TING DU KAN GJØRE I HELGEN

Reklame | Nelly

Akkurat nå er jeg på Staverfestivalen, men jeg vet at ikke alle er like heldig å befinner seg her. Jeg vet også hvordan det er å ha en helg helt uten planer, derfor tenkte jeg å komme med noen tips til hva dere kan finne på i løpet av de kommende dagene. Jeg håper bare at været er like bra hos dere, som det er hos meg ☀️ Om ikke så må du bare være kreativ å gjøre om på lista.

TOPP HER / SMYKKE HER OG HER

🌸 Dra på piknik. Hvor hyggelig er det ikke å gjøre en skikkelig innsats å dra på det? Inviter en venn eller kanskje en du har et ekstra godt øye til. Ta med pledd, jordbær, masse digg mat, solkrem (!!), myggspray, masse vann og en høyttaler så er du klar for en hyggelig stund. Kjør litt rundt og finn frem til en fin plass som dere aldri har vært på før, sett dere i skyggen og nyt hverandres selskap. Og dere, gjør dere selv en tjeneste å legg telefonen i piknikkurven med lås på.

🌸 Sett av hele dagen til en dag på stranda. Her i Oslo finnes det så mange muligheter, det går til og med Ruterbåt til flere øyer. Før jeg forlater Oslo vil jeg samle en stor gjeng for å ta båten til en fin strand for å spise masse god mat, bade, spille kort, drikke litt cider og bare NYTE sommeren til det fulle. Folk er alt for flinke til å sitte inne å klage over varmen, fremfor å faktisk utnytte det. Man trenger faktisk ikke å være i varmere strøk for å nyte plussgradene.

🌸 Dra på hyttetur. Ingenting slår hyttetur og det mener jeg! Jeg elsker å være på hytta. Jeg får alltid en indre ro av å være der, noe jeg tror alle får ♥ Det er så deilig å koble av og få avstand fra mennesker og stress. Dessuten har de fleste hytter dårlig dekning som nesten tvinger deg til å være mer sosial, fremfor å scrolle bort livet ditt.

🌸 Gjør noe gøy sammen før dere spiser en god middag. Dere kan for eksempel spille minigolf, shoppe eller kanskje dra på kino før dere avslutter med en god middag på en koselig restaurant. 

🌸 Ha spakveld. Inviter jentene over på en skikkelig “pleiedag” hvor dere tar boblebad, ansiktsmaske, lakkerer neglene og til slutt hopper i pysjen. Ta med masse puter og dyner ut på terrassen og åpne en vinflaske (kanskje flere). Sitt våken til langt på natt og ha som regel at alt kan snakkes om, uten at noen dømmer. Slike kvelder er virkelig undervurdert og jeg tror at alle jentegjenger har behov for det innimellom.

1 kommentar
    1. Hei! Kan du hjelpe meg å få frem noe viktig? Det å snakke med noen når man trenger det, er viktig å få fram. Men at man må snakke med RIKTIGE folk. Ett eksempel på feil menneske å prate med. Jeg tok opp noe som har skjedd med meg til han jeg liker, fordi vi snakker så bra sammen. Tenkte han ville støtte meg, men slik ble det ikke. Han kom bare med ting at det er ikke hans feil at det skjedde og det er ikke noe han kan gjøre. Han fikk meg tll å føle meg enda verre enn før jeg trengte å prate med noen om dette. Nå har jeg da bare snakket i vei om noe veldig personlig som har skjedd til en som gir faen. Jeg ga ut en gratis historie om noe vondt til en som ikke bryr seg like mye som jeg trodde. Det var ingen god følelse. Dette var noe jeg heller burde tatt opp med en bestevenn, en voksen eller lignende. IKKE han jeg liker, kun fordi da kan jeg få støtte fra han. Tror det er flere unge som gjør denne feilen og bare sprer ut historier om seg selv til feil personer, oppsøk heller hjelp hos noen som du VET du får støtte fra.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg