MINE SOMMERPLANER

23 juni: Mk skal feire bursdagen sin, så da skal vi selvfølgelig ut. Jeg håper på finvær, men siden det er minusgrader akkurat nå, vet jeg at det blir like surt og kaldt i morgen også.. MEN vi får kle oss etter været og feste som bare vi kan, hehe.

29.juni: drar jeg til Oslo. Jeg skal på Eminemkonsert og jeg har ikke ord for hvor MYE jeg gleder meg! Endelig kommer kongen til Norge og det må jeg selvfølgelig få det med meg.

12-15.juli: Stavernfestivalen!! Om du har lest bloggen min en stund, vet du at jeg koste meg som bare det i fjor. Derfor skal jeg selvfølgelig tilbake dit i år, bare at denne gangen har jeg faktisk med meg venner! Jeg reiser med Maiken, Julie og Lindis, men Synøve og Mailinda skal også + masse kjentfolk. Festivalen er dritbra i seg selv, men med kjentfolk blir det ekstra stas.

15.juli-22.juli: prøver vi jentene å få til en sydentur. Noe som vil si at vi må reise direkte fra Stavernfestivalen. Det er den eneste uka det passer for alle, noe som også vil si at det er sviiiindyrt. Vi får bare lete til vi finner noe som er innafor.

10.august: Britney Spears konsert, men det er ikke spikret. Jeg vipper litt frem og tilbake om jeg vil eller ikke. Jeg skal allerede mye til Oslo i løpet av sommeren og dessuten er konserten på Telenor Arena, som jeg ikke er så fan av. Sååå, jeg må se an. Jeg har hvert fall billett, om jeg finner ut at jeg vil.

Uansett hva jeg skal i sommer, skal jeg ha det like morsomt som jeg hadde det her, tihihih

Dagsfyllahagebadeparty: I 2015 stelte vi jentene i stand tiiiidenes party, men alle var så dårlig at så og si ingen drakk. Vi hadde fikset høyttalere, kjøpt inn basseng, sklie, masse alkohol og laget fishbowls til hele gjengen, men nesten ingen ville ha alkohol, haha.. Som dere vet, lever jeg for dagsfylla så jeg har mast om å få til dette igjen og det SKAL vi få til i sommer!!

17-18.august: er det klart for Findingsfestivalen. Det finnes ikke en bedre måte å avslutte sommeren på, mener jeg hvert fall. Jeg er litt usikker på hvor mange vi blir i år, men jeg håper at de fleste blir med.

Ha rutiner på trening og kosthold: Hver sommer gir jeg ganske mye faen når det kommer til en sunn livsstil, men det skal jeg ikke i år! Jeg har jobbet masse for formen jeg er i akkurat nå, og jeg vet hvor tungt det blir om jeg gir totalt faen og «tar det til høsten». Jeg kjenner at jeg orker ikke å starte på bunn igjen, haha.. Jeg skal selvfølgelig kose meg, feste masse, være med på ting – meeen de gangene det ikke står noe spesielt på planen, skal jeg trene og spise sunt. BASTABOM.

Jeg trodde ikke at jeg hadde så mye planer for sommeren, men nå når jeg skrev ned alt, ser jeg at det er litt hvert fall. Jeg håper bare at vi får skikkelig sommer i år, slik at jeg kan gjøre mye annet gøy også 🌸💞 Som å bade for eksempel, eller grille……….. Hilsen Trondheimby med regn og 2 grader.

4 kommentarer

Siste innlegg