HALV PRIS PÅ MINE FAVORITTER

Reklame | Nelly

Hver eneste dag tikker det inn spørsmål fra dere, noe som alltid er like hyggelig ♥ Det jeg får mest spørsmål om (sett bort fra håret mitt), er hvor klærne mine er fra. Jeg prøver å huske på å nevne det i innlegget, men det er fort å glemme. Jeg har faktisk fått kjeft for det flere ganger, noe som tyder på at jeg må bli enda flinkere. Som jeg nevnte smått i går, har Nelly et gigantisk salg akkurat nå. Derfor har jeg gått gjennom klærne mine og funnet frem hvilke som er med på salget og mange av de er favoritter ♥ Jeg håper virkelig at dere liker dette innlegget, men det tror jeg også at dere gjør! For hvem sier nei takk til å handle på 50% avslag? Ikke jeg, hvert fall! 

TRACKSUIT HER

Dette er en av mine favoritter når det kommer til tracksuits. Den er superdigg å chille i, men også kjempefin! Du kan med andre ord møte opp med denne på date, nesten hvert fall. 

KJOLE HER

Denne har jeg faktisk ikke fått brukt enda, så nå krysser jeg fingrene for at det blir skikkelig sommer her i Trondheim også! Jeg vil på sommerfest kun for å få brukt fine kjolen min 🌸🌸

KJOLE HER

Denne er laaangt fra så knæsjoransje som på disse bildene. Fargen er mer lik bildene som Nelly bruker. Kjolen er uansett superfin og på hele 60% avslag!

SKO HER

Skoene er egentlig ikke så grå, det er bare jeg som ikke har orket å vaske de etter alle byturene de har vært gjennom. Det er litt på grunn av lyset og da, men hovedsakelig er det for at jeg er lat. Om du ønsker å kjøpe de enda billigere, finner du de samme HER, bare i mønster til 115,- Jeg synes faktisk at de er hakket kulere ooog de skiller seg ut fra hva alle andre har ♥

JAKKE HER

Ikke akkurat den rette årstiden å kjøpe seg en vinterjakke på, men herregud hvor smart det egentlig er?! Jeg betalte rett under tusenlappen da jeg kjøpte denne, men nå er den på hele 70% avslag! Det er mange hundrelapper spart det!! Jeg brukte jakka masse i vinter og jeg ELSKER den. Den holder deg varm, samtidig som den pynter opp hele antrekket. Jeg har fått tønnevis av komplimenter på den og det kan ikke være uten grunn. Den har også vært superpopulær i vennegjengen min ♥ Det er forresten fuskepels.

VIPPESERUM HER 

Vippeserumet som jeg bruker hver morgen og kveld er også på tilbud. Ønsker du å teste det ut, passer det perfekt å gjøre det nå når det er på supertilbud ♥ Klikk HER for å komme til resten av salget.

2 kommentarer

Siste innlegg