Nytt i treningsgarderoben

Reklame | Stronger

Før jeg flyttet til Oslo hadde jeg store forventninger om å trene masse og spise riktig. Som dere vet så er det mye lettere sagt, enn gjort. Jeg har absolutt ikke fått trent like mye som jeg gjerne skulle ha ønsket og kostholdet har vært så som så. Det er bare så latterlig varmt og jeg føler at jeg er på ferie. Dessuten er det alltid noe som skjer, så treningen kommer alltid i siste rekke + at jeg trøster meg med at jeg går omtrent en mil hver dag. Haha, dere skjønner håper jeg? Jeg er vel ikke den eneste som kommer med unnskyldninger?..

Uansett, jeg har bestemt meg for å gjøre en endring. I første rekke må døgnrytmen på plass slik at jeg kommer meg avgårde før sola steker mest. Ironisk nok at jeg skriver dette klokka tre på natta, men. Deretter må jeg dra å handle slik at jeg har mat tilgjengelig hjemme. Jeg har også klikket hjem litt nytt til garderoben, noe som alltid gir meg masse motivasjon. Det ble mye farger denne gangen, men det passer meg perfekt nå om sommeren!

BLOMSTERTIGHTS HER

Jeg har egentlig aldri vært fan av tightser i mønster, men da jeg kom over denne, måtte jeg bare ha den. Jeg synes fargen er helt nydelig og jeg får masse motivasjon bare av å se på den.

TIGHTS HER

Denne har jeg fra før av i fargen oliven (bilde ser du under her). Det er min absolutt favoritt tights. Jeg har aldri hatt på meg en mer behagelig tights før og den gjør virkelig treningen hakket lettere. Jeg har lenge snakket om at jeg må klikke den hjem i flere farger og nå har jeg endelig gjort det! Neste på lista er svart, som du finner HER.

TIGHTS HER

SPORTSBH HER

Jeg har ventet lenge på at de skal få inn sportsbhen som hører til tightsen min og nå har de endelig fått det! Om du ønsker lik, anbefaler jeg deg å være rask da disse er kjempepopulære.

GUL SHORTS HER / GRÅ SHORTS HER

Jeg er klar for å bygge opp rumpa mi igjen og jeg håper at dere også er motivert, hehe. Jeg kan vise dere alt når jeg får det i posten, slik at dere får sett litt mer av hvordan det ser ut i virkeligheten.

Stronger har forresten ikke toll og de er alltid rask på levering ♥

Siste innlegg