THROUGH MY PHONE

Etter at jeg fikk kameraet mitt, har jeg blitt veldig nøye på bildetakingen. Jeg føler at Iphonebilder ikke er bra nok for bloggen, men igjen så er det gjennom telefonen min jeg får tatt de beste bildene. De som er litt i “nuet”. Det blir fort litt stivt når jeg tar med kamera, for da poser man nesten automatisk. Derfor tenkte jeg at det var litt gøy for dere å se litt bilder som jeg har tatt med telefonen min de siste ukene ♥ Gjerne gi meg tilbakemelding på om det er noe dere liker, så kan jeg poste mer av det senere!

Litt tanings med snuppa

Noen selfies fra da jeg var i Östersund. Det er forresten latterlig billig å kjøpe seg alkohol ute i Sverige. Jeg ble nesten full fordi jeg stoppet ikke å dra kortet haha… Generelt billig i Sverige da, men jeg er fortsatt sjokkert over prisforskjellene. Fuck Norge, neida (joda).

Et perfekt eksempel på hvordan jeg er på kjøkkenet: Bildet til venstre er mat som jeg har fått servert og bildet til høyre er meg på kjøkkenet. Om du ikke forsto det, har jeg stekt egg i microen. Livet mitt ble så mye enklere etter at jeg fant ut at man kan lage speilegg i micro ♥ Sååå, tusen takk til Synøve som tipset meg om det!

Meg i konfirmasjon. Fornøyd.

De berømte “hei jeg er full se på meg”- bildene.

Some outfits

Årets første utepils, som endte opp med å bli fylla – selvfølgelig. Jeg håper ikke vi er den eneste gjengen som alltid ender opp med å dra ut når vi tar “en” pils? haha

Litt trening med girlsa

Er det lov å si at man elsker neglene sine, om man har fikset de selv?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg