QUESTIONS LATELY

Synes du det er trist at du ikke har så mye kontakt med de andre PH deltakerne fra din sesong? Det er egentlig ikke noe jeg tenker over. Vi hadde en fin tid sammen på hotellet, men jeg har ikke følt på behovet for å henge med de i ettertid. Jeg har veldig mange fine venner fra før, som jeg elsker av hele mitt hjerte. I tillegg var jeg kjempeheldig og fant Synøve første året jeg var med på PH ♥

Kan du fortelle noen fæle ting du har opplevd? Hva er det verste? BTW, digger deg 💋 Tusen takk! ♥ Jeg har egentlig opplevd litt av hvert vil jeg si. Man har større sjans for å havne i skumle situasjoner når man har alkohol i blodet. Det er ikke uten grunn at foreldre er veldig strenge når det gjelder inntak av alkohol. I 2014 var jeg veldig beruset da jeg skulle hjem og det endte med at jeg ufrivillig ble kjørt til Meråker (som er en time unna Trondheim) og ført opp i en leilighet. Jeg kom meg heldigvis unna før det skjedde meg noe, men jeg preges fortsatt av det i dag.

Hva er din perfekte kosekveld med venner? Den starter med at vi møtes på butikken, handler inn 1000-kroners tacoen, masse smågodt, potetgull og sjokolade. Om været tillater det, vil jeg sitte på terrassen med masse dyner, puter og pledd. Oooog helt til slutt; alle MÅ sove over. Man blir aldri for gammel for sleepover!

Hvis du kunne bytte navn, hva hadde det vært? Jeg ville helt klart hatt et kortere navn, men samtidig et som er litt spesielt. Kanskje Ariel, Fiona, Emily eller Alina.

Hvem er den yngste og eldste du har hatt sex med? Haha, det blir kanskje litt vel mye å svare på. Men jeg kan si så mye som at alderen er meget innafor!

Er du bifil? Hehe, nei. Jeg elsker gutter 😇

Hvordan feiret du 17.mai? Jeg startet dagen med champagnefrokost med en stor gjeng, før vi dro tidlig inn til sentrum. Vi var vel fremme i 11-tiden. Vi skulle feire på en plass som heter Søstrene og de åpnet ikke før 12, men det var allerede så lang kø at jeg ble sliten bare av å se på den. Det endte opp med å bli pressparty i køa. Det var faktisk så ille at folk mistet søljer, øredobber, bunadsveske og alt som hørte til bunaden egentlig. Absolutt ikke noe for meg! Jeg velger heller en rolig plass med hele gjengen enn en plass “alle” er på, når det er sånn som dette. Jeg dro hjem i 16-tiden og planen var egentlig å dra på byen på kvelden, men jeg orket rett og slett ikke. Det var heller ingen fra gjengen som var keene på det, så jeg hadde heller besøk.

Hvor kjøper du klærne dine som regel? Jeg handler myyye fra Junkyard også er jeg veldig glad i Madlady! Det går også en del i Nelly. Jeg shopper svært sjelden i butikker, men om jeg gjør det går det som regel i Bikbok og H&M, jeg er veldig glad i merket Divided.

​Kan du starte med Youtube? Loveyou ♥ Du er forbildet mitt! Loveu too søte ♥ Jeg har allerede en Youtubekanal som du finner HER. Det begynner å bli noen måneder siden jeg har vært aktiv da, men jeg kan vel begynne å poste litt flere videoer om det er ønskelig 🙂

Bare å spørre om det er noe mer du lurer på 💋

9 kommentarer
  1. Haha elsker at du kunne tenkt deg navnet alina, jeg heter også det, eneste negative er at folk oppfatter det ikke ofte de hører mye rart, når jeg har sagt navnet mitt så har de hørt Aline, Elina, Eline, Aina, Atina og mye mer, haha bare syns det var litt kult<3

  2. Snakke om å gjøre alt for å få lesere. Du reklamerer på Snapchat der du henviser til spørsmålet om hva er det eldste og yngste du har hatt sex med. Og du greier faen ikke æ svare rett fram på det spørsmålet!
   Merker at det har godt nedover med din «kjendisstatus» i det siste og forsøker et siste skrik om å bevare den.

  3. Alina: Haha så gøy at du heter det!! Småligsjalu kjenner jeg <3 Det er et kjempefint navn! Du får bare ha i bakhodet at folk ikke hører rett siden det er et sjelden navn og det er jo gøy at ikke så mange heter det!

  4. Hei! Hvordan er størrelsene på klærene på madlady? F.eks. på toppene, buksene, kjolene og bikinier? Er de likt som i norge? 🙂 Er en S-M i topp og bukser!

  5. Ida: Heia! Jeg bestiller alltid klær i samme størrelse som jeg bruker, og vil si at de er normale i størrelsen. Så ja, de er likt som i Norge! Det eneste jeg har opplevd er at en shorts jeg mottok var liitt liten i størrelsen. Madlady har kjempebra kundeservice, så om du har plukket ut noe du liker, kan du alltids sende de link til plagget/plaggene og dobbeltsjekke hvordan de er i størrelsen.

   Jeg har ingen bikinier derfra så de vet jeg ikke noe om dessverre. Men jeg også at de er vanlig i størrelsen 🙂 Håper dette gjorde deg hakket klokere!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg