13 FESTIVALANTREKK

Reklame | Nelly

I løpet av sommeren skal jeg på både festivaler og konserter og da er det viktig å kle seg etter anledningen. Jeg har funnet SÅ mye fint hos Nelly og hadde det ikke vært for lommeboka, hadde jeg kjøpt alt sammen! Jeg har faktisk lagt til over 100 favoritter i “festivalmappa” mi. Jeg vet at flere av dere skal på festivaler i løpet av sommeren og at et slikt innlegg har vært etterspurt, derfor tok jeg meg endelig tid til å lage et til dere ♥ Så får vi bare håpe at vi har samme type stil. Jeg har tatt med litt av hvert, så jeg håper at noe faller i smak hvert fall. Alt er delt opp i forskjellige kategorier. 

ROCK IT

Jeg er veldig glad i denne stilen, så lenge det ikke blir for dystert, om dere skjønner hva jeg mener? Alt av skinn, lær og latex er jeg veldig svak for, i svart vel å merke. Det er helt sikkert “ut” av moten for lenge siden, men jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre. Svart alene kan fort bli litt kjedelig, derfor liker jeg å piffe det opp med en farge.

GENSER HER / BH HER / BUKSE HER / SKO HER

SKO HER / KJOLE HER / JAKKE HER

T-SKJORTE HER / BUKSE HER / SKO HER / SOLBRILLER HER

BUKSE HER / TOPP HER / JAKKE HER

SWEET AS SUGAR

Jeg har fått veldig sansen for søte antrekk den siste tiden. Det er bare noe med å hive på seg noe som får deg til å føle deg så “liten og nett”. Dessuten elsker jeg å gå med krøllete hår og det passer veldig bra sammen med søte antrekk.

KJOLE HER / JAKKE HER / SKO HER

PLAYSUIT HER / SNEAKERS HER / BELTE HER 

TOPP HER / SKJØRT HER / JAKKE HER / SKO HER

PLAYSUIT HER / JAKKE HER / SNEAKERS HER (SÅ FINE!!)

CASUAL WAY

Noe jeg ikke er så særlig fan av er “basic bitch”- plagg og det kan man fort slenge på seg når man kjører en enkel outfit. Jeg hadde det i bakhodet da jeg plukket frem mine produkter, men jeg mener at jeg klarte meg veldig bra! 

JAKKE HER / SHORTS HER / T-SKJORTE HER

BODY HER / JEANS HER / SOLBRILLER HER

SHORTS HER / SOLBRILLER HER / TOPP HER – dette antrekket er veldig casual, men samtidig ikke. Hvor FET er det ikke med den olivengrønn shorts a?! Det tror jeg aldri at jeg har sett før. Solbrillene elsker jeg også!!

SOLBRILLER HER / PLAYSUIT HER / SKO HER

JAKKE HER / T-SKJORTE HER / DONGERIKJOLE HER

Om du ikke er vandt med høye sko burde du absolutt gå for lave sneakers om du skal på festival. Egentlig så anbefaler jeg det uansett, ettersom at man danser og går mye, men det skal dere få bestemme selv. Ellers MÅ dere ha en jakke med dere. Uansett hvor mange grader det er på dagtid, er det alltid kaldt mot kvelden. Dere kan for eksempel ha med dere en sekk eller en veske for å ha jakka i 🤗

Jeg håper at du fant noe som du likte ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg