Beste måten å våkne på

Reklame | Nelly

OVERDEL HER / TRUSE HER

Gjett hvem som har hatt uflaks igjen? Jo, meg selvfølgelig. Kameraet mitt har plutselig sluttet å virke, uten grunn. Det er ikke noe galt med linsa mi, men kamerahuset er lukket og nekter å åpne seg så kameraet mitt er helt svart når jeg prøver å ta bilder. Om du har et Olympus pen epl-8 kamera og har opplevd lignende før, er jeg evig takknemlig om du kan hjelpe meg med å fikse problemet. Kontakt meg på en av mine sosiale medier om du tror at du kan hjelpe meg! Av den grunn har jeg ikke tatt bilder på flere dager, så da kan jeg ikke gjøre annet enn å poste gamle bilder. Bikinien min er forresten inn på lager igjen, så da er det kanskje litt relevant å bruke disse bildene likevel.

I går hadde jeg en ganske trist, men deilig lørdag. Jeg var helt alene, spiste smågodt og koste meg med Gossip Girl på skjermen. Litt ensomt, men det var faktisk litt godt å være alene også. Camilla kom til meg etter jobb og sov over hos meg og gjett hvem som ble vekt med frokost på senga?! Jo, heldige meg ♥ Jeg tror faktisk aldri at jeg har blitt det før! Så snilt å gjøre ♥

Camilla drar snart fra meg på jobbfest og planene mine for dagen er litt uklare. Jeg skal hvert fall trene, men akkurat nå er jeg nødt til å vaske unna litt klær før jeg må rydde leiligheten.

Siste innlegg