PMS

Reklame | Nelly

Bikinien min er gammel, så den er dessverre utsolgt. Jeg har likevel funnet frem en annen en som jeg har veldig lyst på selv. Overdelen finner du HER og trusa HER. Sant den var sykt fin?!

Det ble en litt sen kveld i går noe som gjorde at jeg ikke kom meg opp før i 12-tiden.. Da jeg våknet var vi tom for både OB og toalettpapir, så jeg måtte traske ned til butikken i håp om å ikke blø gjennom på veien. Det gikk heldigvis fint, men det skal ikke skje igjen for å si det sånn. Det er egentlig ikke min feil heller fordi jeg har nettopp blitt ferdig med mensen, men siden Mailinda sov over til meg smittet hennes over til meg…. SYKT DRITT FORDI HVEM HAR DET TO GANGER I MÅNEDEN EGENTLIG?! Sorry, it is my PMS talking.

Jeg har det ganske travelt fordi jeg skulle egentlig ha vært på Tjuvholmen for leenge siden, men ting tar så sykt lang tid med meg. Jeg kan fort bruke en time på å kun drikke kaffe. Det er veldig irriterende fordi jeg går alltid glipp av masse sol 😔 Til helgen er det meldt dårlig vær, så jeg må faktisk utnytte det mens det varer!

Vi snakkes senere i dag babes 💛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg