Lazy days

Reklame | Nelly

Prøvde å være inspo, men vanskelig med de skitne neglene mine

Bikinien min er dessverre gammel, men jeg liker overdelen HER og trusa HER veldig godt! De er også på tilbud 🌸

Som dere kanskje ser, svetter jeg bort her. Jeg har akkurat gått inn etter 40 minutter i sola og sitter nå og venter på Malin. Planen er å bade også krysser jeg fingrene for grilling når Mailinda kommer hjem fra jobb.

Jeg har ikke gjort stort annet enn å være med Camilla (nå ble det veldig mange navn her haha) også har jeg sendt avgårde alle pakkene fra klessalget mitt. Jeg har med meg alt for mye klær til Oslo, så i går fikk jeg plutselig for meg å selge unna litt. Det var faktisk vanskeligere enn hva jeg trodde ettersom at jeg kun har pakket med meg favorittplagg til Oslo, men jeg orker seriøst ikke å bære på alle de kiloene lengre. Heldigvis ble plaggene solgt veldig fort, men jeg har fortsatt litt igjen. Jeg tenker også å selge unna enda mer, fordi baggene mine ble ikke akkurat så mye lettere haha. Om du har lyst på nye klær er det bare å følge med på Instagrammen min (henote), hvor jeg deler alt på mystory 💜

    1. Så fin bikini! Men bare lurer på hvorfor du sier du bor i Oslo når det egentlig ser ut som du bor på Skjetten?

    2. Jeg begynner alltid å like gutter som skriver søte ting til meg, så møtes vi og vi ender opp med å ligge sammen. Også blir gutten helt teit og ikke vil møtes igjen, noe som resulterer til at jeg da sitter igjen med at jeg liker gutten veldig godt og bare får one night stands. Ikke særlig kult, hvertfall ikke når jeg egentlig er ute etter et forhold. Gutten jeg liker nå møtte meg for andre gang for noen dager siden, vi skulle ha sex og selvfølgelig begynte jeg å blø pga birvirkninger av p-pilla. Nå svarer han meg nesten ikke og føler det er noe galt med meg. Han virker så søt når jeg er med han. Og så fort han kommer hjem, så er jeg ingenting for han lenger. Føler meg brukt og litt slutty, når guttene holder på sånn. Hva gjør jeg?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg