BILDER FRA EMINEMKONSERTEN

Litt av grunnen, eller det jeg brukte som unnskyldning for å ikke oppdatere bloggen var at jeg glemte kameraet mitt på vorset før Eminem-konserten. Ikke hentet jeg det før på onsdag heller, så jeg har ikke tatt så mange bilder mens jeg har vært i Oslo. Jeg tenkte å ta en oppsummering, men da må det bli mobilbilder. MEN det er bedre enn ingenting, vet jeg!

Jeg tok ikke akkurat så mange bilder på vorset heller ser jeg, såå jeg kan ikke gjøre annet enn å dele de jeg har:

HAHA, hvorfor har ingen fortalt meg at nude leppestift IKKE er min farge?! Går i ett med brunfargen min jo……

Ska æ pose med vinen te bloggen?

Nei, trur itj æ heller

Jeg husket på å ta antrekksbilder da, men de bildene har jeg fortsatt ikke gått gjennom så de får komme litt senere i dag ♥ Nå må jeg dra innom en fotobutikk for å høre om jeg kan kjøpe beskyttelse til linsa mi. Den har jeg selvfølgelig klart å miste, noe som er SYKT irriterende. Jeg tok med meg kameraet i Frognerparken i går og alle bildene ble uklare pga. fett som har samlet seg på linsa. Jeg prøvde å tørke det bort, men det ble ikke akkurat bra..

6 kommentarer
    1. trodde det var bilder fra konsertområdet du hadde lagt ut når jeg leste overskriften, men det var det ikke

    2. Kamera: Jeg har Olympus pen epl8. Jeg synes det er veldig bra. Det eneste minuset er at det er litt tungt så du kan absolutt ikke miste det i bakken. Er du like uheldig som meg, burde du kjøpe et som er litt letter og som tåler en støyt!

    3. Heihei, unnskyld meg. Men du skulle kanske spart deg for litt alkohol på konserten? Jeg så deg, og var på vei mot deg for å gi deg en klem. Men det turte jeg ikke for det så ut som at du nesten skulle falle.. og du ga meg bare et stygt blikk..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg