, noe jeg aldri hadde sett for meg på forhånd. Jeg var litt usikker på om videoen kanskje ble noen minutter for lang, men i følge dere, er det noe dere liker! Jeg har brukt så og si hele kvelden på å redigere videoen, så jeg håper dere liker den :-) Nå skal jeg ut en tur, så jeg må bare løpe jeg.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Leilighetstour

 • 25.06.2017 - 19:44
Hei alle sammen! Beklager for at det har tatt så lang tid før jeg publiserte denne videoen. Men som dere vet har jeg hatt problemer med Macen min. Jeg håper virkelig dere liker denne videoen!

1YRgVTuEgsc


Husk å abonnere på Youtube-kanalen min HER
 

💗 henote

 

Sminkevideo

 • 09.06.2017 - 16:13
Da har jeg endelig fått redigert ferdig videoen til dere der jeg viser dere min hverdagssminke. Jeg ble tvungen til å slette hele videoen og laste den opp på nytt fordi jeg måtte bytte sang slik at alle fikk sett den. Kom gjerne med tilbakemeldinger og ønsker til min neste video i kommentarfeltet.
 

 
Husk å abonner på Youtube-kanalen min HER

💗 henote

Vlog - Trening i Holmenkollen

 • 04.06.2017 - 23:01

På onsdag var jeg og Mk i Holmenkollen og trente. Som jeg har skrevet om tidligere har jeg savnet Granåsen som er et skianlegg i Trondheim, så det var helt fantastisk å trene i et skianlegg igjen. Det endte selvfølgelig opp med at vi ble turister etter økta da vi ikke har vært der før. Vi tok blant annet turen innom suvenirbutikken og skisimulatoren, som jeg selvfølgelig har filmet til dere! Håper virkelig dere liker videoen fordi jeg har brukt hele kvelden på å redigere den.


Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER.

💗 henote

Dolket i ryggen - video

 • 01.06.2017 - 19:58

Hei alle sammen 💗 Da har jeg endelig fått redigert ferdig videoen jeg spilte inn for noen dager siden. 

Før dere trykker på play vil jeg understreke at jeg ikke er sur på noen i dag, og jeg var forsåvidt ikke det da dette foregikk. Jeg skjønner at dere har vært nysgjerrige og hatt mange spørsmål. I videoen har jeg svart på de fleste spørsmålene dere har stilt meg. Jeg svarer på blant annet hvorfor jeg ikke fikk mulighet til sitteplass, hva jeg tenkte da Kevin valgte Andrea og sist men ikke minst det korttenkte valget til Grunde. 
 Husk å abonner på kanalen min HER

Håper dere likte videoen og fikk svar på det dere lurte på!

💗 henote

Min første video

 • 28.05.2017 - 19:58

Det er utrolig mange av dere som etterlyser videoer. Jeg har allerede laget èn, mest på tull egentlig, men synes den ble ganske morsom! Jeg legger ved videoen i dette innlegget så dere får sett den. Jeg spurte dere på Snapchat hva dere ville ha video av, og jeg fikk gode innspill. Jeg heter forresten: Henote94 der, så det er bare å adde meg :-) Jeg har skrevet ned alle forslagene dere har kommet med, men dere kan fortsatt komme med flere. Bare legg igjen en kommentar her på hvilke videoer du ønsker!

Husk å abonner på kanalen min HER


💗 henote

Video - Stirring

 • 30.04.2017 - 19:46

For litt siden jeg og Julie inn en video sammen. Denne ble spilt inn på onsdag, så vi snakker litt om hva som skjedde i episoden på Paradise den dagen. Men hovedtemaet er stirring. Ikke ta alt som blir sagt så seriøst, vi tuller mest og vi hadde faktisk inntatt en rikelig mengde med sukker rett før. Vi har brukt mye tid på filming og redigering, blir jo sjelden enige om noe, vi to. Så dere kan gjerne gi meg tilbakemelding på om dere liker videoen og om dere eventuelt vil ha flere videoer i framtiden! :-)

Husk å sette tannhjulet på 750 HD, for best kvalitet!


💗 henote

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits