FAVORITTER I TRENINGSGARDEROBEN

Reklame | Stronger

Hei babes ♥ Trening har vært et sentralt tema her på bloggen og noe dere støtt og stadig spør meg om. Jeg liker å skrive om det ettersom at det er noe jeg er opptatt av. Går treningen bra, har jeg det som oftest bra med meg selv også. Det gir meg alltid så mye!

For å prestere bra på trening er det lurt å investere i gode treningsklær. Etter å ha holdt på aktivt med trening i mange år, har jeg prøvd det meste på markedet. Det verste jeg kan trene i er tightser som glir ned, sportsbher som ikke gir nok støtte, treningsgensere som er ubehagelig å ha på – listen er lang. Jeg har nevnt det før, men nevner det igjen – 2XU tightsene er noen av de verste jeg har vært bort i. Hvordan de ble så populære aner jeg ikke, men jeg mistenker at det ble en slangs trend å eie en. Den mest bortkastede tusenlappen jeg har brukt hvert fall. Nå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter på trening og hvorfor jeg liker de så godt:

Tights HER

Det er ikke så altfor lenge siden jeg fikk denne tightsen, men jeg har omtrent brukt den opp. Jeg har brukt den så mye at om noen har sett meg, ser de sikkert på meg som verdens ekleste menneske siden jeg bruker den nesten hver gang jeg trener. Jeg skal klikke den hjem i flere farger, men de fargene jeg har lyst på er utsolgt i min størrelse 🙁 Med hånden på hjertet: Det er den beste tightsen jeg noen gang har hatt på meg. Den sitter perfekt på, holder seg på plass og er helt vanlig i størrelsen. Du finner alle tightsene til Stronger HER.


Sportsbh HER

Ikke bare er denne sportsbhen kul, men den gir deg også perfekt støtte! Her anbefaler jeg å hvert fall gå opp en størrelse. Jeg har ikke akkurat de største puppene, men den er nesten litt trang til meg og jeg har den i small!


Rosa treningsgenser HER / Tights HER

Genseren er tynn i stoffet, puster bra og er ikke så altfor tettsittende at det blir ubehagelig å ha den på. Jeg liker veldig godt å bruke denne om jeg løper ute eller når jeg trener tung styrke. Du finner den i flere farger HER, om du ikke er så glad i rosa. Tightsen er jeg også kjempeglad i. Den sitter like godt på som den grønne, forskjellen er bare at denne er glattere og har det typiske “treningsstoffet”. Den grønne kan minne mer om bomull.


Jakke HER / Tights HER

Jakka er perfekt for deg som løper ute. Den er tynn i stoffet, behagelig og lett å løpe med. Man kjenner omtrent ikke at man har den på.

Jeg håper at innlegget hjalp dere litt med hva dere burde kjøpe av treningsklær og ikke ♥ Om det er noe du lurer på, er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg deg der.

2 kommentarer

Siste innlegg