FIRE ENKLE OG RASKE FRISYRER

Reklame | Bangerhead

Det er rart hvordan man forandrer seg, er det ikke? Om vi går noen år tilbake, så jeg helt lik ut på hver eneste fest. Jeg gjorde aldri noe nytt med verken hår eller sminke. Grunnen? Jeg følte at jeg så finest ut med den looken og derfor turte jeg aldri å gjøre noe nytt. Takk gud for at det har endret seg!

En hårfrisyre har egentlig veldig mye å si, mener jeg hvert fall. Jeg bestemmer meg alltid for hvordan jeg skal se ut på håret, etter at jeg har funnet antrekk. Gjør du det i den rekkefølgen, slipper du å ødelegge frisyren du har brukt hundre år på. Dessuten er det mye lettere å se hva som faktisk passer til antrekket ditt. Bare et lite tips ♥ Jeg har mange favorittfrisyrer for tiden og de tenkte jeg å dele med dere nå 🤗

Hestehale: Jeg liker egentlig best å ha hestehale når håret ikke er heelt nybleket fordi da kan jeg fort se skallet ut, slik som dere ser på bildet over her. Du setter enkelt og greit håret ditt opp i en høy hestehale, før du tar en liten del av det g tvinner det rundt strikket, før du fester det med fliseklemmer. Jeg ser at folk anbefaler at man skal spraye hårspray på en tannkost for å gre unna alle småhår, men det funker faktisk ikke når man har for mye babyhår. For meg er det bedre å spraye hårspray rett i håret, før jeg kammer det sammen til en hestehale. Du kan enten ha stritt hår eller krølle det slik som jeg har gjort på det første bildet. Krølltangen jeg bruker finner du HER. Den gir veldig store og fiiiine Hollywoodkrøller.

Utenpåliggende pariserflette: Jeg fletter alltid mine fletter under, med unntak om jeg har én flette. For deg som er like nuub som jeg var for ett år siden; å flette under betyr at flettene kommer oppå håret. Det synes jeg soleklart er finest om man har to fletter, men har jeg en, liker jeg best å flette de over. Om ikke ser det ut som at jeg har en haifinne på hodet.

Enkelt oppsett: Her har jeg ikke i extensions og jeg bruker som regel kun å sette håret opp i en dott når jeg ikke har det. Meeen, jeg har funnet ut at man kan faktisk gjøre ganske mye med håret, selv om man ikke har hår ned til navelen. Lillesøsteren min hadde flettet håret mitt dagen før, så da jeg tok ut håret så jeg ut som en sau. Jeg bestemte meg derfor for å utnytte volumet og satt egentlig bare håret opp i en hestehale, før jeg satt i noen fliseklemmer for å lage en røff “dott”. Jeg avsluttet med å dra ned noe av luggen mot ansiktet. Synd at håret mitt er helt nybleket her, fordi man ser ikke hvor kult det egentlig ble!!

Two dots: Jeg har også vært veldig fan av denne frisyren, som jeg ikke aner hva heter… Her har jeg enkelt og greit, dratt hår ned mot ansiktet, før jeg har satt opp to dotter på hodet. Jeg anbefaler dere å bruke ministrikk! Mine er fra Ebay og det går faktisk ikke an å ryke de. Jeg har til og med brukt de til å sette opp hestehaler med. Du får over 500 stk til under 10 kroner HER.

9 kommentarer
  1. Henriette! Ikkje bry dæ om ka andre mein du bør gjør og denslags. Du e bra som du e. Og du kler den gråfarga i tellægg. 👍😃

  2. Jeg vet at dine haters er frekke osv.. men det er unge folk som leser briggen din å da burde du kanskje som er voksen, tatt å svare tilbake på en mindre frekk måte.. ikke like frekkt som hateren! Barnet mitt bla. Leser din blogg og digger deg super masse. Men jeg vil ikke at dattra mi skal bli vandt med stygge ord om du skjønner? Men stå på, jeg synes at du gjør en super jobb og har kommet deg masse med blogginga di <3

  3. Bære hyggelig, Henriette. 😁 Og te de som e så tøff ved et tastatur med å rak ned på dæ og forsåvidt mange andre, kan jo kanskje start med å se sæ sjøl i speilet te å begynn med og se om de sjøl e så masse bedre!
   D e heilt utrulig ka folk kan sei te andre over nettet… Vi e jo ALLE forskjellige, trossalt!!!!
   Ønska dæ en fin onsdag videre, Henriette. 😉😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg