Ukens spørsmål

Reklame | Bangerhead

Har du kontakt med noen av PH-deltakerne? Nei, sett bort fra Synøve som er bestevenninna og min nåværende samboer da ♥

Du er sykt pen 😍 Bruker du masse hudprodukter? Tusen takk søte deg! Nei, for å være ærlig bruker jeg ikke noe hudprodukter, men jeg tror sminkefjerneren min hjelper huden min masse da den også renser huden. Du finner den HER. Jeg har også skrevet et utfyllende innlegg om den som du finner HER.

Du er så peen! Bruker du selvbruning? Tusen takk! Nei, jeg bruker aldri det om sommeren så brunfargen jeg har nå har jeg fått fra solarium og finværet her i Oslo da.

Kunne du tenkt deg å la noen sutte på føttene dine? 😊 Haha, nei dessverre. Vi deler nok ikke samme fetisj. 

Redigerer du bildene dine selv på Instagram, eller bruker du filtere? Ja, jeg redigerer dem selv, men jeg legger på filter ja. Jeg har nylig oppdaget en app som heter “colourtone” hvor jeg har forelsket meg helt i filteret “fiji”. Før brukte jeg alltid VSCO til å redigere bildene mine, men nå når jeg legger over et bilde i VSCO ler jeg omtrent av hvor stygge de filterne er i forhold.

Kan du vlogge når du farger håret eller tar selvbruning? Jeg har allerede skrevet et ufyllende innlegg om hvordan jeg bleker håret mitt, når jeg bleker det selv og det finner du HER. Angående selvbruning så har jeg ikke brukt det på ett år, men jeg kan selvfølgelig filme det neste gang jeg bruker det. Det er egentlig ikke så vanskelig!

Har du noen gang prøvd trekant? Nei, det har jeg ikke!

Er du glad i alle fansene/leserne dine? Ja, jeg er kjempeglad i dere alle sammen. Til og med dere som hater på meg. Uten dere, hadde jeg ikke vært noe. Jeg blir oppriktig glad hver gang jeg mottar fine meldinger fra dere, det gjør virkelig dagene mine!

Kunne du pult en 03er? Haha for noen spørsmål dere stiller meg, men nei. Dere er vel typ 12 år (hvert fall i mine øyne)

Hva skal til for å få en date med deg? 🤔 Jeg vet faktisk ikke! Det beste tipset jeg har å gi deg er vel å bare begynne å snakke med meg, så merker du fort om jeg er interessert eller ikke.

Yngste du kunne datet? Setter grensa på 96 as. Jeg kan selvfølgelig gjøre unntak, men de som er yngre enn deg er som regel yngre i hodet også. (No shit).

  1. synes nesten det er kvalmt hvordan du skal tråkke på de yngre. Du snakker som om du liksom skal være så mye bedre, mer verdt – og dette fordi du er født før dem!? Hvorfor skal du heve deg over 03 som er 15 år og si at « i mine øyne er dere 12». Jeg blir bare sjokkert over hvor jævlig dum du kan høres ut.

  2. Anonym: Hei. Når har jeg tråkket på de som er yngre enn meg? Jeg har aldri ment at jeg er bedre eller mer verdt fordi jeg er eldre, tvert i mot! Om du har lest bloggen min så vet du at jeg mener at jeg selv er gammel og at jeg gjerne skulle ha vært mange år yngre enn det jeg faktisk er. Grunnen til at jeg ser på dere som yngre enn hva dere er, er mest på grunn av lillesøstra mi. Om du har småsøsken er jeg hundre prosent sikker på at du kan relatere deg til det. Lillesøstra mi har fylt 18 år, men i mitt hode er hun fortsatt 14 år. Det handler mest på grunn av at jeg ikke innser at jeg selv blir eldre og da kan ikke de som er yngre enn meg bli det heller.

   Jeg mente absolutt ikke noe vondt med svaret mitt, men jeg skjønner at det kan misforståes så det beklager jeg!

  3. anonym lol: Selvfølgelig er det det! Det er stor forskjell på å være 12 år og 16 år, jeg sa aldri noe på det. Det er bare at jeg ikke innser at dere også blir eldre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg