Jeg svarer på kommentar fra leser

Jeg får støtt og stadig spørsmål fra dere om jeg kan hjelpe dere med noe som dere går gjennom/har gått gjennom. Jeg bruker som regel å svare direkte, men siden dere likte så godt sist gang jeg svarte på kommentar i et eget innlegg, tenkte jeg å gjøre det enda en gang ♥ Jeg kan kanskje begynne å gjøre det fast, om dere er interessert i det? Gi meg tilbakemelding på det hvert fall!

Hei! Kan du hjelpe meg å få frem noe viktig? Det å snakke med noen når man trenger det, er viktig å få fram. Men at man må snakke med RIKTIGE folk. Ett eksempel på feil menneske å prate med. Jeg tok opp noe som har skjedd med meg til han jeg liker, fordi vi snakker så bra sammen. Tenkte han ville støtte meg, men slik ble det ikke. Han kom bare med ting at det er ikke hans feil at det skjedde og det er ikke noe han kan gjøre. Han fikk meg tll å føle meg enda verre enn før jeg trengte å prate med noen om dette. Nå har jeg da bare snakket i vei om noe veldig personlig som har skjedd til en som gir faen. Jeg ga ut en gratis historie om noe vondt til en som ikke bryr seg like mye som jeg trodde. Det var ingen god følelse. Dette var noe jeg heller burde tatt opp med en bestevenn, en voksen eller lignende. IKKE han jeg liker, kun fordi da kan jeg få støtte fra han. Tror det er flere unge som gjør denne feilen og bare sprer ut historier om seg selv til feil personer, oppsøk heller hjelp hos noen som du VET du får støtte fra.

Hei du. Jeg er helt enig i at det er utrolig viktig å snakke med noen når man går gjennom noe som er tøft. Det er vondt å tenke på og det er vanskelig å sette ord på det, men likevel er det lurt å snakke om det. Når man snakker høyt om det, får man sortert litt tanker og man vil som oftest oppleve å få støtte og råd til hva man kan gjøre. Man kan også være uheldig og ikke motta den responsen man vil ha, noe som du dessverre gjorde. Jeg skjønner veldig godt at det er vondt for deg og i mine øyne virker ikke han gutten du forteller om som noe å samle på. Jeg vet at det er vanskelig, men nå har du hvert fall funnet ut hvordan han er og du kan prøve å tenke slik at det er bedre at du fant det ut nå, fremfor senere når du har knyttet enda sterkere bånd med han.

Jeg får skikkelig vondt av deg, fordi jeg vet selv hvor vanskelig det er å åpne seg om vonde ting som man har opplevd og når man får slike reaksjoner, hjelper det ikke akkurat på. For meg virker det også som at han ikke helt forstår hvorfor du fortalte det til han, ettersom at han kom med uttalelser som “det er ikke min feil at det skjedde”. Om jeg var i dine sko ville jeg tatt det opp med han igjen og fortalt han at selvfølgelig er det ikke hans feil at det skjedde og at JO, det er noe han kan gjøre. Han kan støtte deg og komme med råd, fordi det var nettopp derfor du fortalte han det. Om han fortsatt ikke forstår det, ville jeg kuttet kontakten med han. Husk at man aldri skal være med noen som får deg til å føle deg dårlig. Ellers anbefaler jeg deg å snakke med noen andre om det du har gått gjennom. Snakk med noen som har bevist til deg tidligere at de er til å stole på.

Klem til deg ♥ Jeg håper at dette hjalp litt hvert fall!

Siste innlegg