FROGNERPARKEN BY NIGHT

Reklame | Nelly

For noen dager siden dro jeg og Synøve til Frognerparken for å ta litt bilder og det er disse bildene jeg siktet til som ble så dårlig. Kvaliteten ble sugen i forhold til det jeg er vandt til og mange av de ble mer blurry enn hva disse er. Dessuten ble de kjempemørke, mye mørkere enn hva de er nå, men jeg kunne nesten ikke redigere de mer for da ble de i en enda dårligere kvalitet. Haha, nå babler jeg her, men jeg føler bare at jeg må komme med en unnskyldning for hvorfor bildene ble så PAINT 😩😩😩 Håper dere synes det er bedre med bilder med dårlig kvalitet, enn ingen bilder 💛💛💛

BIKINI HER / SKJØRT HER / LIGNENDE SKO HER

Strandponchoen (heter det det?), kjøpte jeg på Bershka for mange år siden, men jeg fant en som var veldig fin HER

Itj nå fjortis vi sekkert

FINESTE ♥ Rexisexi91 på Instagram!!

SMYKKE HER OG HER / KLOKKE HER – litt forskjell på prisen på smykkene bare, men jeg liker det første best! Jeg kjøpte det kun på grunn av hva som står på det, men nå elsker jeg det 😅 Det er veldig typisk meg å kjøpe ting fordi jeg synes det er lættis!

Ellers anbefaler jeg dere å dra en tur i Frognerparken mot kvelden, det er superhyggelig! Dessuten er det ikke så mange der om kvelden, så du slipper alle turistene.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg