Londons største park

Reklame | Junkyard

Hei alle sammen 🌸 Jeg håper søndagskvelden deres har vært bra! Selv har jeg hatt en veldig fin kveld. Vi har nettopp kommet hjem til leiligheten etter å ha vært på en restaurant i flere timer. Det ble både middag, dessert og litt prosenter, så nå er jeg ganske stappa. Jeg skal straks finne senga, men først tenkte jeg å dele litt bilder fra dagen min.

Søta sjæl

Hoodie HER

Her ser dere litt flere bilder av Hyde park, som jeg snakket om på bloggen i går. Parken er så stor at man omtrent ikke rekker å komme seg gjennom den på en dag. Nå overdriver jeg litt, men det fine med at den er så stor er at den leder til mye annet, som blant annet Buckingham palace som jeg har noen bilder av over her. Det er de med meg og statuene med gull på. Parken kan også brukes til å gå fra Paddington og inn til London. Perfekt for deg som hater å traske rundt i trafikken med masse folk!

Det var så mye folk da vi gikk der at det var ikke vits i å ta frem kamera for å knipse bilder. Dessuten orket jeg plutselig ikke å være der et sekund lenger. Jeg har alltid vært sånn, plutselig får jeg NOK og da må jeg gå med en gang om ikke blir jeg forbanna. I?m sorry, men sånn er det bare.

Siste innlegg